היער השחור
-
שלום אני טסה בסוף יוני לפרנקפורט ליער בשחור הצימר בטיטיזה
אנחנו נהיה 2 מבוגרים ו-3 מתבגרים 12-13.5-16.5 7 לילות כאשר הנחיתה ב09:55 בבוקר
כמובן משיכרים רכב ,כבר רכשנו את הכרטיס השחור והאדום מקבלים בצימר
יש לי התלבטות לכמה כסף צריך לאוכל (בהנחה שנעשה קניה לצימר בעיקר וקצת נשנש בחוץ )לא מסעדות יוקרה וכו'
ועוד התלבטות היא מאיפה להתחיל ביום הזה שכן נגיע בשעות אחר הצרהיים האם כדאי להתעכב בדרך או לעשות זאת דווקא בחזור ?
כל טיפ נוסף יתקבל בברכה
-
היער השחורהשאלה היא כמה כסף יעלה אוכל? כמה כסף תוציאו נוסף למה שכבר הוזכר? או כמה כסף צריך במזומן?
כי אלו שאלות שונות לחלוטין
ההוצאה על אוכל תלויה באופי התפריט שלכם (בישול עצמי, מסעדות וכו'), רמה, וכמה נשנושים. כל סכום בין 50 ל-120 אירו ליום נשמע לי סביר. נשנושים למשל נוטה אצלי להצטבר לסכום נאה. אפילו פעמיים ביום סיבוב גלידה/קפה יכול להיות 20-30 אירו ליום.
ההוצאות הן לא רק על אוכל - לא לשכוח כמובן דלק, חניה בחלק מהמקומות, אולי סים מקומי אם תקנו, אטרקציות בתשלום מעבר לכרטיס או שדרוגים איפה שרלוונטי, מזכרות, שירותים (בתשלום בחלק מהמקומות), כמובן שופינג ועוד. הסכום יכול להיות מאד לא זניח (גם בלי שופינג)
כמה כסף צריך במזומן? אני באופן אישי מעדיף בהרבה להשתמש באשראי. ברוב המקומות הגדולים קיבלו אשראי (סופרים, חלק מהמסעדות, פארקי שעשועים). למעשה לי לפחות לא היתה הוצאה מעל 20 אירו במזומן. לעומת זאת הסכומים הקטנים ו/או בחנויות קטנות לא תמיד אהבו אשראי. להבנתי כי יש להם עמלת מינימום. אז אפשר בהחלט להסתדר לאורך כל הטיול עם 200 אירו במזומן או אולי טיפה יותר. בכל מקרה יש כספומטים גם בגרמניה.
-
היער השחורתודה ,זה בהחלט עזר וכמובן שאני לוקחת בחשבון חניונים דלק מזכרות וכו הכוונה הייתה על אוכל נטו ונשנושים אני יודעת שזה מאוד תלוי אך עדיין רק בשביל הערכה (לוקחת רק מזומן)50-120- האם הכוונה שלך היא ל5 אנשים או לאדם? (סליחה על הבורות)
-
היער השחורתחשיב כלכלה יומי- כלומר כמה מוציאים בסופרמרקט ליום ?- עבור משפחה של 3 בנים מתבגרים -35-40€ .
על התחשיב הזה יש להוסיף תקציב עבור חניונים,דלק,פינוקים, גלידה, כוס קפה, פיצה ויתר זוטות ששותות לא מעט תקציב.
כמה? עוד 100€ ממוצע יומי.
אפשר טכנית לשלם במזומן או בכרטיס אשראי- מה שיותר נוח לכם.
-
היער השחורתודה יונית אנחנו אומנם 5 נפשות אך מתחלק ב-2 אחותי עם הבת ואני עם 2 בנים אז זה מה שחשבתי פלוס מינוס
-
היער השחורהי נטי, הנסיעה מפרנקפורט לטיטיזי לפי גוגול מפות שעתיים וחצי בפועל הרבה יותר!!!, קחו בחשבון שאתם אחרי לילה לבן, כמעט ללא שינה, לנו בטיסה דומה היו שתי משפחות של אחים עם ילדים קטנים שכל הטיסה (!) רצו במעברים, ולא הצלחנו לישון. יציאה מהשדה לכיוון משרדי השכרת הרכב ומשם למגרש החנייה בפרנקפורט הענק גם לוקחת זמן, המתנה בתור למכונית יכולה לפעמים גם לקחת זמן, אם את או אחותך לא מכונאיות רכב, לוקח גם כמה רגעים להבין איך להפעיל אותו ואיזה כפתור משמש למה, אין את מי לשאול! עצירה בדרך, סתם בתחנת דלק, להתרעננות ופיפי ואתם בטיטיזי בסביבות 15:00-15:30. הילדים בניתיים נירדמו מאחורה אבל את ואחותך תיהיו גמורות! לכן ליום הזה תתכנני משהו ממש רגוע ובקטנה, קניות בסופר התארגנות בצימר ובשעות הערב באד פרדייז, או טיול ושייט בטיטיזי עצמו.
תהנו.
-
היער השחורהיי שרון תודה זה מה שחשבתי בדיוק כפי שרשמת משהו רגוע עדיף (הילדים גדולים אך עדיין )אז אכן זה מה שנעשה קניות לצימר וכנראה נתחיל מטיטיזי טיול בטיילת וכו אשמח אם יש לך טיפים ועלויות שונות (חוץ מחניונים וכו ) על אוכל בעיקר ואיפה הייתם?
תודה
-
היער השחורלגבי היום הראשון:
הטיילת בטיטיזי נסגרת בסיבות השעה 6. המסעדות פתוחות אחרי, אבל החנויות ואפשרויות השייט נסגרים, ויחד איתם גם רוב האנשים. ב6:30 כבר מתרוקן
שימו שהרבה פעמים לא מקבלים את הכרטיס האדום ברגע שמגיעים אלא כמה שעות אחרי או למחרת בבוקר. זה רלוונטי אם אתם רוצים אטרקציות כאלה ליום הראשון (באד פרדייז, או אם מספיקים דברים בטיילת כמו מיניגולף או שיט).
אם זה חשוב לכם דברו עם הצימר מראש כדי שיכינו לכם מראש, ועדיין תהיו מוכנים לאכזבה בנושא.
-
היער השחורתודה הכרטיסים יהיו מוכנים מקווה לטוב
-
היער השחורהי נטי איפה היינו זה ארוך... תכתבי לי בפרטי אם זה מעניין אותך.