מזג האויר בפסח בגארדה
-
מחפשים יעד לפסח הבא אז כל מי שחוזר מאיפשהו ויוכל לספר קצת יל מזג האויר אני אשמח ובטח עוד כמה ישמחו.עדיפות לגארדה והסביבה.
-
מזג האויר בפסח בגארדהלא לשכוח שפסח השנה בשבוע האחרון של אפריל מגלח את שולי מאי
ואילו בשנה הבאה במחצית הראשונה של אפריל.
אגב- מניסיון, אין שום משמעות ל"איך היה בשנה שעברה?" כי- זוהי עונה הפכפכה לא רק אצלנו (איך היה שלשום עם הגשם והברד? מול איך היום? ) עדיף להסתמך על ממוצעי מזג אוויר טמפרטורה ומשקעים בתקופה מקבילה לאורך שנים (סטטיסטית).
-
ביקשת - קיבלת?היינו לפני מספר שנים בגארדה בתחילת אפריל. הטמפרטורה היתה כל הזמן מתחת ל-10 מעלות. לא ראינו סנטימטר של שמיים. כל הזמן אפרפר ומטפטף עם רוחות מקפיאות מהאגם.
מה אפשר להסיק מזה? כנראה שכלום.
שנה לפני היינו בפסח בפראג - זה היה עדיין סוף מארס, והסתובבנו בעיר במשך 4 ימים עם חולצות קצרות באותן טמפרטורות של הארץ (עם חולצה ארוכה בערב - וזהו)
כנס לאתרי מז"א ותבדוק סטטיסטיקות של גשם וטמפרטורות בעשר שנים האחרונות זה ייתן לך אינדיקציה מסויימת - לא הרבה מעבר לזה (ואני - באופן אישי - לא הייתי נוסע לאגם גארדה בלפני מאי בכל מקרה)
-
מזג האויר בפסח בגארדה -
מזג האויר בפסח בגארדהתודה לכולם שנה שעברה גם עצא תחילת אפריל היינו בפריז אני מממש סבלתי מהקור לעומת זאת שעברנו לדיסני היה מעולה.נמשיך לחשוב יש לי עד מאי שיוציאו כרטיסים לאפריל 2017
-
מזג האויר בפסח בגארדהלפני כמה שנים היינו בגארדה וסביבותיה בדיוק בשבוע פסח, מזג האוויר היה נפלא והספיקו לנו בגדים אביביים.
לעומת זאת, שבוע קודם שהיינו ברומא, היה יום אחד גשום.
מה המסקנה - מה שהיה לא בטוח מה שיהיה, אך בכל זאת, סיכויים רבים שיהיו יותר ימים שמשיים מאשר גשם.
יעד נוסף אפשרי לנסוע לדרום איטליה למפרץ אמלפי. יעד נהדר וסיכויי גשם פחותים (סטטיסטי) מאשר בצפון, אבל בתקופה זאת זה מתאים לדעתי יותר לזוג מאשר משפחה.
-
מזג האויר בפסח בגארדהחזרנו אתמול מטיול בגרדה.
מזג האוויר היה נפלא לטיולים. הסתובבנו עם חולצות קצרות וג'קט קליל on off.
היה יום אחד גשום.
אבל כפי שכתבו לך קודמיי, מזג האוויר הפכפך וזה עניין של מזל.
בכל מקרה נראה לי עדיף מסיוט החום הגדול של יולי אוגוסט. -
חזרנו אתמול משבוע בגארדה ומאג'ורהמזג האוויר היה מושלם לטעמנו 18-23 מעלות. רק יום אחד היה מעט חורפי וירד גשם שוטף בשעות אחה"צ.
זה כמובן גם עניין של מזל, אבל בעיננו זו עונה מועדפת. הפריחה נהדרת, נעים להסתובב ואין עומס באתרים ובכבישים. עם זאת, זו לא עונה מתאימה לרחצה. בקיץ לא היינו בוחרים לנסוע לאזור כי אנחנו לא נהנים כשמאוד חם וצפוף.