שאלת סים בפריז
-
מישהו התנסה בקניית סים ללישה בשארל דה גול?
בכל מקום אנשים אומרים שלפעמים היה ולפעמים לא. מה אתם אומרים?
ואם לא בשדה, איפה בעיר אתם מכירים חנות?
המון תודה
רבקה
-
שאלת סים בפריזהיי רבקה
אנחנו רכשנו סים (בהמלצה של ריקי ) של גולן בעלות 99ש"ח שכולל גם את צרפת
גלישה בחו"ל עד 6GB
ומשמש גם הוט ספוט למכשירים נוספים
חוסך ספקות וכאבי ראש ומאוד נח לתפעול
בהחלט נותן תמורה בעד האגרה
שבת טובה
-
שאלת סים בפריזתודה טובה!
הבת שלי מתעקשת על סים מקומי...
רבקה
-
שאלת סים בפריזגם אנחנו השתמשנו בסים של גולן
בשביל הילד דווקה חיפשנו סים מקומי, אבל או שלא מצאנו או שמצאנו משהו נורא יקר - שורה תחתונה - לא קנינו

-
שאלת סים בפריזתודה לילייה.
לכל הנכנסים הרבים לאשכול, שאולי גם מחפשים סים מקומי, זה מה שמצאנו ברשת. אחרי שהבת תחזור אוכל גם לדווח אם היה יעיל. תודה.
רבקה
-
שאלת סים בפריזגם לי המליצו על גולן (טסים לניס אמנם ולא לפריז)
-
שאלת סים בפריזראינו סים לגלישה בסופרמרקטים, ליד הקופות.
לא רכשנו אז לא יודעת איך זה עובד.
-
שאלת סים בפריזאפשר לקנות סים של LEBARA בהרבה סופרמרקטים ופיצוציות ברחוב. יתכן מאוד שיש להם גם דוכן מכירה בשדה עצמו.
-
שאלת סים בפריזעד כמה שאני מבין ברשת חנויות הנוחות RELAY בשדה תעופה דהגול מוכרים כרטיסי סים.
-
שאלת סים בפריזהשאלה היא האם קנית שם?
תודה גם לשאר המגיבים.
רבקה
-
שאלת סים בפריזלא יצא לקנות שם אבל ראיתי בפורום של tripadvaisor שזה אפשרי ראי קישור
אני אעבור שם בקונקשיין לבורדו בתיקווה למצא.
אגב בפריס עצמה יצא לי לרכוש כרטיס סים Lebara בחנות TABAC.
-
שאלת סים בפריזמוכרחה להגיד שאנחנו מאד התאכזבנו מהגלישה דרך גולן (גרוע בשווייץ, באנגליה. באמסטרדם היה סביר - אבל לא מזהיר). היא לא הייתה באיכות ובמהירות המובטחת.
היתרון היחיד בתכנית ה-99 ש"ח של גולן היו שיחות הטלפון, שהמשיכו כאילו אנחנו בארץ. אבל בשביל שיחות טלפון לא צריך לשלם הרבה - שיחות בווטסאפ (במקום שיש בו חיבור WIFI ) הן חינם....
נעה
-
שאלת סים בפריזצודקת נועה, מה גם צריך להיות מאוד זהירים ולזכור לבטל עסקה של 99 ש"ח מייד עם חזרה לארץ - עדיף להגיע לבן אדם ולא מענה קולי (ויש כזה) כי אני בגלל טעות שלי המשכתי לשלם עוד כמה חודשים עד ששמתי לב...
-
שאלת סים בפריזתודה רבה לכן על העצות הטובות.
ליליה, מאחר ואני לקוחה של גולן ביום-יום, אני יכולה להגיד שהאתר שלהם מאור נוח והכל מתבצע דרך האתר.
רבקה