זלצבורג מסלול טיול
-
שלום רב
זוג +3(15,15,8) בפעם השנייה באוסטריה, פעם ראשונה לפני 4 שנים.
אודה להארות/הערות בנוגע לשלד המסלול שהרכבתי לאור ניסיונכם.
- יום שבת 2/07 יציאה משדה התעופה ב11 ונסיעה לאואטלט מעצבים ומשם לצימר.
- יום ראשון 3/07 מעוק זיגמונ(97), קרחון קפרון, שעה 16:00 לצאת לכיוון מרחצאות באד הופגסטיין(5) כ 40 דק' נסיעה.
- יום שני 4/07 קניון ליכטנשטיין(107), ערוץ קיצלוך(102)?, מצפה הנשרים (104)?, רכבל גרפנבן(134), טיול בפלאכאו, פארק חבלים
- יום רביעי 6/07 גרוסגלוקנר(חצי יום), מרחצאות באד גאסטן(3).
- יום חמישי 7/07 פארק שעשועים Erlebnis Rittisberg , אגם גוסאו(120), מגלשות אבטנאו(145), מעוק לאמר(106)
- יום שישי 8/07 מפלי גולינג(96), זלצבורג.
- יום שבת 9/07 עיירה הלשטאט, פארק חבלים LOSER, מגלשות באד דורנברג, העיירה HALLEIN
- יום ראשון 10/07 נסיעה בבוקר לוינה לעוד יומיים.
-
זלצבורג מסלול טיולבקרחון קפרון יש המון מבקרים.
מציעה להפוך את הסדר ולהגיע לשם בבוקר, כדי לחסוך את התורים הארוכים ברכבלים בשעות המאוחרות.
אנחנו הגענו לשם בשעה תשע ורבע בבוקר. לא היו תורים.
יש 3 רכבלים שצריך לעלות עד להר. כאשר הרכבל האחרון קטן ומהווה צוואר בקבוק.
עצרנו בחנויות לקנות נעלי הרים ועד שהמשכנו ברכבלים כבר היה עשר.
עלינו בקלות למעלה.
כאשר ירדנו בסביבות השעה אחת בצהרים השתרכו תורים ארוכים ואנשים חיכו שעה ארוכה להגיע למעלה.
טיפ: כרטיס הכניסה לאתר כולל פיקדון של 2 יורו. הם לא מסבירים זאת בקופה.
אך ביציאה מהמתחם יש מכונה אוטומטית בה ניתן להחזיר את הכרטיסים ולקבל את החזר הפיקדון.
אנחנו שכחנו ולא שמנו לב.
יום שני נראה לי עמוס מדי.
לאיזה פארק חבלים תלכו?
בכל מקרה, פארק חבלים לוקח חצי יום. כדאי להגיע בבוקר. לפעמים מגיעות קייטנות מקומיות וצריך להמתין להדרכה.הייתם באוסטריה אז אתם יודעים שהשיבוץ הסופי של האתרים הוא לפי מזג האוויר.
הרי לא כדאי לנסוע לגרוסקלונר ביום גשום ומעונן....
נסיעה טובה !
-
זלצבורג מסלול טיוללגבי יום שני (היום ה-3 של הטיול) - לא רואה הגיון בללכת לשני נקיקים (ליכטנשטיין וקיצלוך), ועוד בזה אחר זה. אנחנו היינו בקיצלוך (אחרי שעברנו בליכטנשטיין והוא בדיוק נסגר למבקרים עקב מפולת) - ונהננו מאוד. שני הנקיקים קרובים זה לזה, אני מניחה שיש ביניהם הבדל ועדיין בטיול קצר יחסית באיזור שיש בו כל-כך הרבה מה לעשות הייתי מסתפקת בנקיק אחד מהשניים.
בכלל היום הזה עמוס, ראיתי שיש לכם פארק חבלים גם ביום הזה וגם ביום אחר - אולי דאי לוותר על אחד מהם.
ומה לגבי מערת קרח? (יש שתיים - בוורפן ובדאכשטיין) ומכרה מלח (יש שלושה באיזור)? אלו אטרקציות נהדרות למשפחות עם ילדים בגילכם! (אולי כבר הייתם לפני 4 שנים?)
זלצבורג - אם לא הייתם עדיין בארמון הלברון הייתי מצרפת אותו גם.
האם הייתם בגשר התלוי בגאסטיין? זה גם מקום מומלץ מאוד מבחינת נופים.
-
זלצבורג מסלול טיולאם מתכוונים להגיע לאאוטלט לי שדה התעופה בזלצבורג? חבל על הזמן שלכם!!
(לדעתי)
תהנו
-
זלצבורג מסלול טיולתודה רבה