בית הייניקן באמסטרדם
-
שלום חברים,
אשמח לקבל מכם הערכת זמן שצריך להשקיע לטובת בית הייניקן באמסטרדם.
בנוסף, האם קניית כרטיסים מראש באינטרנט חוסכת זמן המתנה בתור (כמו בבית אנה פרנק) ו/או כסף ?
תודה.
-
בית הייניקן באמסטרדםבד"כ אין לחץ בכניסה. כדאי לברר שעות פעילות מראש. קחו בחשבון כשעתיים, כולל שתיית בירה במקום.
-
בית הייניקן באמסטרדםממה שאני יודעת: עולה כ-18יורו כניסה, כולל 2 בירות. וגם כולל "טרמפ" בסירה חזור .
-
בית הייניקן באמסטרדםקודם כל תודה לשניכם על המענה.
קניית כרטיס באתר היא בעלות של 16 יורו. הפרש לא משמעותי.
יותר חשובה היתה לי הערכת הזמן ובהחלט תודה על המענה.
-
בית הייניקן באמסטרדםרציתי להוסיף שכל מיני בתי מלון/הארחה יש להם קופונים של 1-2 יורו גם
3 דקות המתנה בתור, יש כמה עמדות בקופה. כ-3 שעות בפנים, בכיף. ולהשתמש בסירה טרמפ חזור.
הוראות מהבת שלי, צעירות שבילו שם בכיף!
-
בית הייניקן באמסטרדםתודה רבה,
אמשח להסבר על הסירה טרמפ.
-
בית הייניקן באמסטרדםתשאל שם בהיינקן איך חוזרים למרכז, והם יציעו לך את החזרה בסירה שלהם. כל שעה עגולה יוצאת למרכז. ללא עלות נוספת. תהנה
-
בית הייניקן באמסטרדםתודה רבה לך על הטיפ.
נשמע בהחלט מהנה
-
בית הייניקן באמסטרדםהייתי שם לפני שנה,
3 שעות זה מוגזם, אלה אם כן אתה יושב לשתות בכיף שלך...
-
בית הייניקן באמסטרדםלא סובל בירה.
-
בית הייניקן באמסטרדםאז בשביל מה אתה שורף זמן על מבשלת בירה?
תהיתי כבר אתמול בעניין הכשרות והבירה ההולנדית, אבל לא התערבתי.
אבל המחיר לא נמוך לכניסה (!) אתה בכלל לא סובל בירה- אז בשביל מה?
-
בית הייניקן באמסטרדםלראות, לחוות, ללמוד ולהשכיל.
אני לא חושב שזה מיודע רק לחובבי בירה.
-
בית הייניקן באמסטרדםצודק, גם בשביל הבילוי והחוויה זה כיף.
בלי לשבת שם על בירה שעה זה מספיק
-
בית הייניקן באמסטרדםאם רק בשביל לראות מבשלת בירה, תוכל לבקר במבשלה בנתניה. קרוב לכביש החוף ליד איקאה
-
בית הייניקן באמסטרדםאני בטוח שאין מה להשוות בין השניים...
-
בית הייניקן באמסטרדםאם אתה לא חובב בירה אז נראה לי שחבל על הביקור שם.
מבחינת לימוד תהליך הייצור והציוד יש היום בארץ לא מעט מבשלות בירה שאפשר לבוא, לסייר ולהתרשם.
בנוסף ללימוד על תהליך הייצור, ניסו לייצר בהייניקן חוויה אינטראקטיבית למבקרים, בדומה למה שיש במרכז המבקרים של קוקה קולה בבני ברק.
-
אם כבר אז הייתי הולכת למבשלה בלגית מיוחדתאין לי משהו ספציפי כי לא הייתי בעצמי. ככלל, בלגיה היא מעצמת בירה עם סגנון ייחודי, ולטעמי, מוצלח בהרבה מהלאגר ההולנדי / גרמני. בהרבה מקרים הבירה הבלגית היא סוגים שונים של אייל (ale) שזה אומר בירה יותר פירותית ועשירה ופחות מרירה, שזה מאפיין לאגר. בבלגיה יש תחום שנקרא ״בירת מנזרים״ שבגדול זה בירה בתהליך ייצור ״ביתי״ ועתיק. באופן אישי אני הייתי הולכת הולכת לבקר במבשלת בירה כזו ולא במבשלה של הייניקן.
המותגים הבלגים המפורסמים בארץ - לף (״בירת מנזר״ ששייכת לסטלה ארטואה), מרדסו (״בירת המנזר״ של דובל), וגם בירות דובדבנים שונות כמו לינדמן.
-
בית הייניקן באמסטרדםהייתי שם לפני שש שנים בערך. אני ממש אוהב בירה, ולא הייתי ממליץ על המקום הזה גם למי שאוהב בירות. די סתמי בעיניי. יש דברים טובים יותר לראות בעיר.
-
בית הייניקן באמסטרדםעל מה כן היית ממליץ ?