טיסה לסין עם חב' איירופלוט?
-
אבקש לקבל המלצות למי שטס עם חב' איירופלוט.
טיסה מת"א לשנחאי וחזרה לת"א מבייג'ין דרך מוסקבה.
לפי מה שראיתי הטיסה הלוך היא עם מטוס מדגם בואינג 770-300ER
חזרה עם אירייבוס A330-300.
אין לי צל של מושג איך המטוסים האלה ואיך חב' איירופלוט.
אשמח לקבל חוות דעתכם והמלצותיכם.
תודה
משה
-
טיסה לסין עם חב' איירופלוט?אני טסתי איתם לבייג׳ין. לא זוכר איזה מטוס היה לי, אבל גם בטיסה למוסקבה וגם בטיסה לבייג׳ין היה מטוס גדול ומרווח.
בטיסה ממוסקבה לבייג׳ין אפילו קיבלתי מושב ביציאת חירום בלי תוספת תשלום.
הבעיה היחידה עם הטיסה הזו היא שהטיסה לבייג׳ין אמורה להיות טיסת לילה, ומה שקורה בפועל הוא שעוברות משהו כמו שלוש שעות מתוך שבע שעות סך הכל עד שהצוות מכבה את האורות ואפשר באמת לישון...
טיסות לילה של אלעל, לדוגמה, מתורגלות הרבה יותר טוב ומכבים את האורות תוך שעה- שעה וחצי.
-
טיסה לסין עם חב' איירופלוט?תודה -
חברה מצויינת ומומלצתרק בדוק אם הקונקשנים מתאימים לך בלו"ז.
-
חברה מצויינת ומומלצתאל על טסים לסין עם הגרוטאות בואינג 767 בלי מסכים אישיים ,צפוף עדיף לוותר !
אירופלוט עשו שינוי גדול גם במטוסים וגם בשירות והם מדורגים היום במקום טוב באירופה. אני אמור לטוס איתם בחודש הבא ממוסקבה לארץ.
-
טיסה לסין עם חב' איירופלוט?הצי של אירופלוט הוא אחד הצעירים באירופה. בואינג 777-300ER הוא ספינת הדגל ונקרא בקיצור 77W. בין המטוסים האהובים עלי באופן אישי.
-
טיסה לסין עם חב' איירופלוט?-תודה לכולם -
טיסה לסין עם חב' איירופלוט?עשיתי בדיוק את המסלול הזה בשנה שעברה.
אם לא תצפה, לא תתאכזב.
המטוסים אחלה. החברה פחות.
הכרטיסים זולים, והתמורה בהתאם.
אם אין לך בעיה לשלם יותר, עדיף לך לטוס עם חברה אחרת, בגלל ההתנהלות והיחס.
-
טיסה לסין עם חב' איירופלוט?הזמנתי כרטיסים עם אירופלוט. הלוך לשנחאי וחזור מבייגין ב-697$.קונקשין קצר.
-
טיסה לסין עם חב' איירופלוט?ספר לנו איך היה.
-
טיסה לסין עם חב' איירופלוט?בלי נדר
-
טיסה לסין עם חב' איירופלוט?דווקה אני מאוד מרוצה מהשירות - אולי בגלל השפה המשותפת
? בשנה שעברה טסנו לארה"ב עם בואינג, השנה ממשכים איתם למרחק עוד יותר גדול והפעם איירובוס.
מסכים אישיים עם משחקים וספריית סרטים טובה, אוכל בסדר גמור.
מטוסי אלעל הרבה יותר צפוצים.
אגב - אפשר להצטרף למועדות הנוסע המתמיד שלהם ללא עלות.
-
"צפוף" זה כללי ומטעהלכל חברה ולכל מטוס/דגם יש סידור שונה.
אפשר לבדוק ב-SEATGURU כל טיסה וסידור המטוס שלה.
-
"צפוף" זה כללי ומטעהיש להם מטוסים גדולים וחדישים, מערכת בידור עם הרבה סרטים ומוסיקה, אוכל סביר פלוס. הטיסה דרך מוסקבה מקצרת את הטיסה לבייגין בגלל המסלול.