מלון מומלץ בניו יורק?
-
היי אני מחפשת מלון בניו שקרוב לאזור מרכזי (טיימס סקוור או מנהטן) עם ארוחת בוקר נחמדה ולא יקר מדי.. מלון מומלץ.. ל2 אנשים (בת ואמא)
תודה מראש
-
מלון מומלץ בניו יורק?הי שובל, שימי לב שארוחת בוקר במלון בניו-יורק בדר״כ יקרה וממש לא הכרחית.
מלון במיקום מרכזי יאפשר לכן קפיצה לדלי׳ז (קפיטריות) בהן תוכלו להחליט מה תרצו מתוך מבחר הרבה יותר רחב ובמחיר סביר.
אתן לא חייבות להיות באזור טיימס סקוואר - בחיפוש מלון כדאי לבדוק שיש תחנת תחתית ליד שתאפשר לכן גישה חופשית לכל העיר.
אני אישית מאוד אוהבת את Hilton Graden Inn Times Square Central - אבל זה מלון די יקר. יש מקרר קטן, מיקרו ומכונת קפה בחדר כך שאפשר להכין אוכל/סנדוויצ׳ים וכו׳.
אני יודעת שגם CitizenM נחשב לטוב: https://www.citizenm.com/destinations/new-york/new-york-time s-square-hotel
ויש את המלונות של רשת Apple Core:
אביה
-
מלון מומלץ בניו יורק?ראיתי המלצות על מלון the mave שהוא קרוב לסנטרל פארק, והוא עם ארוחת בוקר, את יודעת במקרה אם הוא באמת מומלץ?
-
מלון מומלץ בניו יורק?אני אישת לא מכירה. שוב ממליצה לבדוק שיש תחנת רכבת תחתית ליד.
אם יש המלצות אז כנראה שהוא טוב. מאיפה ההמלצות?
אביה
-
מלון מומלץ בניו יורק?אביטל המליצה על מלון של רשת גארדן-אין מקבוצת הילטון אז רק רציתי להוסיף שיש תעריפים מוזלים רבים למלונות של הילטון והם יכולים ליצור חיסכון ניכר בניו-ירוק. לא אכניס קישורים כאן אבל חפשי בגוגל קודם כל את תעריף ה-MVP, או את המאמר שכתבתי בנושא בעבר.
בביקור האחרון בניו-יורק, בחודש שעבר, התארחתי במלון Holiday Inn 57th Street ושילמתי 79$/לילה לפני מס. המיקום לא רע אבל לא באזור טיימס-סקוור. המלון עצמו בינוני למדי, אבל, לא הייתי מצפה ליותר מזה בטווח מחיר כזה.
-
-
מלון מומלץ בניו יורק?חזרנו לפני כשבועיים משהות במלון Hilton Times Square.
מלון נחמד, שרות מצויין, לא זול, אבל מיקום יותר מרכזי מזה לא יכול להיות. מראש ויתרנו על ארוחת הבוקר כי הכל, אבל ממש הכל, נמצא ליד המלון.
אגב, הזמנו מקום עם אופציה לביטול ולאחר מס' שבועות גילינו שרשת הילטון יוצאת במבצע הנחות, כך יצא שביטלנו את ההזמנה, הזמנו חדשה לפי המבצע וחסכנו כמה מאות דולרים.
-
מלון מומלץ בניו יורק?בדקתי באתר בוקינג וזה יוצא 7300 ל6 לילות.. מאוד יקר
אני מחפשת המלצה למלון קצת יותר זול .. בטווח ה4000 שקלים ל6 לילות
-
מלון מומלץ בניו יורק?מלון YOTEL יכול להתאים , יש להם חדרים קטנים מתאימים לזוג , מאוד נקי וחדש ובבוקר יש מאפינס ושתיה בלובי.
הזמנתי ישירות דרך המלון ויש גם הנחה לחברי AAA.
עופר
-
מלון מומלץ בניו יורק?ככלל, הכי בטוח והכי זול זה להזמין דרך המלון עצמו.
-
מלון מומלץ בניו יורק?עדיין יקר לי.. יוצא 5000 שקל ויותר ל6 לילות בניו יורק..
הצעות למלון זול יותר וקרוב למרכז?
-
מלון מומלץ בניו יורק?ממש לא מדוייק שהכי זול להזמין ישירות מול המלון, באתרי ההזמנות הגדולים יש לפעמים מבצעים שהמלון עצמו לא יכול להתחרות במחיר ( מנסיון אישי). מישהי בתחום המלונאות ( בארץ) אמרה לי שהם מתייחסים במלוא הרצינות ללקוחות שמגיעים אליהם דרך אתרי ההזמנות הגדולים מחשש לקבל תלונות ודירוג נמוך באותם אתרים. עופר
-
מלון מומלץ בניו יורק?הצעה אחרת ?
