ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הזמנה דרך בוקינג

פורום אירופה
    8
    12
    2090
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Lishay Sokol
      Lishay Sokol נערך לאחרונה על ידי

יש לי שאלה לגבי הזמנה דרך בוקינג, יש אפשרות להזמין כמה וכמה הזמנות בו זמנית של חדרים עם אפשרות ביטול בחינם? אפילו 3,4 חדרים ממקומות שונים ובמידת הצורך לבטל את כולם?

יש איזושהי מגבלה לגבי הדבר הזה? מישהו ניסה להזמין פעם יותר מ 2 הזמנות לאותם תאריכים ?

יש לי עוד שאלה, יש הרבה מקומות ששעות הקבלה שלהם והצ'ק אין הן מוגבלות ודורשים כסף נוסף על כך. האם זה מקובל באירופה, איטליה ספצפית?

ואם כן מה גובה הסכום המדובר לפי נסיונכם או מה שידוע לכם?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • myomer
        myomer נערך לאחרונה על ידי

הזמנה דרך בוקינג

היי

אפשר בבוקינג בהחלט להזמין כמה וכמה לינות באותו המקום ובאותם התאריכים. אני בד"כ משריינת לי כמה עד שמחליטה סופית. צריך לשים לב לתנאי ההזמנה שאכן ניתן לבטל (וללא תשלום מראש). חשוב מאוד כמובן לזכור לבטל את מה שלא משתמשים

• ?
          משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

הזמנה דרך בוקינג

כפי שכתבה לימור, אין מניעה להזמין כמה מקומות במקביל בתנאים המאפשרים ביטול. אבל את חייבת להיות סופר ערנית ולא לשכוח לבטל הזמנה שלא תמומש.

מעבר לזה, ראוי, הוגן וחשוב בעיני לקבל החלטה סופית ולבטל הזמנות שלא נבחרו בהקדם האפשרי. בטווח הקצר - כדי להיות הוגנים ולא "לדפוק" את המארחים. בטווח הארוך - ככל שיותר אנשים יעשו שימוש לרעה באופציית הביטול חינם, כך המלונות/צימרים יקשיחו בעתיד את תנאי הביטול (ו/או יעלו מחירים) כדי מזער נזקים - וכולנו נשלם את המחיר.

לגבי תשלום נוסף על צ'ק אין בשעות מאוחרות - זה בהחלט מקובל באירופה, מדרך הטבע יותר בלינות כפריות מאשר במלונות. אני לא יודעת אם יש מחיר "מקובל", אבל בחברה שממנה אנחנו שוכרים דירה בשאמוני (צרפת) בקיץ הקרוב גובים 20 יורו על צ'ק אין אחרי 19:30, ו-50 יורו אחרי 23:30. לא זול, אבל אנחנו ממילא אוהבים להגיע הרבה קודם לדירה בטיול.

• myomer
            myomer נערך לאחרונה על ידי

הזמנה דרך בוקינג

נכון מאוד כתבה יונה וקשת: כדי להיות הוגנים ולא "לדפוק" את המארחים -  ואוסיף  - גם לא את שאר המטיילים המחפשים מקומות פנויים. הזמנות שבוודאות כבר אין לכם צורך בהן רצוי לבטל בהקדם ולא לחכות לעד מתי מותר לבטל. 

• keves160
              keves160 נערך לאחרונה על ידי

אפשרי אבל לא הכי הוגן

קודם כל, משיחות עם בעלי מקומות לינה, הם מאוד סובלים מאנשים שמזמינים כמה מקומות לינה בו זמנית ואז מבטלים בדקה התשעים - כי זה פוגע להם בפרנסה מכך שהם שומרים את החדר בשביל משהו שגם כך רוב הסיכויים לא התכוון מלכתחילה לקחת אותו.

שנית, זה לא פר כלפי מטיילים אחרים, שרואים שאין חדרים, נאלצים לבחור מקום לינה שפחות מדבר אליהם או יותר יקר, רק כי חלק מהמטיילים העדיפו לדחות החלטה בין 3-4 מקומות לרגע האחרון.

תכלס, צריך לקחת החלטה. למה בעצם יש צורך להזמין ביותר ממקום אחד באותה עיר ולבטל ברגע האחרון?

• Lishay Sokol
                Lishay Sokol נערך לאחרונה על ידי

אפשרי אבל לא הכי הוגן

כרגע הזמנתי רק מקום אחד בבוקינג ומקום אחר ב AIRBNB. 

וכנראה שאבטל את מה שהזמנתי בבוקינג, ויש עוד הרבה זמן עד לצ'ק אין ככה שאני לא מנסה לפגוע או שעושה את זה בדקה ה 90.

אגב, ראיתי את מה שהזמנתי ב Airbnb גם בבוקינג לפני זה. ושם זה אפילו עלה יותר בכמה מאות שקלים. החלטתי בכל זאת להזמין דרך Airbnb וזו פעם ראשונה שאני עושה זאת דרכם, זה בבודפשט, מישהו הזמין משם דירה ב Airbnb ? 

• יונית
                  יונית נערך לאחרונה על ידי

וגם מסתבכים

ומגיעים לפורום

עם תהיות איך יוצאים מהבוץ?

