לינה בניו יורק
-
שלום
אנחנו נוסעים לניו יורק ביוני.
מתלבטים איפה כדאי ללון. בטיימסקוויר? או ליד רחוב בליקר שבוויליג'?
רוצים מקום שגם בשעות המאוחרות יש לאן לצאת ושלא נצטרך להסתובב בתחתית בלילה (דרך אגב עד איזה שעה עוד נעים לנסוע בתחתית?)
נשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
בנוסף אנחנו עושים טיול למפלים שלושה ימים וחשבנו ללון מחוץ למנהטן בלילה שלפני היציאה לטיול כדי לחסוך את הפקקים בבוקר ביציאה ממנהטן.
איפה כדאי ללון? (משהו זול על הדרך)
והאם באמת יש פקקים בבוקר ביציאה ממנהטן??
תודה

-
לינה בניו יורקלדעתי לישון בטיימס סקוור זה פשוט להיות במרכז העניינים וחלק מהדברים זה קרוב גם רגלית (ברודווי לדוגמא).
לגבי הרכבת התחתית השתמשנו גם בשעות הלילה והרגשנו בטוח לגמרי (בכלל מנהטן מלאה בשוטרים) , לא מדבר על תחנות קצה שוממות.
באחת הפעמים ישנו שבוע ברחוב horatio שנמצא באזור הווסט ווילג' ובשעות המאוד מאוחרות פשוט לקחנו מונית.
לדעתי הפקקים בבוקר הם דווקא בכניסה למנהטן אז ככה שאתם בכיוון ההפוך אמורים לצאת בלי עיכובים מיוחדים.
עופר
-
הייתם במנהטן בעבר?בדרך כלל תיירים בביקור הראשון מגיעים לפחות פעם אחת בלילה לטיימס, לפעמים יותר.
לכן רצוי לגור בקרבת מקום.
אני מעדיף ליד ולא ממש "על", איזור כמו בראיינס פארק או סנטראל פארק דרום.
למי שכבר ביקר בטיימס אני דווקא חושב שהוויליג' יכול להיות הרבה יותר מגניב.
המון פאבים קטנים מסעדות עממיות ואנשים צעירים ומבוגרים שממלאים את הרחובות.
בדרך לניאגרה לצאת בערב וללון מחוץ לעיר יש יתרון כלכלי. לינה במנהטן עולה הון קטן ובחוץ הרבה יותר זול
-
לינה בניו יורקאחת הבעיות בלינה באזור כיכר טיימס היא שמאוד קשה למצוא שם מסעדות ראויות. הכוונה מסעדות שהן לא מלכודות תיירים. זה לא שאין - אבל צריך לעשות עבודת הכנה לפני.
באזור הווילג הרבה יותר קל מבחינת מסעדות נורמליות - אם השיקול הזה רלוונטי לכם.
לגבי התחתית - היא אף פעם לא נעימה
אבל אני מניח שהכוונה היא יותר הרגשת הביטחון. זה כמובן מאוד אישי. אחרי 8-9 בערב התנועה יורדת מאוד ואז יש תחנות קצת שוממות וזה אולי לא נעים. תחנות גדולות ופופולריות יהיו עם תנועה גם ב11 בלילה.בנסיעות קצרות יחסית או מחוץ לשעות העומס אני מעדיף אוטובוסים (משתמש באפליקצייה ואז זה באמת פשוט).
בתוך הרכבת עצמה בשעות מאוחרות להקפיד להיכנס רק לקרונות האמצעיים שם מתרכזים הנוסעים.