שאלה על ביטוח
-
לא כל כך קשור למסלולים וכו' אבל בכל זאת....
אנחנו אמורים לטוס ב- 28.9. לארה"ב. בעלי עבר עכשיו ניתוח והטיסה יוצאת חצי שנה פחות 10 ימים. הבנתי שחברות הביטוח לא מבטחות את הנושא שבגינו היה אשפוז אלא אם כן עברה חצי שנה. אמרו לי שגם לא בתוספת מחיר.
מישהו יודע משהו על זה?
תודה
-
שאלה על ביטוחתתקשרי לפספורט כארד. הם לפעמים מבטחים (בלי החרגה) גם אם לא עברה חצי שנה. לזכותם יאמר שאצלם כל מקרה לגופו. יתכן שידרשו מסמכים ואולי תצטרכי לשלם תוספת מחיר, אבל שווה לבדוק איתם. תבדקי גם עם הראל (פוליסת פירסטקלאס)
-
שאלה על ביטוחתודה
-
שאלה על ביטוחלי יש פוליסה פירסט קלאס של הראל. הסעיף הרלוונטי:
אירוע/מקרה ביטוח:
תאונה ו/או מחלה שאירעו למבוטח בחו"ל במשך תקופת הביטוח. למעט מחלה ו/או טיפול במחלה בגינם היה המבוטח בטיפול רפואי לרבות טיפול תרופתי בלבד ו/או בהשגחה בעת צאתו לחו"ל או במשך 6 חודשים שקדמו לצאתו לחו"ל.לפי הבנתי הביטוח לא טופס רק לגבי המחלה בגינה היתה הניתוח. לגבי כל יתר המחלות ותאונות הפוליסה תקפה.
ברור שרצוי לדבר עם חברת הביטוח, ולברר סוגיה זאת.
-
שאלה על ביטוחפספורכרד הוא הפתרון עבורכם. הבת שלי טסה לפני ואחרי ניתוח בתוספת תשלום. צריך להכין מסמכים רפואיים ולשלוח להם להחלטה ולקביעת גובה התשלום. לבתי הוספנו על על יום עוד 7 דולר מעבר לבטוח הרגיל.
-
שאלה על ביטוחכמה הערות (לצערי מנוסה בזה)
בהראל פירסט קלאס יש אפשרות להוסיף, תמורת תשלום כמובן, תוספת שנקראת "אירוע לב בין 3 ל-6 חודשים". מאפשר לאנשים לאחר התקף, צינתור או ניתוח מעקפים לנסוע גם אחרי 3 חודשים. כמובן שזה עובר חיתום קודם וצריך לקבל אישור. אצלנו במקרה אחד הסכימו, במקרה אחר לא (אבל במקרה השני למזלנו פספורט כארד כן הסכימו)
פספורט כארד מדברת באופן כללי על 6 חודשים, אבל מאפשרת, לאחר חיתום, לבטח החמרה בחו"ל גם לפני שעברו 6 חודשים אבל לא אם ההחמרה קורית לפני היציאה (כלומר ביטול נסיעה בגלל החמרה של הדבר הספציפי הזה לא מכוסה).
-
שאלה על ביטוחתודה על התשובות. כמה זמן לוקח כל התהליך הזה? אני מבינה שאני צריכה להתחיל לבדוק את נושא הביטוח יותר מוקדם מהרגיל....
-
שאלה על ביטוחהתהליך לוקח יום יומיים. תפני אליהם שלושה חודשים לפני הטיול
-
שאלה על ביטוחתודה