ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כמה בגדים ואיזה לקחת?

פורום דרום אמריקה
    2
    5
    4694
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

אני נוסע בעוד כשבוע לדרום אמריקה (ארגנטינה,ברזיל,פרו,בוליביה וקולומביה), לתקופה של בין 4 ל 6 חודשים, אני ארצה בעיקר לבלות מאשר לעשות טרקים, אבל אני רוצה להשאיר גם את אופציית הטרקים פתוחה, אולי איזה שניים - שלושה ככה... לכן אני רוצה גם שיהיו לי בגדים נורמלים ליציאה, אבל גם כמה להסתובב ולטרקים... אז זה מה שחשבתי להביא איתי: * 2 ג`ינסים ליציאה (או שעדיף אחד?) * 2 דגמ``חים ארוכים מהשוק באיזה 50 שקל (יש להם איזה חסרון?) * מכנס פליז או פוטר (אחד יספיק?) בשביל לשים מתחת לדגמ``חים אם יהיה קר. * 3 או 4 חולצות קצרות (עדיף לקנות שם?) * 6 תחתונים * 6 גרביים (נגיד 4 צמר צבאיות ו 2 ספורט רגילות) * 2 גופיות ארוכות * 2 טרנינגים ארוכים *מעיל - המעיל שיש לי בבית - מבחוץ הוא מפוליאסטר ככה שהוא עמיד לגשם (אז לא צריך מעיל גשם?) ומבפנים יש בו קצת פליז (אז לא נראה שאני אקנה פליז במיוחד, או מקסימום אקנה שם) מה אתם חושבים? זה יותר מדיי או סבבה? איזה נפח תיק כדאי לקחת בשביל זה? 70 יהיה טוב?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • danieltest
        danieltest נערך לאחרונה על ידי

כמה בגדים ואיזה לקחת?:Re
        אתה יכול להיכנס ל1001 טיפים נראה לי שזה יעזור לך יותר מכל מה שאנשים יכתבו לך כאן
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

כבר נכנסתי ולא מצאתי טיפ שממש מתאים אליי ספציפית, לכן שאלתי... תודה!
          • danieltest
            danieltest נערך לאחרונה על ידי

סבבה.אז המלצתי: דבר ראשון כך בחשבון שאת הכל ניתן לקנות שם אז באמת שאין לך ממה לדאוג. תיק 70 ליטר זה מצויין אם תיקח יותר גדול סביר להניח שתמלא אותו בדברים שלא באמת צריך וזה סתם יכביד אליך. לגבי הכמויות אתה מכיר את עצמך יותר ממה שכל אחד יכתוב לך כאן,אז תחשב בערך כמות בגדים לשבוע וחצי (זה בערך התדירות שבה עשיתי כביסה) ויש בכל מקום מכבסות. מקווה שעזרתי לך. תהנה!!
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

היי... בקשר לרשימה שלך..היא נראית לי די סבירה, רק שכדאי שתוריד ג`ינס אחד..זה מיותר, אני החזרתי הביתה אחד מהם, ואפשר להסתדר מצוין עם אחד. כל השאר בדיוק בכמות הנכונה, והמלצתי שתוסיף לך עוד גרביים ותחתונים..אף פעם לא מזיק ותמיד אפשר לסנן בהמשך... תהנה
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון