מחירי מזוודות באיזי גט
-
הזמנתי טיסה ללונדון באיזי גט, וכשרציתי להוסיף מזוודות נדהמתי לגלות שהמחיר עלה ל- 68 דולר למזוודה!!! מה זה המחיר הזה !!? אני זוכר ששנה שעברה שילמתי בסביבות ה 25 דולר. מי שנוסע עם הרבה מזוודות , פשוט לא משתלם לו. לא מבין למה המחיר קפץ ככה.
-
מחירי מזוודות באיזי גטאני חוששת שאתה טועה בזיכרון
כבר כשנתיים מחיר מזוודה אחת כ48-52€ בטיסות.
לא שהמחיר לא שערוריה,
המגמה ברורה מאד טיסות לואו קוסט אינן מיועדות לבעלי מזוודות.
(האינטרס של החברה ברור- זמן העמסה, תשלום לפועלים, זמן שהייה על הקרקע -כל אלו פחות כלכליים לה).
-
מחירי מזוודות באיזי גטהי יונית,
שנה שעברה טסתי איתם לברלין , ושלימתי כ 25 יורו למזוודה. יש לי זיכרון טוב

גם ב WIZZAIR , שילמתי את הסכום הזה , וגם ב- UP . למה איזי גט צריכים להיות יותר יקרים פי 2 !? פשוט חוצפה! אני כנראה לא אטוס איתם יותר.
-
מחירי מזוודות באיזי גטנוסעת די הרבה בלואוקוסט בשנתיים האחרונות ולא זוכרת מחירים שאתה מציין.
לפני שבוע הוספתי מזוודה בוויז בעלות 280 שח לשני כוונים. זה בערך 70 דולר.
לאמסטרדם מבקשים ממני עכשיו באיזיגט ( חודשיים לפני הנסיעה) 59 יורו. המחיר אגב התייקר ומתייקר ככל שקרובים למועד הטיסה. לאן עוד יכול להגיע איני יודעת

-
כל אחד צריך לעשות את החשבון של מה שמשתלם לולאיזיג'ט לא משתלם להעביר מזוודות אלא במחיר הזה.
אתה תחליט אם המחיר של העסקה הכוללת משתלם לך ואם משתלם תקנה ואם לא אז לא.
אתה לא יכול לדרוש מסוחר שישנה את התמחור שלו בגלל שלך לא משתלם, אתה רק יכול ללכת לקנות אצל סוחר אחר
-
מחירי מזוודות באיזי גטגם אני מזה כשנתיים "יודעת" לצערי להוסיף עלות של כ50€ למזוודה לטיסות של איזי ג'ט.
לא יודעת על מחירים באפ או ויז אייר, אבל לפחות בכל הטיסות האחרונות שלי בחברה זו- זה היה המחיר.
את עלות המזוודה צריך וכדאי לחשב כחלק מהעלות הכוללת של הטיסה כשבודקים את הכדאיות שלה, כמו פרמטרים אחרים של שעת טיסה, שדה תעופה וכו.
-
מחירי מזוודות באיזי גטאני שילמתי 64 דולר למזוודה למילאנו כשהזמנתי ביום הפתיחה.
מאוד יקר אבל עדיין יצא משתלם
דרך אגב, מישהו יודע אם ניתן לבטל הזמנת מזוודה?
הזמנתי 4 ונראה לי שאני בקלות יכולה להוריד אחת...
-
מחירי מזוודות באיזי גטועדיין בדרך כלל זה זול משמעותית מאשר אלעל או בריטיש.
צריך להסתכל על המחיר הכולל של העיסקה - עלות הטיסה, המזוודת, האוכל, שעות הטיסה, אם צריך לילה נוסף במלון וכדומה.
-
מחירי מזוודות באיזי גטאני לא יודעת מאיפה הבאת מחיר של $ 25. אולי לכל כיוון.
בקיץ 2015 שילמתי על מזוודה אחת באיזי'ט ללונדון 54 יורו.
ובחורף האחרון 320 שח לוויז איר בטיסה לבודפשט.
ברגע שמחשבים את עלות הטיסה ואת עלות המזוודה בנפרד, בנסיעה זוגית או משפחתית אפשר להזמין פחות מזוודות ולא מזוודה לכל נוסע.
כך חוסכים הרבה כסף.
ועדין ההפרש בין חברות הלואו קוסט לטיסות הסדירות משמעותי.