מנשא טיולים בטיסות
-
שלום!
אנחנו טסים בקיץ לארה"ב , עם ילדה בת שנתיים. אנחנו שוקלים לעשות גם מס' טיולים/ טרקים קלים ומתלבטים לגבי מנשא טיולים לגב. למישהו יש נסיון עם זה בחו"ל מבחינת איך לקחת את זה לטיסה? אפשר לקפל אותם למזוודה? לשלוח כתיק נוסף?
תודה מראש!
-
מנשא טיולים בטיסותטסנו כמה פעמים עם מנשא גב. לגיל של הילדה שלכם זה יכול להיות גבולי מבחינת נוחות. אחד מהבנים שלי בגיל הזה לא הסכים לשבת במנשא.
בטיסה מסרנו את המנשא וגם אספנו אותו בתור מטען חריג. זה כרוך בעיכוב של כמה דקות. אף פעם לא שילמנו על ההטסה של המנשא.
-
מנשא טיולים בטיסותגם אנחנו שלחנו את זה כמטען חריג ולא ביקשו כסף (סאן דור)
-
מנשא טיולים בטיסותאפשר גם לקנות מנשא בארה"ב - אם לא מתאפשר בהטסה. בדר"כ המחירים שם מצויינים לציוד כזה.
-
מנשא טיולים בטיסותהאם לקחתם גם עגלה וגם כסא תינוק בנוסף למנשא?
כי לפי מה שידוע לי אפשר לשלוח בשביל התינוק כסא או מזוודה קטנה של 10 קילו ולעלות למטוס עגלה.
-
מנשא טיולים בטיסותהאם לקחתם גם עגלה וגם כסא תינוק בנוסף למנשא?
כי לפי מה שידוע לי אפשר לשלוח בשביל התינוק כסא או מזוודה קטנה של 10 קילו ולעלות למטוס עגלה.
-
לא כל המקרים אותו דברלגבי הטסה חינם:
באופן רשמי -
יש הבדל גדול בין חברות התעופה - יש כאלה שמאפשרות יותר פריטים בחינם ויש כאלה שפחות
יש הבדל בין ילד בן מתחת לשנתיים וילד מעל שנתיים - נהלים שונים
יש גם הבדל בין הצרכים השונים - משפחה אחת עם 3 ילדים (כלומר ברוב המקרים זכאית ל-5 מזוודות, 5 פריטי יד ואולי עוד משהו) שהביאה רק 4 מזוודות, 3 תיקי יד ועגלה, יש לה עוד הרבה מקום במכסת המטען אז יתכן שהמנשא נספר כפריט אבל זה פשוט לא עניין את אותה משפחה. בעוד שמשפחה שניה רק עם ילד אחד, 3 מזוודות, 2 תיקי יד, כסא בטיחות, עגלה ומנשא שזה כבר על הגבול
וגם - בנוסף למדיניות הרשמית יש גם מדיניות בפועל. בפועל ברוב החברות (לא ראינאיר) נוטים להתחשב במשפחות ו"להליק" דברים, בייחוד כשהטיסה פחות עמוסה. לפקיד בצ'ק אין יש לא מעט סמכות בנידון. הבעיה היא שהמדיניות הזו לא רשמית ולכן יש סיכוי שתפלו על פקיד עצבני בטיסה מפוצצת.