השכרת רכב עם sixt
-
שלום,
אני בודק אפשרויות של השכרת רכב בפינלנד, וממה שאני שם לב, המחירים באתר של sixt זולים משמעותית מאלה שהציעו לי באוויס בטלפון (זולים ב- 50% בערך).
האם למישהו כאן יש ניסיון בהזמנה באתר של sixt ויכול לתת חו"ד?
תודה
-
האם ההצעות באמת זהות חוץ מהמחיר?אני מתכוון בעיקר לתנאי הביטוח אבל ממליץ גם לבדוק תנאים נוספים כמו מגבלת מרחק ליום.
אין לי נסיון עם sixt בפינלנד
-
האם ההצעות באמת זהות חוץ מהמחיר?קשה להגיד. את המחיר ב sixt ראיתי דרך האתר שלהם (לא הישראלי, הסוכנות בישראל לא עובדת עם זו שבפינלנד), ולמרות שנראה שהמחיר כולל את כל מה שאוויס מציעים, אי אפשר לדעת אם יתווספו תוספות כלשהן כשאגיע לאסוף את הרכב. לי זה נראה קצת חשוד בכל אופן.
-
השכרת רכב עם sixtcc123,
סליחה שאני "נדחפת" עם אותה השאלה בדיוק.
אני עושה סקר (טלפוני) לצורך השכרת רכב בבודפשט לטיול בהונגריה בקיץ.
אלו ההצעות שקיבלתי, בדיוק עבור אותם נתוני השכרה (קטגוריית רכב ומספר ימים):
* סיקסט - 620 אירו
המחיר כולל ביטוח ביטול השתתפות עצמית, ק"מ ללא הגבלה ונהג נוסף חינם.
(המחיר הוא לאחר הנחה שקיבלתי כי לטענתם אני עובדת בחברה גדולה שכלולה בהסדרי ההנחות שלהם. קיבלתי את ההנחה אחרי ששאלתי מי זכאי להנחות והצלחתי לעשות על אחד התנאים שנמסרו לי).
* אוויס - 760 אירו (775 יורו, כולל נהג נוסף)
המחיר כולל ביטוח החזר השתתפות עצמית, ק"מ ללא הגבלה, ועבור נהג נוסף יש להוסיף 15 אירו לכל תקופת ההשכרה.
(ההצעה המקורית של אוויס הייתה 910 אירו, אבל קיבלתי הנחה אחרי שאמרתי שקיבלתי הצעות זולות משמעותית גם מאופרן וגם מממסי, בשתיהן ההשכרה היא גם דרך אוויס. גם עכשיו, אחרי ההנחה, ההצעה שלהם עדיין טיפה יקרה מזו של אופרן).
* בחברות האחרות אין בכלל את קטגוריית הרכב שאנחנו רוצים (5+2, כדוגמת פולקסוואגן TOURAN), קטגוריית רכב שלקחנו בכל הטיולים שלנו בשנים האחרונות.
מישהו יכול להאיר את עיני איפה פה ה-Catch?
האם אני יכולה בלב שקט לקחת את ההצעה של סיקסט, או שמשהו פה לא בסדר?
בתודה מראש לעונים,
מיכל.
-
השכרת רכב עם sixtפעם אורן מרום שם קישור לעצות להשכרת רכב ומה צריך להשוות כששוכרים רכב- אולי יסייע לכם
-
אני לא הייתי שוכר אם לא ברורים לי התנאיםבלי קשר לחברה או מדינה.
אגב יכול להיות שההצעה הזולה יותר נותנת גם תנאים טובים יותר, יותר כסף לא אומר בהכרח ששאר התנאים טובים ותר.
-
השכרת רכב עם sixtאנחנו כבר מספר שנים שוכרים מ SIXT . תמיד אוספים הצעות ממספר חברות אבל בסופו של דבר סוגרים איתם. אף פעם לא היו לנו בעיות.
אנחנו תמיד שוכרים עם ביטול השתתפות עצמית כך שגם כשהיו לנו פגיעות ברכב, צילמו לנו את הרכב אבל אף פעם לא ביקשו\דרשו משהו. זה תמיד לבוא להחזיר וללכת...