מקסיקו ביולי
-
שלום לכולם.
אני וחבר שלי חשבנו על טיול למקסיקו ביולי הקרוב.
אשמח לקבל טיפים לטיול כזה למשך 3 שבועות. מה העלות הכוללת של טיול כזה? נסתדר עם מלונות סבירים ומידי פעם גם מלונות מפנקים.

-
מקסיקו ביוליבתור התחלה- האם אתם מתכוונים לטיול שבו תתקדמו מיעד ליעד ברחבי המדינה או נופש איפה שהוא באזור מסוים ( כמו החוף הקריבי ) עם טיולי יום? במכסיקו זו העונה הרטובה ביולי -יש מידע תחת שאלות נפוצות בצד שמאל של הפורום עם תגובות גולשים.
-
מקסיקו ביוליאנחנו רוצים לטייל וגם בטן גב. לתפור כמה שיותר אבל גם להספיק לראות ולהנות. (רוצים חופים אבל גם טיולים.) אנחנו מודעים לזה שזאת העונה הרטובה , כמה זה נורא? פשוט זה התאריכים היחידים בהם נוכל לטוס בלימודים.
תודה רבה רבה

-
מקסיקו ביוליבמקרה כזה הייתי הולך על טיול סטנדרטי בין מכסיקו סיטי לקנקון. עצירה בוואחקה אולי גם בפוארטו אסקונדידו ומשם לסן קריסטובל ולחוף הקריבי. ימי טיול באזור הקריבי הייתי מתכנן לפי מזג האוויר - אם יפה -לחוף. לא כ"כ יפה-לאתר מאיה או סנוטות וכיו"ב.
-
מקסיקו ביוליתודה רבה על העזרה ! אנחנו מתכננים להוציא גג 23000 לזוג. האם לדעתך זה מספיק לטיול שנוכל להנות בו ולא להתקמצן יותר מידי ?
-
מקסיקו ביוליהמחיר הזה אמור לכלול גם טיסות- או רק את השהות שם?
-
מקסיקו ביוליגם טיסות...
-
מקסיקו ביולילקנות כרטיס טיסה ליולי בשלב הזה,כשהמחירים גבוהים בגלל חופשות הילדים, יכול לצאת בשקט כ-3000$ לשניכם, אולי אפילו יותר ( או שתפתיעו עם מחיר נמוך)
מה שאומר שישאר לכם כ-11000 ש"ח לתקציב כ-2500$. מאחר ואתם רוצים גם דברים מפנקים וכו'. לי קצת קשה לראות איך תעשו את זה.. אם בגדול בפורום מחיר לחודש לאדם במכסיקו הוגדר כ-2400$ במחיה ממוצעת. לכם יהיה כ-100$ ליום לשניים. אטרקציה של פארק מים באזור החוף עולה ככה לאחד... זה יכסה אוכל ולינה ותחבורה ( ובלי הרבה תנועה ברמה יומיומית...) ואחת לכמה ימים אטרקציה לא נורא יקרה. והכל לא ברמה גבוהה . 50$ לאדם זה משהו שאפשר להיות בו במדינה זולה- לעשות עדיין דברים אבל בסגנון תרמילאי. לא חושב שמכסיקו מתאימה.
אופציה אחרת היא רק בן גב בלי אטרקציות. ובלי תנועה כמעט. אבל אז גם כן תהיו מוגבלים במחיר של עד כ-50$ ללילה למלון, כדי שישאר כסף לאוכל ועוד קצת.... ובקושי תצליחו אפילו להכניס בילוי ושתיה לזה...
-
מקסיקו ביוליתודה רבה על ההודעה המפורטת !!! זה מאוד עזר!!
טל