-
מלון מומלץ בניו יורק?roshaked,
השאלה אם מדובר במלון מרשת בינ״ל או במלון אחר (פרטי / בוטיק / צימר / כיוצ״ב).
אם מדובר במלון מרשת בינ״ל,
המחיר הנמוך ביותר אמור להופיע באתר המלון. לפעמים אתרי ההזמנות יוכלו להשוות את המחיר הזה, ולפעמים לא. ברוב המקרים הם מנועים חוזית מלהציע מחיר טוב יותר לרבות דרך קופונים (ושים לב שהקופונים האלו לעולם לא תקפים לרשתות בינ״ל). סוכני הנסיעות, ובכללם אתרי ההזמנות, מקבלים גישה מלאה לכל התעריפים הפומביים של המלון ועד החדר האחרון (מה שנקרא LRA) אבל המלון יכול להמשיך להציע תעריפים לא פומביים - למשל לחברי מועדון הלקוחות שלו, ותעריפים מוזלים אחרים - למשל תעריף AAA או תעריפים עסקיים לחברות שאיתם יש לו הסכם מסחרי.
מלונות מרשתות בינ״ל בהחלט מעדיפים את הלקוחות שמזמינים בערוצים ישירים וכן נוטים לתת להם יחס מועדף. העובדה הפשוטה היא שאותם לקוחות מכניסים למלון יותר כסף ו׳מוכיחים נאמנות למותג׳ כך שהם צפויים לחזור שוב בהינתן חוויה חיובית.
אם מדובר במלון אחר,
אין מניעה שיימצא תעריף זול יותר באתרי ההזמנות וכדאי ללקוח לבצע השוות מחיר. באופן אישי, מבין אתרי ההזמנות, אני מעדיף את התוכנית של hotels.com שמציעה החזר פוטנציאלי של 9% על ההוצאה (לפני מס). בהשוואה למועדוני מלונות זה מעט, אבל בהשוואה למה שמציעים אתרי הזמנות אחרים זה המון.
ככל שהמלון קטן יותר, קל וחומר אם אינו שייך אפילו לרשת מקומית, יוטב לו להעדיף לקוחות שמגיעים מאתרי ההזמנות הגדולים - אקספדיה, בוקינג, טריפאדוויזור וכו׳ - משום שהוא חי על הביקורות יותר מכל דבר אחר. למלון כזה אין קהל לקוחות שבוי.
-
מלון מומלץ בניו יורק?יכול להיות ששוה לנסות את זה:
רשת טובה ואמינה, לא 5 כוכבים אבל בהחלט אמור להיות נקי ונוח.
אביה
-
מלון מומלץ בניו יורק?תנסו את la quinta inn manhattan אם תכניסו באתר שלהם את הקוד txstat תקבלו עוד הנחה. אנחנו הזמנו ב Broadway at Times Square Hotel תבדקי גם את element time square שיש לו ביקורות טובות והוא לא יקר.
-
אני הזמנתי את la quinta inn manhattanלחודש אוגוסט. קראתי הרבה המלצות , יש ארוחת בוקר (די נדיר...), ווי פיי, שמירת מזוודות.
המחיר היה טוב יחסית למלונות אחרים באותה רבה.
הזמנתי דרך BOOKING. לפני כמה ימים נכנסתי לראות שוב את המחיר, הוא ירד. בצעתי הזמנה חדשה ובטלתי את הקודמת.
-
shmoob -מה זה הקוד הזה???ניסיתי להזמין דרך האתר שלהם עם הקוד - המחיר נמוך ב- 90 דולר מהמחיר בבוקינג.
לא הצלחתי להבין האם ההזמנה זהה. האם גם באתר שלהם ניתן לבטל עד יום לפני. האם כולל א. בוקר.
-
מלון מומלץ בניו יורק?היי,
מלונות טובים שהייתי בהם בניו יורק:
1. Murray hill east suites - על רחוב 39 בקרבת שדרות לקסינגטון. זה מיקום קרוב מאוד לגרנד סנטרל.
2. Park Central -נמצא על 57 והשדרה השביעית. קרוב מאוד לסנטרל פארק.
3. Dream midtown - נמצא על 55 בקרבת המלון הקודם. זה מלון מתוחזק היטב אבל החדרים קטנים (הייתי בשני חדרים).
כולם ללא ארוחות בוקר כלולות אבל כפי שהמליצו לך כדאי לאכול ב-Deli כלשהו
מקווה שעזרתי,
אמיר
-
מלון מומלץ בניו יורק?האימפקט הכי גדול על המחיר זו התקופה !
לדוגמא באוקטובר, ה LA QUINTA שהוזכר הוא 350$+ ללילה