המלצה לטיול בשתיים
-
מבקשת המלצות ליעד לטיול באירופה לשתי נשים 49 למשהו כמו שבוע שיהיה בו גם שופינג גם תרבות גם נופים לא לרוץ אלא בכיף במהלך יולי / אוגוסט כל המלצה תתקבל בברכההה תודהה

-
המלצה לטיול בשתייםשבוע זה זמן לא קצר... רוב ערי אירופה לא מכילות מספיק אטרקציות לבילוי של שבוע שלם.
היעדים המרכזיים הם:
לונדון (אפשר גם שבועים בקלות)
פריז (כנ"ל)
ברלין (אני פחות מתחבר)
ברצלונה
ואולי אולי רומא
-
המלצה לטיול בשתייםאני דווקא חושב שרוב הערים הגדולות בעולם ממלאות שבוע ויותר בקלות. ובייחוד בקיץ שהוא עונת התיירות ויש המון אירועים, פסטיבלים, הופעות וכו'
ברוב הערים יש שפע של מוזיאונים מכל הסוגים (לא רק אומנות), איזור לשיטוט ברחוב (העיר העתיקה יותר?), איזור לקניות, מרכזי קניות של ממש, כמה מקומות להופעות/מחזמר/קונצרט/אופרה וכו'. פעמים רבות יש נהר בעיר שמעניין לשוטט לאורכו או לשוט בו. אולי משהו קטן וחביב מחוץ לעיר אבל נגיש (הטירה העתיקה של המלך או משהו בסגנון).
אז שבוע לא נאה לי בעיה למלא.
בנוסף בחלק מהערים אפשר להגיע בקלות יחסית ליום טיול של נופים מחוץ לעיר. למשל בטיולים יומיים מאורגנים, אבל כמובן שלא רק.
כמובן שאני מתייחס לערים הגדולות - בעיקר ערי בירה כמובן.
איזו עיר? כל אחת יכולה לבוא בחשבון וזה תלוי מה בא לכם ומה התקציב, ומה תחושת הביטחון האישי שלכם בימים אלו של פיגועים.
-
המלצה לטיול בשתייםתודה רבההה על ההמלצות נעשה חשיבה וננסה להתקדם מה דעתכם על : פורטוגל / שוויץ / לונדון / קרואטיה סלובניה הרבה תודההה

-
המלצה לטיול בשתייםהנתון שאתן שתיים וגיל
לא מספיק....
אתן רוצות טיול בעיר?
אתן רוצות טיול בעיירות וכפרים?
אתן עם רכב?
ללא רכב?
אמנות? ארכיאולוגיה? קניונים? טבע?
-
המלצה לטיול בשתייםקחי בחשבון את דוברובניק בקרואטיה.
-
המלצה לטיול בשתייםטיול שמשלב גם עיר גם נופים גם קניות גם טבע אפשרי רכב
-
המלצה לטיול בשתייםמבין מה שרשמת - רק לונדון ואולי גם שוויץ (אם קוראים ליום בלוצרן/ברן/ציריך טיול עירוני) - עונות לקריטריון.
מה שעולה מהשאלה שלך הוא שבאמת נראה שאין לך מושג / העדפה של מה שמושך אתכן.. וקצת קשה לעזור כך..לפחות לי

-
המלצה לטיול בשתייםבערים הגדולות באירופה יש גם לא מעט טבע.שפע פארקים יכולים לענות על רצון של טבע,פריחה,,כמעט בכולן יש אגם או נהר שחוצה אותן..שייט.
בערים,לא יהיה צורך ברכב בכלל.יש ערים שלא "יחזיקו" שבוע.
סלובניה מקסימה,אך לובליאנה לא תחזיק מעבר ליום יומיים..במיוחד עם כל היופי מסביב.קניות לא יהיו דגש בה,למשל.
לונדון תהייה יקרה יותר מברלין.
אני מסכימה עפ אנשים טובים,אפשר לטייל שבוע גם בעיר מעניינת.לשבת בבתי קפה,להיכנס לארמונות,מוזיאונים,לבקר בפרקים,לעשות קניות,אולי ספא..הזצם טס.
טיול רכוב מקסים-אלפים צרפתיים.
טיול רכוב או בתחבורה ציבורית-אלזס העיירות ושטראטסבורג, עם נגיעות ביער השחור..
החלטה לא קלה

-
המלצה לטיול בשתייםקחו בחשבון שאוגוסט יכול להיות חם ולח. הייתי מתמקד במקומות צפוניים ככל האפשר או גבוהים ומתרחק מרומא או ברצלונה משיקול זה.