יום הולדת בדיסני אנהיים -
-
טסה ביוני שוב לוגאס .ביולי אני חוגגת יום הולדת. ונוסעים לאנהיים לפארקים. השאלה האם ישנם איזה שהם הנחות בגלל התאריך של יום ההולדת.גם בפארקים וגם במלונות?
-
יום הולדת בדיסני אנהיים -למיטב ידיעתי אין שום הנחות. יש רק כפתורי סיכה, שניתן לקבל בחינם בקופה ולענוד עד הבגד ואז דמויות שונות ואנשי צוות של דיסני שיזהו את הכפתור, יברכו אותך ב-Happy Birthday. זה מיועד בעיקר לילדים כדי לתת להם הרגשה של סלבריטי ליום אחד.
שאר האפשרויות הן בתשלום וגם הן פונות לילדים.
-
יום הולדת בדיסני אנהיים -תודה
-
יום הולדת בדיסני אנהיים -כשאנחנו היינו באנהיים , בת הדודה בדיוק חגגה 40 , וכשהיא הזכירה את זה , זכינו לשדרוג של החדר בחינם . שווה לנסות .... מזל טוב !
-
יום הולדת בדיסני אנהיים -תודה...
-
יום הולדת בדיסני אנהיים -לדיסניי ניכנסים חינם ביום הולדת עם הצגת דרכון. בקופה נותנים סיכה יפה ואתה מסתובבים כל היום. מעבר לזה - המון ברכות מהעובדים....
כייף .....
-
יום הולדת בדיסני אנהיים -יו ...באמת???????. אז ננסה...אולי גם במלונות חינם...ואז בכלל חגיגה..תודה על המידע...שנה שעברה חגגתי יום הולדת במיאמי..שם נהיניתי גם במלון בשידרוג לסוויטה ושובר למעדת סטייק האוס..שווה...
-
יום הולדת בדיסני אנהיים -הכניסה לדיסני ביום הולדת היא לא בחינם בוודאות. התכתבתי איתם בנושא...
מקבלים רק סיכה לדש והעובדים מברכים אותך
לגבי שידרוג חדר אני מניחה שזה תלוי באפשרויות שלהם מבחינת מקום.
תהנו
-
יום הולדת בדיסני אנהיים -מוזר. ב 2005 היה חינם. סליחה, כנראה השתנו הכללים
-
יום הולדת בדיסני אנהיים -ב-2005 כרטיס גם עלה סביבות ה-50 דולר ולא סביבות ה-100 דולר כמו היום

-
יום הולדת בדיסני אנהיים -כפי שאני מכיר את דיסני כבר 30 שנה, לא היה גם ב-2005 כניסת חינם גורפת לבעלי יום הולדת. המקסימום היה שנתנו עוגת יום הולדת חינם. היום אפשר להזמין את העוגה בהנחה. כמו כן זה מיועד בעיקר לילדים. במועדים מיוחדים ( 50 שנה לפארק, 500 מיליון מבקרים) הם נותנים כל מיני צ'ופרים אבל גם לא כניסת חינם ביום הולדת. כמו שנאמר "אין ארוחות חינם". בדיסני אפלו את האוכל שלך לא תוכל להכניס.
-
אני זוכרת סוג של כניסה חינם בדיסני אורלנדו ב 2009לאישתי היה יום הולדת, היא יכלה לבחור בין כניסה חינם,
לבין כרטיס מתנה בשווי כרטיס כניסה יומי (בערך 60 דולר אז).
מאחר שקנינו את הכרטיסים בחבילת ימים היא בחרה בשובר מתנה ואיתו קנינו דברים בחנויות שבפארק (מאחר שהיה לנו קשה לבחור, ויחסית סכום חביב בכרטיס, לפני שנה חברה נסעה עם הבת שלה והשתמשה בכסף שנשאר על הכרטיס לתשלום על בובה של אנה...)
הפעם כבר לא הייתה אפשרות כזאת (וגם אם הייתה כנראה שלא היינו מממשים כי לאף אחד מאיתנו אין יומולדת בנובמבר-דצמבר שזה המועד שבו רצינו לסוע, וחוצמזה אם היינו מחכים הילד היה בן שנתיים והכל היה עולה יותר...).
לגבי אוכל, אנחנו הכנסנו אוכל לדיסני בלי בעייה....והם בודקים תיקים בכניסה (מרגיש ככמו בארץ) כך שאין ספק שהם ידעו שהבאנו אוכל.
-
אני זוכרת סוג של כניסה חינם בדיסני אורלנדו ב 2009נכון לאוגוסט האחרון לא היתה בעיה להכניס אוכל לפארק ( היו לנו בתיק סנדוויצ'ים ופרי לילדים )
-
אני זוכרת סוג של כניסה חינם בדיסני אורלנדו ב 2009נכון לאוגוסט האחרון לא היתה בעיה להכניס אוכל לפארקים באנהיים (היו לנו בתיק סנדוויצ'ים ופרי לילדים )
-
יום הולדת בדיסני אנהיים -בת שלי כן נכנסה חינם ב 2005 ( ואני רואה שעוד אנשים נכנסו במועד כזה או אחר). יכול להיות שהיה אז אירוע שקשור לפארק. לא זוכרת.
גם אם לא חינם - שווה כל דולר.....
ודרך הגב - הכנסנו אוכל חופשי. גם בדיסניי באורלנדו לפני שנתיים הכנסנו אוכל חופשי.