מלון ברומא במיקום טוב
-
שלום לכולם
אני מתכנן לנסוע עם אישתי לרומא ביולי
בעקבות המצב באירופה אישתי קצת חוששת ורוצה מלון במיקום שיהיה נעים
להסתובב בסבביתו ללא חשש גם בערב מאוחר
הבנתי שבסביבות התחנה המרכזית לא כל כך נעים להסתובב בערב
אודה אם למישהו יש טיפ
-
מלון ברומא במיקום טובהיי.
אני מתכנן גם כן טיול באיטליה ביוני וממה שחקרתי עד כה, דווקא המלונות הטובים והנחשבים למרכזיים ביותר הם באיזור ריונה מונטי. כנס לבוקינג ותראה אילו מלונות מוגדרים כמרכזיים ביותר, אני מעריך ששם הם המקומות הכי בטוחים באיטליה. יש שם המלצות של מלא ישראלים ששהו במלונות ואני מניח שלא תהיה בעיה בנושא הזה.
-
מלון ברומא במיקום טובאיזור התחנה הוא איזור רווי מלונות ונכון שהוא פחות סואן בערב אבל המחירים יחסית זולים מקומות טובים הם איזור פיאצה נבונה אבל המחיר בהתאם
-
מלון ברומא במיקום טובתיבדוק את מלון אקדמיה 3 כוכבים ואת מלון וויט 4 כוכבים .שניהם ליד מזרקת טרווי ושניהם מצויינים . אין כל בעייה לטייל באיזור בלילה. איזור התחנה המרכזית כמו בכל עיר בעולם לא נעים גם ביום ובמיוחד בלילה
-
מלון ברומא במיקום טובשני המלונות שהמליץ קודמי נהדרים!
כעיקרון המיקום הטוב הוא בין פיאצה נבונה לטרווי -
מלון ברומא במיקום טובאנחנו היינו במלון ממפיס, חדרים קטנים אבל שרות ומיקום מצוינים.
ארוחת בוקר סבירה.
הסתובבנו (אם ובת )בכל שעות היום והערב ללא חשש.
-
מלון ברומא במיקום טובאני ממליץ על מלון אקדמיה מלון במיקום מדהים וגם נותן מענה נהדר
-
מלון ברומא במיקום טובImperio Hotel חמש דקות ברגל מתחנת טרמיני. לא הרגשנו שום בעיה בלילות
היינו שם שלוש לילות בשבוע שעבר. מלון נחמד בפנים מעוצב קלאסי. מקודם בבוקינג ובהחלט שווה.
-
מלון ברומא במיקום טובImperio או Impero?
-
מלון ברומא במיקום טובאנחנו קבלנו המלצות טובות והזמנו את מלון Alexandra ליד ככר ברבריני.
עוד חודש אוכל להמליץ מנסיון אישי
-
מלון ברומא במיקום טובמאד אהבנו את מלון מילני קרוב לתחנה ,ארוחת בוקר מצויינת וצוות אדיב!
תהנו
מלי
-
מלון ברומא במיקום טובאנחנו ישנו במלון ליד המדרגות הספרדיות, כמו שיודעים האיזור הכי מלא באנשים ברומא. במלון שנקרא PIAAZA DE SPANGA מלון בוטיק מהמם ושירות נהדר. מחיר נוח לכל כיס.