ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

האלפיים הצרפתיים באוגוסט

פורום טיולי משפחות
    3
    3
    769
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • liron_shai
      liron_shai נערך לאחרונה על ידי

שלום לחברי הפורום היקרים 

אני יודעת שאני קצת באיחור עם הטיול השנה אבל הוחלט שניסע באוגוסט לאלפיים הצרפתיים עדיין לא נסגרו מקומות לינה (מקווה שנשארו מקומות פנויים ) קראתי בפורום הרבה על האזור ורציתי לברר מניסיונכם האם כדאי בשבועיים טיול לישון שבוע באזור שאמוני ושבוע באזור אנסי או שבכלל כדאי לישון את כל השבועיים באמצע בין שניהם, או כל רעיון אחר..... 

אשמח לעזרתכם - תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • myomer
        myomer נערך לאחרונה על ידי

האלפיים הצרפתיים באוגוסט

היי

אני יכולה לענות לך לא מניסיון אישי אלא מהתיכנון שלנו ליולי הקרוב ומקריאה רבה של מה שבעלי ניסיון כתבו.

לתקופה של שבועיים רצוי לחלק לשבוע לאזור שאמוני ושבוע לאזור אנסי. 

מאחר וההיצע ייתכן וכבר לא גדול ומאחר ובקיץ הרבה צימרים/דירות מקפידים על לינה של שבוע משבת עד שבת, רצוי לנסות לכוון שהשבועיים באמת יצאו שבת עד שבת בכדי לא להקטין עוד יותר את ההיצע. 

לימור

• יונית
          יונית נערך לאחרונה על ידי

האלפיים הצרפתיים באוגוסט

בפיצול לינה יש יתרונות ויש חסרונות.

זה נכון לגבי האלפים או לגבי כל יעד אחר.

באלפים ,ואזורים הרריים,אני חושבת שהחסרונות מתחדדים יותר.

היתרונות

לינה ב2 נקודות לינה- מגוונת, אם במקום אחד יש "נפילה" השני עשוי לפצות. פחות נסיעות בכל כוכבון.

החסרונות

תלוים במזג האוויר (ואם בימים שתוכננו לשמוני וההרים בסביבה יהיה מעורפל ומעונן? או חלילה גם גשום ....או חמסין) 

לא יכולים למצות אירועים, שווקים, ועדיפויות של תאריכים (שוק יום ראשון באנסי הוא תמיד ביום ראשון, ואם תהיו בדיוק בשמוני? אז לנסוע במיוחד? אפשרי. אבל מוציא את העוקץ מפיצול הלינה ומזעור נסיעות).

צריך לחפש פעמיים לינה (וזה לא כל כך פשוט אפילו פעם אחת שתהיה מתאימה ומוצלחת באוגוסט כשאנחנו כבר באפריל )הרבה אנרגיות.

צריך לארוז, לנקות ,להפרד להגיע למקום חדש לפרוק להתארגן, למצוא את הסופרמרקט הקרוב- בכל מקרה חצי יום טיול הולך על "מנהלות" בהיבט הזה כשמדובר במשפחות.

ועכשיו יותר נקודתית- המרחקים לא כל כך גדולים, ולכן לינת אמצע במשולש האתרים המקובלים יכולה להיות אפקטיבית ופרקטית יותר.

מאפשרת גמישות תפעולית רבה יותר, נינוחות יותר גדולה (אם לא הספקנו היום,נגיע לשם מחר) ופחות לוגיסטיקה.

טיול ראשון באלפים הצרפתיים עם ילדים לא גדולים-מציעה לינת אמצע.

טיול מתקדם, או טיול ממוקד אקסטרים, או טיול מתבגרים, או טיול זוגי- יש שיקולים אחרים שנכנסים לחישוב.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון