אינטרנט ביפן לשבועיים
-
אנו חירשים לא שומעים אני לא צריך שיחות כי אני לא שומע. אני צריך רק אינטרנט לסלולר שלי אני חייב להשתמש באינטרנט ביפן וגם לשלוח וואטסאפ הודעות בלבד ואני לא מבין מה אני צריך ומה לקנות ואיפה לקנות הכי מתאים לצרכים שלי . בנוסף האם יש אינטרנט ואני יכול לפרסם תמונות וסרטונים קצרים בפסבוק ?
-
אינטרנט ביפן לשבועייםהכי נכון לדעתי וואיפי נייד. משהו בגודל של כרטיס אשראי שיוצר סביבת וואיפי ואתה ממשיך להשתמש בנייד שלך כרגיל. יש חברות ישראליות וגם יפניות שיכולות אפילו לשלוח לך עד המלון. אתה יכול למצוא פרטים באינטרנט. אם לא תמצא כתוב לי הודעה ואשלח לך פרטים. שבוע טוב.
-
אינטרנט ביפן לשבועייםוואו איזה יופי האם אני יכול לשלוח תמונות וסרטונים קצרים של דקה בפסבוק וואטסאפ ללא עלות נוספת מכיוון שאני משתמש בואיפי שלהם ? האם כדאי לי לחסום מארץ את האינטרנט ולרכוש ווריפי נייד כדי למנוע הפתעות או בטעות פתחתי אינטרנט זה יעלה המון כסף אני מאוד אשמח לאיזה סוג שאתהמכיר ותמליץ . וכמה יעלה לי לשבועיים תודה רבה
-
אינטרנט ביפן לשבועייםפגשנו בחורה ביפן שהשתמשה ב- BE-CONNECT .שווה בדיקה
-
אינטרנט ביפן לשבועייםזה החברה שאני לוקח ממנה (אני טס במאי).
http://www.globaladvancedcomm.com/
לדעתי יספיק לך ה- Standart Wifi
תוכל לראות באתר שלהם את כל הפרטים.
יש כמובן עוד חברות.
תחסום בנייד את הגלישה, ותאפשר רק גלישת וואיפי.
בהצלחה
-
אינטרנט ביפן לשבועייםתודה רבה גם אני טס במאי ב2/5 עד 17/5 אין בעיה לחסום אבל אני שואל האם בעזרתו ניתן לגלוש חופשי בלי הגבלה ובכל מקום. עובד ? האם ניתן לשלוח וואטסאפ לישראל וסרטונים?
-
אינטרנט ביפן לשבועייםמזה כשנה יש ביפן prepaid sim של חברת סוני תחת המותג so-net לגלישה בלבד. אני מסיים מחר שימוש של 1G שעבד לי נהדר בכל רחבי יפן (גוגל מאפס + ניווט, ווטסאפ כולל שיחות, וכל יתר התוכנות לגלישה)
ניתן להשיגו בכל שדה תעופה בקניה ממכונה כמו של משקאות. אני נעזרתי להתקנתו בחנות נוחות סמוכה שם היה מוכר שאומן להרכיב את הסים על הנייד.
השתמשתי ב 1G במשך כשבועיים ולמעט ספוטים בודדים היתה תקשורת מצויינת לאורך כל התקופה.
הנה לינק להבנה יותר מעמיקה ולמחירים.
לדעתי הפתרון העדיף על כל פתרון אחר.
בנוסף קראתי (לא בדקתי) שפלאפון יצאו עם סים בינלאומי לכמאה מדינות בעלות של 100 ש"ח. הסים נטען מחדש והיתרה לא הולכת לאיבוד אלא נשמרת לנסיעה הבאה. שווה לבדוק.
כמובן שבכל מקרה נכון להתחבר לווי פיי של המלון, וביפן כל בתי המלון מספקים ווי פיי חינם וטוב (הנה אני כותב דרכו). זה חוסך כמובן שימוש במכסת הסים.
חיים, בהצלחה.
-
אינטרנט ביפן לשבועייםכן (לכל השאלות).
אם אתה לא טכנולוג, אני בכל זאת חושב שהוואיפי הנייד עדיף על סים מקומי. העלות היא זניחה (כ- 250 ש"ח) ביחס לעלות טיול כוללת ליפן.
-
אינטרנט ביפן לשבועייםלעופר היקר אני שמח לשמוע אותך ומקווה שאתם נהנים מהטיול.
אני חושב שהצעתך ממש מעולה וזה בטוחני מספיק בעבורי ועבור הטיול שלנו .
בבתי מלונות וסטראבקס ועוד ניתן לשלוח במצב וואיפי חינם ובמקומות שאין וואיפי חינים משתמשים בו אני מאמין רק לצרכי לוח זמנים רכבות.
מי שהוא איש עסקים עובד הרבה בגלישה נייד וסלולר הראוטר הנייד מתאים.
נראה לי שלא פשוט להתקין לבד סים פרפאיד מקווה שמשהו יעזור לי בשדה תעופה.
אני שואל איפה כדאי לי לרכוש כסף יאן יפני מאירו או דולר עדין לא רכשתי ?
ראיתי שמשהו כתב שהשער יפני הטוב ביותר בשדה תעופה נריטה .
עופר תודה רבה
-
אינטרנט ביפן לשבועייםלרוניי מצטער שהתבלבלתי בשם עופר לא יודע למה בשם עופר
התכוונתי אליך לרוני. -
אינטרנט ביפן לשבועייםלגבי כסף -
הכי טוב זול ויעיל זה לשלם בכרטיס אשראי. מקבלים ברוב המקומות כולל מסעדות, חנויות נוחות, כניסות, בתי מלון כמובן וחנויות לקניות השונות - הכל ממש כמו בארץ.
יש מסעדות קטנות וחנויות פרטיות, וכן מספר כניסות לאתרים ששם צריך מזומן.
הכי טוב למזומן זה למשוך מ ATM. כאלה יש בכל רחבי יפן. הכי זולים אלה של דואר יפן. מנות של 30-40 אלף יינים יסדרו לכם את הטיול.
החלפת דולרים לא הייתי צריך. הכסף נשאר עלי לביטחון.
-
אינטרנט ביפן לשבועייםעכשיו עשית לי חיים קלים
שאלה בקשר לסים פרפאיד זה הפעם הראשונה שלי שאני קונה אינטרנט ובעבר תמיד השתמשתי בוואיפי חינם אבל כעת אינטרנט זמין רלונטי ביפן השאלה כאשר נכנסים סים יפני ומוצאים במקומו סים ישראלי בעצם יש לי רק כניסה אחד כשמתקינים פרפאיד מה קורה לאפלקציות של וואטסאפ ופסבוק לרשימת אנשי קשר שלינעלמים או נשארים במקומם ללא קשר לסים ? תודה -
אינטרנט ביפן לשבועייםהחלפת הסים לא משנה לאפליקציות. הכל פועל כרגיל.