אורוגוואי??
-
היי לכולם אני וחבר שלי נמצאים באושוויה ומגיעים לבואנוס בעוד כמה ימים יש לו יום הולדת ואני רוצה לקחת אותו למקום יפה ושקט עם אווירה רומנטית שאפשר לעשות בו דברים כלומר לא שממה מוחלטת רצוי ליד חוף או אגם אני יודעת שבמאר דל פלאטה יש מלא מה לעשות אבל קצת מפוצץ שם חשבתי בכיוון אורוגוואי למישהו יש המלצת למקומות לא יקרים מדי שם שאפשר להעביר זמן מיוחד?? או מקומות אחרים באזור בואנוס שלא באורוגוואי קיצר אשמח לעזרה תודה איילת -
אורוגוואי??:Reבאורוגוואי יש מקום הדומה למר דל פלאטה, אך, אומרים, פי אלף יותר יפה. Punta del Este. בדרך לשם אפשר גם לטייל בעיר מימי הביניים הציורית מאד -Colonia. -
בצד השני של הנהרעל גדת נהר הכסף, מרחק שלוש שעות שיט במעבורת מבואנוס איירס [או שעה וקצת במעבורת המהירה] נמצאת העיירה האורוגוואית המקסימה קולוניה דל סקראמנטו. זה אחד המקומות היותר קסומים ומיוחדים בהם ביקרתי ביבשת. לעיירה יש היסטוריה מרתקת [זו קולוניה פורטוגלית לשעבר], מבנים מיוחדים, טבע נהדר, שלל אטרקציות אפשריות, ובהחלט מדובר במקום רומאנטי [למרות שגם לבואנוס איירס עצמה לא חסר]. להלן מספר תמונות לשיפוטך. -
לא חסר.יש כמה מקומות בארגנטינה, מלבד מאר דל פלטה, שאגב מספיק גדולה ע``מ למצוא מקום קצת שקט אם רוצים. מקומות אחרים ידועים לחופשה הם מאר דל אחו, פינמאר ועוד. באורוגאווי המקומות הידועים הם פונטה דל אסטה (שמוצפת בארגנטינאים עשירים) ומקום יותר שקט - חלומי עפ``י עדות של מכר שלי ומצד השני נטוש עפ``י עדות של ידידה אחרת הוא פונטה דל דיאבלו, יותר צפונה. תהנו ומז``ט. -
בפאתי העיירה -
סתיו אורוגוואיי -
אלחנדרו...קולוניה, כאמור, היא אכן עיירה ציורית ומקסימה, אבל בהחלט לא מימי-הביניים. קולומבוס כידוע, `גילה` את אמריקה רק ב-1492, תאריך שבעיני רבים מסמל את סוף ימי הביניים, ובכל מקרה בשנים הראשונות ההתיישבות הלבנה הייתה אך ורק בקובה ובאיים הקאריביים. לאיזור נהר הכסף הגיעו האירופים רק במאה ה-16, ואת קולוניה ייסדו הפורטוגלים רק לקראת סוף המאה ה-17. -
PUNTA DEL ESTE-מקום לעשיריםPUNTA DEL ESTE מקום נחמד מאוד, אך זה לא מקום ``לא יקר``. הרבה מאוד אנשים עשירים מחזיקים שם דירות ומבלים את חופשת הקיץ. -
יש לי תמונה מהרחוב המקביל.. -
אורוגוואי??:Rehi ayelet. you can go with your boyfriend to a place called Pounta Del Diablo, which is a bit after pounta del este it should be a quite a nice plase.. have fun -
אורוגוואיפונטה דל אסטה אכן יקרה מאוד מאוד. חוץ מזה זאת עיר גדולה זה לא ממש כיף. קאבו פולוניו, זו מושבת היפים מבודדת על החוף, שעשויה לעניין אותך, קחי בחשבון שהגעה לשם טיפה מסובכת (יורדים מהאוטובוס באמצע שום מקום, ושם אמורים להיות ג`יפים שמסיעים למקום) המקום אמור להיות ללא חשמל ומים. אם את רוצה בכל זאת קצת ציויליזציה אז אחד הכפרים האחרים באיזור יהיו בחירה מצוינת. אגואס דולסס מקום מדליק, אם תגיעי לפונטה דל דיאבלו אל תפספסי את האמפנדה דה דולסה דה לצ`ה.. -
אלחנדרו...:Reאני יודע את זה. אולי לא ניסחתי את זה טוב - הכוונה היא לכך שהעיירה נראית כמו אחת מאותה התקופה. וזה ממש נכון! -
וזה ממש לא נכון.העיירה נראית בדיוק כמי שמאפיינת את סגנון הבנייה הפורטוגלי בחצייה, וספרדי בחצייה האחר (רק בחלק העתיק כמובן) באותה תקופה בה נבנת. ניחוש שלי מדובר על תקופת הרנסאס, שכן הברוק והויקטוריאני הגיעו אח``כ. הבתים הפורטוגלים מאופיינים בגגות שטוחים ובמפתני דלתות נמוכים (שכן הפורטוגלים היו נמוכי קומה), בעוד הספרדיים מאופיינים במפתנים יותר גבוהים וגגות משופעים.