-
מקסיקו ביוליואו תודה על התשובה המפורטת!! אחרי הכל בחרנו להיות במקסיקו שבועיים וחצי ! מההמסלול הכי מומלץ שנוכל לראות ולהנות? בנוסף אם אתה מכיר מלונות מומלצים אשמח גם!
תודה רבה
-
מקסיקו ביולילגבי לינות אני תמיד מפנה קודם למדור 1001 טיפים פה בלמטייל. תראו מה ממליצים- מה הסגנון מתאים לכם- אם חסרים פרטים על המלון או ההמלצה קצת מיושנת, חבירנו הטובים גוגל או יאהו או כל אחד אחר יעזרו לכם להשלים המלצות עדכניות מכל העולם , מחירי לינה וכו'- ככה שתוכלו לבנות את התקציב והטיול שלכם בהתאם.
מאחר ואצלכם חלק מהבחירות , לדעתי האישית, קצת מוגבלות תקציב- אתם צריכים לצאת קצת מאזור החוף- לאיזון "תקציבי" ( או בוא נאמר- אני הייתי עושה ככה במגבלה תקציבית)- ככה- שאם תהיו מספר ימים בהתחלה על החוף- בטן -גב והתאוששות מג'ט לג- אח"כ אולי טיול שיעשה- מרידה, קמפצ'ה וסן קריסטובל- למעשה מדובר ב2-3 ימים להגיע- עם בעיקר הוצאות תחבורה אוכל ולינת דרך ואז כמה ימי סן קריסובל שתבחרו אטרקציות בהתאם לתקציב ואז נסיעה ארוכה של 14-17 שעות חזרה לחופים ( לפחות חוסך לינת לילה אחת)
מה שבגדול אומר- 4 ימי חוף, 3 ימי דרך לסן קריסטובל, 4 ימי סן קריסטובל, יום חזרה לחופים ועוד 6 ימי חוף... משהו כזה. בסיבוב השני של ימי החוף- כבר תדעו אם יש לכם רזרוות תקציביות לפעילויות חוף יקרות יותר או שאתם חנוקים להיות רק על החוף ואוכל ולינה...
אני באמת חושב שכדאי להתחיל להסתכל על לינות שאתם רוצים לבחור- כי זה עיקר העלות עבורכם.. אוכל במקרה הגרוע תמיד אפשר לעבור לאוכל רחוב או מסעדות מקומיות זולות וכיוב'.... ללינה יש איזה סכום מינימום שאתם חייבים להוציא...
-
מקסיקו ביוליאנחנו רוצים בעיקר חופים.. ולא להתרחק עם נסיעות יותר מידי . לדעתי אתה קצת מגזים עם התקציב.. חודש וחצי קוסטה ריקה פנה וניקרגואה יצא לי 28 לזוג + מלונות והוסטלים מאוד שווים כולל ההארד רוק בפנמה..... מקווה שהתקציב יספיק לנו לכיף! תודה רבה !
-
מקסיקו ביוליתבלו!
אם כבר הייתם באזור במחיר מסוים- אז אתם יודעים מה תקבלו תמורת מה...
ושוב- יש פונקציה של כרטיס טיסה, כמה יעלה..
ומבחינתי תמיד עדיף להיות זהיר בתקציב מראש- ואם נשאר שם עודף- להוציא זה הכי קל (:....
-
מקסיקו ביוליבסוף בחרנו במסלול-
איסלה מוחרס
פלאיה
קוזמל
3 ימים שנוכל לבחור לאן לחזור/להוסיף
קנקון
אשמח להמלצות על כל יעד (אטרקציות,מקומות לראות , חופים מומלצים)תודה!
-
מקסיקו ביולידברים שעולים לי ישר בראש: מועדון קוקו בונגו בקנקון ( ממה שהבנתי מהגולשים פה לאחרונה פתחו אחד גם בפלאיה)
נסיעה לעתיקות מאיה, בכל זאת מאפיין חשוב של האזור, - צ'יצ'ן איצ'ה הוא הגדול אבל יש עוד. הרבה מהטיולים לעתיקות משלבים גם רחצה באחת הסנוטות ( מערות תת קרקעיות עם מים),
יש פארקי מים ( לא מגלשות- אבל פעילויות מים)- אפשר לבחור אחד ( עלות כ-100$ לאדם). אפשר עם רוצים לשחות עם דולפינים ( שוב - עלויות באזור ה-150$)ועוד...
וסתם בקשה- אם יש לכם זמן להשקיע בפורום ולכתוב עלויות ( אם זכורות לכם) מטיולכם במרכז אמריקה. ככה שאנשים יוכלו לראות מה נכלל בתקציב הזה כי אם זה כולל כרטיסי טיסה, הרי שזה שוב 100$ לשניכם ליום- אם אני רק אקח את קוסטה ריקה. כל אטקציה של 3 שעות יכולה שם בלי בעיה להיות 90$ לזוג לפני לינה ואוכל וכו'.. ככה שאם יש לכם להאיר לאנשים את העיניים מבחינה תקציבית - זה מאוד יסייע ( וכמובן ציינו את שנת הנסיעה...)