ורשה
-
היי לכולם. נוסעת לורשה ל6 ימים ודיי חוששת אם אמצע חן בעייני. וזה בגלל שאת פראג בכלל בכלל לא אהבתי. השאלה העיקרית היא האם וורשה דומה לפראג מזוויות הבאות: אוירה של קומוניזם לשעבר, המחירים הגישה של האוכלוסיה כלפי התיירים ועוד דברים.אוהבת עיר תוססת מודרנית כמו הערים ממערב אירופה. תודה מראש
-
ורשהבוקר טוב,
כדי לא להתאכזב,לא רק מוורשה,מרוב המקומות שמטיילים בהם...ממליצה מאוד לא לנסות ,לא להשוות בין המקומות..
לא לקרוא להם בשמות..לא קומוניסטי לשעבר(הקומוניזם עבר מזמן) ולא בשמות אחרים....
לזכור שוורשה לדוגמא, נמחקה כמעט כליל בזמן מלחמת העולם השנייה..הייתה צריכה להיבנות מחדש,בכל המובנים ומהר,לתת מענה לתושבים השבים אליה..
וורשה,עיר מודרנית מאוד מול הישן והמשוחזר. העיר העתיקה חמודה מאוד.היא עיר קניונים ופארקים יפים..מאוד תלוי לאן תמשיכי את הטיול..יש אנשים שלא מגיעים כלל לארמון וילנוב והפארק סביבו..לגן הבוטני למשל הקרוב לקרוליבסקי לזנקי,,מצד שני ישלמו לא מעט כסף על מקומות דומים במערב אירופה,
בכל עיר יש שכונות פחות יפות,מקומיות..בדיוק כמו בתל אביב שלנו..
היא זולה מאוד למטייל מערב אירופה וגם ישראלי..
וורשה שלנו
-
ורשהורשה איננה פראג בשום צורה ואופן.העיר חיה תוססת ומזמן שמה את עברה הקומוניסטי מאחור.לגבי יחס האוכלסיה תלוי במי תתקלי אין דפוס קבוע ליחס לתיירים.
-
ורשהבגלל שאני אוהבת את הערים הקלסיות עם הכיכות העתיקות,היה לי קשה יומיים הראשונים בוורשה..מבני זכוכית ובטון הענקיים והקניונים עם תקרות נוצצות לא עשו לי את זה..הפארקים והפריחה הצליחו להעביר את ההרגשה והיא השתפרה מיום ליום..