שאלת מלונות בלאס וגאס
-
אנחנו מתלבטים: האם עדיף לישון במרכז הסטריפ או ברחוב קצת שקט ומרוחוק יותר? אנחנו נהיה עם 3 ילדים (6-12) ועם רכב. יש אפשרות לחנות בקרבת הסטריפ? תודה
-
שאלת מלונות בלאס וגאסמנסיון, הכי כיף ללון במרכז הסטריפ. בוגאס הולכים הרבה ברגל, עדיף להיות קרוב לכל המלונות.
-
שאלת מלונות בלאס וגאסאני דווקא לא חושב שמלון על הסטריפ בכל מחיר , יש אחלה מלונות גם מחוץ לסטריפ במחיר הרבה יותר זול.
כשמדובר במשפחה הפער יכול להגיע ל$$$.
גם אם לוקחים מלון על הסטריפ , המרחקים שם כל כך גדולים שלהתרחק על הסטריפ תצטרכו מונית או רכב ולכן אם אתם אם רכב בכל מקרה פשוט נוסעים לחנייה של אחד המלונות שעל הסטריפ ומתחילים לטייל.
עופר
-
שאלת מלונות בלאס וגאסואין בעיית חניה שם? אפשר פשוט לנסוע ממלון מרוחק יותר ולחנות היכן שרוצים על הסטריפ?
-
שאלת מלונות בלאס וגאסחונים בחנייות של המלונות הגדולים שעל הסטריפ , רובם בחינם יש כמה מלונות שהתחילו בזמן האחרון לגבות כסף על חנייה.
עופר
-
שאלת מלונות בלאס וגאסתודה
-
שאלת מלונות בלאס וגאסמציעה מלון ומתלבטת יחד איתכם לגביו:
מלון polo towers
נראה לי בסגנון קלאב הוטל, מותאם יותר למשפחות עם ילדים, כולל מטבחון מלא בכל דירה.
https://www.diamondresorts.com/Polo-Towers-Suites
מומלץ? לא מומלץ?
-
שאלת מלונות בלאס וגאסנראה מגניב. יקר יחסית בתאריכים שלנו. חושבים להזמין בTreasure Island
-
-
שאלת מלונות בלאס וגאסאם אתם לא דווקא בקטע של המלונות הגדולים ממליץ לבדוק את המלון הזה שנמצא מרחק הליכה מהסטריפ , מקבל ביקורות גבוהות ומחיר אטרקטיביץ
אישית עוד לא הייתי.
עופר
-
שאלת מלונות בלאס וגאסאני בהחלט ממליצה על המלון שעופר המליץ לך..טוסקני סוויט....קרוב לסטריפ.סוויטה מרווחת בריכות נפלאות...והכל כל כך מטופח ונקי...רק שימי לב לתוספת היומית שמחירים אלה גובים ללילה....
-
שאלת מלונות בלאס וגאסבביקור ראשון , ועם ילדים , יש יתרון ללינה על הסטריפ. מצד שני , אפשר לחסוך הרבה כסף בלינה מרוחקת יותר , ובהנחה שיש רכב, כמו שעופר אמר, אין בעיית חניה בכל חניון של אחד המלונות. רוצה להוסיף המלצה ולהציע מלון שאמור להיות לא יקר ובכל זאת ממוקם על הסטריפ- מלון ג'וקי קלאב. תבדקו.... לא הייתי אבל שמעתי שהוא שופץ ויודעת שהמיקום מעולה (בין קוסמופוליטן לבלג'יו) ויש סוויטות למשפחות
בבדיקה,שימו לב שיש 2 מלונות ג'וקי... לבחור בקלאב
. Jockey club
-
שאלת מלונות בלאס וגאסלפי מה שאני יודע לכל המלונות בוגאס יש להוסיף resort fee כפול מספר הלילות, שבד"כ משולם במקום.
לגבי המלון שהמלצתי , הזמנתי לקיץ הקרוב ע"פ חוות דעת והמלצות.
לאהלה אני מבין שהיית שם?
עופר
-
שאלת מלונות בלאס וגאסלא כל המלונות גובים resort fee. תקיש בגוגל hotels las vegas without resort fee.
-
שאלת מלונות בלאס וגאסלא כל מלון גובה resort fee ועד לא מזמן החניה היתה בחינם בכל מקום אבל עכשיו החליטו להתחיל לגבות על חניה , אז צריך לעשות שיעורי בית איפה אפשר לחנות בחינם
-
שאלת מלונות בלאס וגאסהיי עופר..כן לא פעם אחת מלון טוסקני מהנה מאד.רק שבשנים האחרונות תוספת free resortקצת מוגזמת בעיניי.ואני נוסעת פעמיים בשנה לוגאס. וכמעט בכל המלונות המחיר עלה.תהנו גם אנו נהיה הקיץ שם.
-
שאלת מלונות בלאס וגאסאני כבר מחשב את זה בעלות הכוללת של העסקה ואז רואה אם מתאים לי או לא. ועדיין יצא אחלה מחיר ואם את אומרת שהמקום טוב אז בכלל אני שקט. תודה. עופר
-
שאלת מלונות בלאס וגאסאני הזמנתי לקיץ הקרוב למלון:
Hilton Grand Vacations Suites on the Las Vegas Strip
שנמצא בקצה של הסטריפ. אנחנו משפחה עם 3 ילדים שהקטן תינוק.
מישהו היה/ ממליץ?
המחיר הוא ממש זול (חדר עם מיטה זוגית וספה נפתחת לילדים)- 307$ ל 3 לילות. והמלון נראה ומדורג טוב. קצת מרוחק אבל אנחנו עם רכב.
אשמח לתגובות ממי שמכיר.
-
שאלת מלונות בלאס וגאסהיי, לא מכירה את ההילטון שעליו אתה שואל ,אבל חברה טובה היתה בהילטון אחר והיתה מאוד מרוצה , וגם המיקום היה מרכזי (מתחבר למירקל של מלון פלאנט הוליווד ) . אמרה שתפסה מחיר טוב , ושאין resort fee. שווה בדיקה.. שמו : Elara , A Hilton grand vacation
-
שאלת מלונות בלאס וגאסלגבי מצב חניות. במלונות הגדולים כגון אריה ובילגיו מדברים על תשלום עבור החניה שיתחיל ביוני. אני היום היתי בחניון של הבילגיו ולא ראיתי היתכנות לשערי תשלום. דיברתי גם עם מישהו מצוות במלון, וכרגע הכל בשלב הדיבורים. עוד לא התחילו לגבות תשלום חניה בכל המלונות הגדולים, אבל מדברים על זה..
חניתי גם באריה לפני יומיים, חינם.
LINQ וההארס גם חינם.
בקיצור, לא נראה לי שצריך לדאוג לעניין החניה בחודשיים שלוש הקרובים. אולי אחר כך.