חיוב מוגזם ב MAGGIORE
-
היי
אני צריך עצה בהתנהלות מול חברת SIX ו MAGGIORE
לפני שבוע אני ואישתי חזרנו מטיול באיטליה לפני הטיול השכרנו רכב בחברת
MAGGIORE דרך ספק שלהם בישראל SIX (כן כן ...)
בזמן הטיול היה לנו פנצ'ר בגלגל שלא ניתן לתקן , נאלצנו לנסוע 120 ק"מ בשביל להחליף את הרכב , בנוסף לזה גם החזרנו את הרכב ב 40 איחור עקב הפקק שנתקענו בו בדרך לשדה תעופה.
היום אחרי שבוע קיבלתי את החיוב המאוד "הגון" של חברת MAGGIORE (ממליץ בחום לא להתקרב אליהם)
חברה המדוברת חייבה אותנו ב 190euro !!!! על הגלגל ועוד 85euro על 40 דקות איחור תחת טענה של יום השכרה נוסף ועוד הוצעות אדמיניסטרטיביות של 20euro
שאלה שלי אם ניתן לעשות משהו או לשלם וללמוד לקח לפעם הבא לא להשכיר דרכם ?
תודה אלכס
-
חיוב מוגזם ב MAGGIOREהאם יש לך הרחבת ביטוח?
האפ פנית לנציג בארץ? מה אמרו לך?
בנוגע לאיחור ? מה רשום בחוזה? בדר"כ יש שעת חסד.
-
חיוב מוגזם ב MAGGIOREעצה צנועה:
ההסכמים עם חברות ההשכרה הם 'קשוחים' ולא ניתנים לשינוי במדה וחתמת עליהם. (השכרת = חתמת והסכמת לתנאים, אפילו הם דרקוניים)
מכאן:
אם היה לך פנצ'ר בצמיג, עדיף שתחליף בעצמך ותמנע מתשלום מוגזם (כבר קראתי בפורומים יותר משרשור אחד בנושא ותמיד התוצאה הסופית היא לרעת הלקוח)
אם שעת ההחזרה ידועה, אין להתמהמה עד לרגע האחרון עם ההחזרה! עדיף חצי שעה מוקדם יותר מאשר שתי דקות מאוחר יותר.
ואחרון: תמיד ניתן לפנות 'להגיון' וללבו של משכיר הרכב, להסביר את הנסיבות ולבקש יפה החזר. אם זה לא יועיל, זה גם לא יזיק.
-
חיוב מוגזם ב MAGGIOREראשית שכרת דרך שלמה סיקסט בארץ?
או ישירות ממאגיורה?
אם שכרת דרך מתווך ישראלי---ולא דרך השכרה וירטואלית
-זה הזמן שלך להפעיל עליו את הלחץ כדי שיטפל בנושא.
ב ד י ו ק בשביל זה הוא מתווך
כדי שאתה לא תצטרך להתמודד עם רשויות איטליה.
נפריד בין נזק (צמיג) לבין איחור בהחזרה.
סביר להניח שיש ברשותך את חוזה ההשכרה בינך ובין החברה (סיקסט) וכתוב שם שיש ביטול/החזר השתתפות עצמית חוץ מ..... שמשות, מרכב תחתון וצמיגים- כדאי לבדוק.
אם אכן זה מה שכתוב- אז תיקון הצמיג באחריותך.
היות ולא תיקנת - הם יכולים לחייב אותך בכל סכום (דמיוני לגמרי) שלדעתם אתה חייב.
לגבי החזרת רכב- יש חברות שמאפשרות "זמן חסד" של איחור בין 30-60 דקות. תבדוק מה כתוב בהסכם שלכם.
מה שמחייב אתכם- הוא ההסכם!