טיול לצפון מזרח ארה"ב
-
למומחים שלום רב,
אנו יוצאים ב 06/09/16 עד 29/06/16 לטיול מזרח ארה"ב ( זוג + " ילדה " בת 26 ) הנחיתה היא ב JFK ניו יורק .על פי התכנון לנסוע לבוסטון ל 6 ימים ( משפחה ) ואחר כך לחזור ל-NJ ולטייל בניו יורק ( מוזר, אבל זה הסדר שקולי משפחה + מחיר טיסות ) כעת מתחילה הבעיה אני מעוניין להגיע מצד אחד לוושינגטון ומצד שני למפלי הנאגרה והאטרקציות שמסביב .לאחר מכן טיסת פנים לאורלנדו ל- 5 ימים וחזרה ממיאמי לאחר יומיים נוספים .הטיסות הוזמנו ושולמו .חוץ מטיסת הפנים ,מאחר ואני מתלבט במסלול .אשמח להצעתכם המלומדת ניתן להחליף את הסדר בין NJ לבוסטון ( למרות שעכשיו הסתבכתי עם אשתי....).
לילה טוב ותודה רבה.
מישל
-
טיול לצפון מזרח ארה"בקצת לא הבנתי את התוכנית ואת השאלה ואשמח אם תסביר יותר טוב
קודם כל - לא ברור לי איך טסים בספטמבר וחוזרים ביוני. אני מניח שטסים ב-9 ביוני וחוזרים ב-29 ביוני?
הטיסה הלוך היא לניו יורק JFK. החזור ממיאמי מכורטס, או שהחזור הוא מניו יורק ותכננתם לחזור ממיאמי לניו יורק ישר כדי לטוס לארץ?
אז נראה מה אני מבין. התכנון בגדול הוא:
9 ביוני - נחיתה ב JFK ונסיעה לבוסטון
10-15 ביוני - ביקור משפחתי בבוסטון
16-20- ניו יורק
20-25 - וושינגטון והניאגרה
21-26 - אורלדנו
27-28 - מיאמי
29 - טיסה לישראל ממיאמי
הבנתי נכון?
איך מגיעים מ JFK לבוסטון? ואיך מגיעים מבוסטון חזרה לניו יורק?
כעקרון לא מומלץ לנסוע ברכב מניו יורק לבוסטון ביום הנחיתה. נסיעה די ארוכה, והעייפות והג'ט לג עושים אותה פחות בטוחה. למרות שאפשר, ובייחוד אם תתחלקו בנהיגה שלושתכם. תלוי כמובן מה שעת הנחיתה.
אפשר כמובן להוסיף טיסה מ JFK לבוסטון
אם נתעלם משיקולי מתי פוגשים משפחה, הסדר שנראה לי הכי הגיוני מבחינת קילומטרז' הוא:
טסים וומשיכים ישר לוושינגטון (הכי פשוט בטיסה ועדיף לשדה רייגן)
משם רכבת לניו יורק
משם שוכרים רכב - בוסטון, מפלי הניאגרה והאיזור (ולא, בוסטון לא באיזור הניאגרה
)טיסה לאורלדנו
נסיעה למיאמי
טיסה לארץ
מותר לשאול מה התוכנית באורלדנו ובמיאמי?
אורלדנו זה כעקרון פארקי שעשועים שקורצים בעיקר לילדים. לא שלא תהנו שם כולם (אני הגעתי לראשונה לדיסני כרווק בן 28 ומאד נהנתי), אבל זו לא אותה חוויה. אבל אני לא בטוח שהייתי משקיע בטיסה לאורלדנו בשביל פארקים. אם הטיול היה בקליפורניה למשל והייתם גם בלוס אנג'לס אז בהחלט שווה להשקיע יום/יומיים בדיסני/יוניברסל. אבל להשקיע בטיסה לאורלדנו + זמן וכסף - פחות ברור לי.
שוב - זה לא שלא תהנו!
-
טיול לצפון מזרח ארה"בראשית תודה רבה על העזרה מצטער שלא הובנתו אעשה סדר הטיסה הוזמנה ל 06/09/16 נחיתה ב JFK חזרה ממיאמי ב - 29/09/16 הדילמה גיסתי גרה ב קונטיקט ואחי גר ב- NJ המרחק משדה התעופה בשנהם זהה ( JFK זול ב 250 דולר ) לגביי אורלנדו אשתי ובתי מאוד מאוד אוהבים .הכוונה להשכיר רכב ב JFK לנסוע לקונטיקט אחר כך לנסוע חזרה ל NJ ולהחזיר את הרכב 5 ימים לאחר מכן להשכיר שוב רכב ולהתחיל במסלול והשאלה מה הסדר ההגיוני ? כמו כן ישנו שקול של השכרת רכב לשאוף למינימום 0 מה שאפשר בטיול כזה לא חוסכים....)
תודה רבה על ההשקעה והעזרה
יום טוב מישל