"הזמנתי כמה לינות כפולות ולא שמתי לב שהייתה עוד הזמנה"

או

"חשבתי שאני יכולה לבטל עד יומיים לפני ההגעה, ובעצם זה היה עם קנס"

ועוד כל מיני אותיות קטנות שלא קוראים 

והזמנות כפולות שמסבכות אותנו.

אפשר אגב לראות בחבלי ארץ מסוימים, או מדינות מסוימות- ש"סופגים" הזמנות כפולות במידה משמעותית- איך הם מקשיחים את תנאי ההזמנה משנה לשנה.

בקיצר -סוג של גול עצמי.

• PiniFru
                    PiniFru נערך לאחרונה על ידי

אפשרי אבל לא הכי הוגן

אני התחלתי להזמין במספר מקומות במקביל לאחר שקיבלתי מספר דרישות לבטל את ההזמנות מסוימות.

לרוב זה קרה כאשר מחיר החדר עלה משמעותית מאז ביצוע ההזמנה.

• נירית
                      נירית נערך לאחרונה על ידי

אפשרי אבל לא הכי הוגן

פיני, כמה פעמים ביטלו לך את ההזמנה? מה היה הנימוק או ההסבר??

יונית, אכן נתקלתי השנה בהזמנות בצרפת בהקשחת תנאים. ברוב המקומות  זול יותר להזמין בלי אפשרות ביטול, לפעמים בסכום די משמעותי. גם עיתוי הביטול החינמי התרחק ממועד הלינה והמחירים עלו.

אגב, לגבי הזמנות כפולות. אם נכנסים ל"הזמנות שלי" my bookings-ניתן לראות ריכוז של  כל ההזמנות לפי סדר כרונולוגי ולראות ישר אם יש כפולות או חופפות וגם קל לראות שם עד מתי ניתן לבטל. מאד שימושי.

• PiniFru

ביטולים בבוקינג

מקרים בהם הזמנות בוטלו:

1. בעל המלון יצר איתי קשר במייל וביקש שאבטל את ההזמנה מפני שהוא שכח שלאותו תאריך יש לו הזמנה של 80 חדרים והמלון יהיה מלא. בתמימותי, אז, ביטלתי את ההזמנה.
                        2. פקידת קבלה של מלון יצרה איתי קשר במייל וטענה שהיא בטעות השאירה את תאריכי ההזמנה פתוחים במערכת ואם לא אבטל את ההזמנה הבוס שלה יפטר אותה. גם כאן הסכמתי לבטל.
                        3. מלון יצר איתי קשר דרך בוקינג וביקש שאבטל את ההזמנה בגלל שהמלון יהיה סגור לשיפוצים באותם תאריכים. ההזמנה בוטלה. עברתי במקום והמלון אכן היה סגור.

בנוסף למקרים האלו התבקשתי עוד פעמיים לבטל הזמנות של בתי מלון אבל התעקשתי:

1. מלון ביקש לבטל את ההזמנה מפני שהפקידה טעתה בהזנת המחיר. המלון התנה את קיום ההזמנה בתשלום נוסף של 350 יורו.
                        2. מלון ביקש לבטל את ההזמנה מפני שבתאריך ההזמנה חל חג והמלון יהיה סגור (אין שום חג באותו תאריך).

בשני המקרים האלו פניתי לשירות הלקוחות של בוקינג ובשניהם מנהל המלון התוודה בפני הנציג שהמחיר פשוט עלה משמעותית בתאריכים אלו (גמר ליגת האלופות) ושהמלון לא נערך בהתאם.

בשני המקרים דרשתי פיצוי של 300 יורו מהמלון בתמורה לביטול ההזמנה. כמה דקות לאחר שיחת הטלפון קיבלתי מבוקינג אישור שההזמנה תכובד כפי שהיא.

אינני יודע אם זה סתם צירוף מקרים או משהו אופייני, אבל לכל בתי המלון מכנה משותף:

איטליה

• ריקי 5
                          ריקי 5 נערך לאחרונה על ידי

ביטולים בבוקינג

חוץ ממלון אחד בגרמניה, שבוקינג הודיעו לי שהוא נסגר, לעולם זה לא קרה לי. אבל עוד לא הייתי באיטליה

כמה זמן לפני הנסיעה היו הביטולים?

נוסעים לרומא בעוד חודש והכנסת אותי קצת ללחץ. הזמנתי מלון אחד דרך אתר המלון ועוד 2 דרך בוקינג.קום.  החלטתי כבר על המלון שאני מעוניינת בו ורציתי לבטל את האחרים. עכשו אחכה קרוב יותר לנסיעה כדי לבטל. 

אגב, פעם ראשונה נתקלתי בהפרשים כל כך גדולים בין "ללא אפשרות ביטול" לבין "ניתן לביטול". מכיון שלמלונות המדוברים יש עדיין חדרים פנויים לא מרגישה שאני מקלקלת להם משהו. 

• PiniFru

ביטולים בבוקינג

כמה חודשים לפני, לא ברגע האחרון.

אבל זה עדיין משנה את קו המחשבה...

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון