מסלול יום אחד: פלכאו-הבית ההפוך-מינכן
-
שלום
אני צריך בבקשה את עזרתכם.
אנחנו טסים ב-27/04 לאוסטריה וחוזרים ב-07/05.
משפחה של 2 מבוגרים ושלושה ילדים (2.5,6.5,11.5).
אנחנו ישנים באזור פלכאו ואת כל הטיול תכננו באזור זלצבורגלנד.
באזור טירול יש את הבית ההפוך שאנחנו מאוד רוצים להגיע אליו וחשבתי ביום האחרון לעשות טיול לאזור ולאחריו לנסוע למינכן לטיסה הבייתה (טיסה בלילה).
האם יש אטרקציות מומלצות באזור הבית ההפוך או בדרך אליו שכדאי לבקר בהן בתקופה זו של השנה? ראיתי שרוב האטרקציות באזור זה נפתחות רק באמצע מאי....
-
מסלול יום אחד: פלכאו-הבית ההפוך-מינכןממש לא נראה לי מומלץ בהרכב שלכם לעשות נסיעה כל כך מסורבלת ביום של הטיסה.
אל תשכח שבבוקר תצטרכו לארוז הכל ולפנות את הדירה, אז מן הסתם לא תצאו מוקדם בבוקר. צריך גם להביא בחשבון פקקים בדרך וסביב מינכן.
-
מסלול יום אחד: פלכאו-הבית ההפוך-מינכןקרוב לבית ההפוך נמצא "עולם הקריסטלים של סווארובסקי", שמומלץ מאד לביקור, ומתאים מאד גם ליום גשום.
-
מסלול יום אחד: פלכאו-הבית ההפוך-מינכןגם אני לא בעד להתעכב בדרך עם ילדים קטנים ביום הטיסה. הייתי נוסע בדרך הקצרה ביותר למינכן ומבלה באזור לפני הטיסה ולא מתעכב במקום שלא נמצא על הדרך שלי.
זאת תכנית שמתאימה למבוגרים.
הדרך ארוכה ויש המון אטרקציות על הדרך מפלאכאו לטירול. סביר להניח שכל מה שקשור בטבע נפתח ביוני.
-
מסלול יום אחד: פלכאו-הבית ההפוך-מינכןהבית ההפוך זו אטרקציה חביבה אם עוברים באיזור.
מקום שנמצאים בו גג חצי שעה (הרבה בורחים החוצה הרבה קודם כי המקום עושה סחרחורות )
ממש לא ממליצה לעשות כזאת נסיעה ארוכה רק בגללו. -
מסלול יום אחד: פלכאו-הבית ההפוך-מינכןהיינו באוסטריה ביוני שעבר.
אנחנו חזרנו מטירול (שטובאי) למינכן לטיסה בשעה 23:00 עם 3 ילדים. בדרך מטירול למינכן עצרנו במרכז סברובסקי , מעבר למרכז עצמו עם כל תצוגות הקריסטלים יש משחקייה נחמדה לילדים וחנות ענקית לתכשיטים ודברי נוי .אחר כך עברנו בבית ההפוך. המבוגרים והילדים לא ממש התלהבו , היינו בפנים עשר דקות, קיבלנו סחרחורת ויצאנו. בשעות הצהרים הגענו לאזור מינכן וביקרנו בפארק המים ארדינג. הילדים מאוד נהנו. מומלץ מאוד גם ליום גשום, משם הדרך לשדה התעופה קצרה מאוד.
-
מסלול יום אחד: פלכאו-הבית ההפוך-מינכןחברים תודה רבה על ההתייחסות.
כנראה שאחפש מסלול אחר עבור היום האחרון.