ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלון מומלץ בניו יורק?

פורום צפון אמריקה
    13
    28
    5485
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • leedoron
      leedoron נערך לאחרונה על ידי

La Quinta באוגוסט 178 דולר + מיסים
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • צביקה
        צביקה נערך לאחרונה על ידי

מלון מומלץ בניו יורק?

4,000 ש"ח ל-6 לילות כולל ארוחת בוקר, מיסים והיטלים ? ועוד במקום מרכזי בניו יורק ?

בישראל את מצליחה למצוא משהו כזה ?

בקריטריונים שלך, לא הייתי מצפה בניו יורק לפחות מ-$200 ללילה כולל ארוחת בוקר ומיסים.

עם זאת, לא ראיתי באיזה תקופה מדובר. המחירים של הלינה רגישים מאוד לתאריך כפונקציה של סוף/אמצע שבוע, כנסים, מופעים וארועים בעיר וכד'. אם יש לך גמישות בתאריכים, נסי להזיז את התאריכים שלך ולבדוק האם אולי זה מוזיל את הלינה.

יש כאלה, שכדי להוזיל את הלינה, בוחרים ללון בלונג איילנד ולהתנייד למנהטן בתחבורה ציבורית. אני אינני אוהב זאת, כי זה מגביל את החופש שלי לחזור למלון באמצע היום, או לחזור מבילוי בשעת לילה, אבל אם יש מגבלות תקציב, יתכן שזה הפתרון עבורך.

• צביקה
          צביקה נערך לאחרונה על ידי

מלון מומלץ בניו יורק?

אני תמיד מצליח למצוא בהזמנה ישירה מול המלון תעריפים זולים יותר מאשר בהזמנות גלויות באתרי התיווך כמו Booking ו-Hotels.

אינני מדבר על Priceline או Hotwire שבהם זהות המלון איננה נחשפת עד לתשלום שאיננו ניתן לביטול.

אני מקבל מרשתות התיווך מיילים על מבצעים והורדות מחירים, אבל במקרים כאלה זה תמיד מתבטא גם באתר הישיר של המלון וניתן לקבל גם שם תעריף זהה, או נמוך אף יותר.

היתרון היחידי שאני מכיר שיש ל-Hotels, כפי שציין ליאור, הוא צבירת לילות לקראת תגמול. זה כדאי רק לגבי מלונות שאינם משתייכים לרשת, שיש לה מועדון לקוחות, או כאשר ההזמנות מפוזרות בין רשתות שונות. אם הלינות הן באותה רשת, התגמול יהיה טוב יותר בהזמנות ישירות ברשת, לעומת Hotels בגלל שיטת התגמול של Hotels.

• Eti_3583868
            Eti_3583868 נערך לאחרונה על ידי

מלון מומלץ בניו יורק?

מה התאריכים? 
            לקח לי שבועיים של חיפוש יום יומי, כי בתאריכים שלנו - במאי המחירים היו מטורפים. אבל לפעמים פתאום יוצא איזה מבצע.... אז פתאום יצא מבצע והזמנו את מלון PARK SAVOY ליד סנטראל פארק, 10 דק הליכה לטיימס סקוור ב127 דולר ללילה כולל ארוחת בוקר למרות שאני לא בונה על ארוחת הבוקר... עם ביטול חינם.
            בנוסף תשקלי להזמין מלון ב -HOTWIER - את מזמינה בלי לדעת איזה מלון עד סוף ההזמנה במחיר מוזל, יכולה לבחור את האיזור פחות או יותר, אומרים לך מה המלון כולל (אינטרנט/א.בוקר וכו'), מה הדירוג שלו בtripadvisor... והמחיר יוצא ממש משתלם. ככל שההזמנה מתבצעת קרוב למועד השהות המחיר זול יותר. אז את יכולה להזמין משהו שניתן לביטול ומקביל לבדוק שם ובעוד אתרים...

בהצלחה!!

• אנשיםטובים
              אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מלון מומלץ בניו יורק?

הערה כללית:

מומלץ בחום לדבר על מחיר בדולרים ובלילה, ולא בשקלים לתקופה. באופן גס המחיר ללילה כפול ימים זה המחיר הכולל. אני כותב גס כי לפעמים יש הנחה מעל 5 ימים, ובהחלט יתכן שבימים שונים יהיו תעריפים שונים.

ועוד דבר זה שחשוב להבין, לבדוק, ולציין האם מדובר על מחיר לפני מיסים או אחרי מיסים, כי המיסים על מלונות בניו יורק (ובכלל) הם יחסית גבוהים.

אני כותב את זה כדי להקח עליכם ליצור שפה משותפת עם כל דיירי הפורום. מה לעשות המחירים בארה"ב הם בדולרים ולא בשקלים. ברור לי שאתן חושבות בשקלים (כי ככה הכסף שלנו), אבל עדיף בהרבה לדבר בדולרים

• yaffabe
                yaffabe נערך לאחרונה על ידי

מלון מומלץ בניו יורק?

זה לא נכון להגיד שמחירי המלונות יורדים ככל שמגיע המועד. עד כה בכל המקרים שהזמנתי זמן רב מראש המחיר רק עלה.

• FlyingOut
                  FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

מלון מומלץ בניו יורק?

יפה,

את בהחלט צודקת - כלל האצבע הוא שמחירי החדרים עולים - אבל ההערה שהגבת אליה התייחסה למחירי החדרים דרך Hotwire, או גם דרך Priceline לצורך העניין, כששני האתרים האלו משתנים בשיטת מכירה מסוג Opaque לפי זהות המלון אינה ידועה עד לאחר תהליך הרכישה. ע״פ הפרקטיקה של שיטה זו, ככלל, המחירים ירדו ככל שעובר הזמן (ולמלונות יש צפי בהיר יותר לגבי מלאי החדרים שלהם).

ליאור.

• yaffabe
                    yaffabe נערך לאחרונה על ידי

מלון מומלץ בניו יורק?

OK

• 1
                    • 2
                    • 2 / 2
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון