החזר מס ברומניה
-
שלום,
האם מישהו התנסה עם החזר מס על קניות ברומניה?
-
החזר מס ברומניהכן. מה בדיוק השאלה?
בכל מקום שקונים לדאוג שימלאו לך טופס מתאים. בשדה ניגשים לעמדה המתאימה וניתן לקבל במזומן או כהחזר לכרטיס אשראי.
-
החזר מס ברומניהצריך להקפיד לקבל טופס מתאים בחנות
-
החזר מס ברומניהתודה על התשובות!
האם אתם יודעים מעל איזה סכום ניתן לקבל את ההחזר? ואיפה בדיוק נמצא הדוכן בשדה, בדיוטי פרי?
-
החזר מס ברומניהשבוע טוב רותם !
- מהראשון לינואר 2016 נכנסו לתוקף שיעורי מע"מ חדשים . ברומניה שיעורי מע"מ מדורגים כש הגבוה 20%, אחריו 9% והנמוך 5% .
- החזרי המע"מ רק לקניות מעל 175 אירו .
- מצרף לך כאן מדריך להחזרי מע"מ ברומניה .
-
החזר מס ברומניהתודה רבה!
-
החזר מס ברומניההיי
בניגוד למה שנכתב כאן .בבוקרשט בעמדה של המכס לא מקבלים החזר כספי. הוא רק חותם על המסמכים,את המסמכים יש לשלוח לכתובת שעל החשבונית.
לי בכל אופן לא החזירו כסף לקניות שערכתי ב c&a בפרוש אמר לי המוכס שהם לא מחזירים כסף .
-
החזר מס ברומניה- בעמדה של המכס רק מחתימים את טופס החזר המס . המכס אינו מחזיר כסף.
- הכסף מוחזר או ע"י החנות בה נקנו המוצרים או ע"י חברות ייחודיות להחזר מע"מ .
-
החזר מס ברומניהבבוקרשט אכן זה כך.
יש מדינות שמקבלים את ההחזר בשדה התעופה. (רוב המדינות)
-
החזר מס ברומניההאם סך כל הקניות צריך לעבור את ה 175 יורו או כל קניה בודדת בחנות?
-
החזר מס ברומניה -
החזר מס ברומניה- ממש לא חשוב מה קורה במקומות אחרים, השואל שאל לגבי בוקרשט.
- בשדות תעופה אחרים מקבלי החזר מחברה ייחודית דוגמת GLOBAL BLUE אך כפי שניתן לראות היא לא פועלת ברומניה . לפני כמה שנים נעשה ניסיון לפתוח סניף משני של הסניף מדנמרק אך לאחר בדיקות כדאיות זה לא יצא לפועל.
- בינתיים החברה יחידה שפועלת ברומניה היא זאת מהודעתי מס' 5 .
- סך כל הקניות צריך לעבור את רף 175 יורו .
-
החזר מס ברומניהאילן שלום, אולי אתה יודע איך מבצעים את החזר המעמ מחנות דקטלון שבברשוב, נתקבלו מסמכים מהחנות והוחתמו בשדה, ועכשיו מה? צריך לשלוח להם את המקור החתום, או צילום? יש דרך בטוחה לשלוח? אני שומעת מהרבה מטיילים שהם לא זכו לקבל את ההחזר, אתה בעל ניסיון בעניין?
-
החזר מס ברומניההיי
אז כן את צריכה לשלוח את המסמכים החתומים לחנות. ואוליע תקבלי.
לי אין תשובות חיוביות כי אני שלחתי לרשת אחרת לפני חצי שנה ועד היום לא קיבלתי כלום.
בהצלחה
-
החזר מס ברומניההיי גם אני לא קיבלתי החזר בשדה התעופה בבוקרשט הם רק חותמים על הטופס והקבלה מהחנות ואת זה צריך לשלוח לחנות ממנה קניתם ואז החנות שולחת את ההחזר