תחבורה לונדון
-
שלום,
אנו נוסעים ללונדון לשישה ימים, קראתי על התחבורה בלונדון ואשמח אם תוכלו לעשות לי סדר בבלאגן,
ממה שקראתי הכרטיס ה"שווה" ביותר הוא כרטיס חופשי-שבועי (Travelcards) של National Rail שמקנה רכישת 2 כרטיסים לאטרקציות במחיר של אחד.
מהבנתי ניתן לקנות את הכרטיס הזה רק בתחנות רכבת עילית,
אנחנו נוחתים בנמל תעופה גטוויק וחוזרים מנמל תעופה לוטון,
ראשית האם הרכבת GATWICK EXPRESS נכללת בכרטיסי הנסיעות כדוגמת אויסטר?הכרטיס שנקנה יהיה לאיזורים 1-2 כיצד ניתן להוסיף איזור רק ליום הנחיתה וההמראה?
שנית,במידה ולא ניתן לקנות את הכרטיס של National Rail בשדה תעופה שבו אנו נוחתים הדרך היעילה ביותר היא לשלם מחיר רגיל (19.5)עד ויקטוריה ובתחנת ויקטוריה לקנות את הכרטיס הנ"ל?
מקווה שהייתי ברורה,
תודה,
לירון.
-
תחבורה לונדוןנתחיל מכך שהגטוויק אקספרס לא קשורה לתחבורה הציבורית של לונדון ולאוייסטר בכלל זה.
כנ"ל גם התחבורה לנמל התעופה לוטון שהרכבות אליו יוצאות מתחנת קינגס קרוס.
את הטרוול קארד ניתן לרכוש רק בלונדון עצמה ולא לשכוח תמונת פספורט.
אם אתם יותר משני אנשים הייתי שוקל לנסוע מגטוויק למרכז לונדון ובחזרה אל לוטון במונית , למרות שיש גם שרות אוטובוסים מוזל של איזיבאס.
-
תחבורה לונדוןהכרטיס הזה "שווה" במיוחד אם מתכוונים ללכת לאטרקציות הללו (מאדאם טוסו, דאנג'ן, לונדון איי ואחרים).
למיטב זכרוני אם הולכים ל- 3 אטרקציות ויותר הכרטיס נהיה "שווה". לא כל אחד הולך ל- 3 אטרקציות כאלו. אבל כדאי אולי שמישהו יוודא אותי
-
הטראוול כארד אכן שווה ביותראם אתם מתכוונים ללכת לאטרקציות שהוא אכן נותן בהם את ההנחות.
אני מציע שתכנסו לאתר של 2for1 כדי:
1. לבדוק מהן האטרקציות שתמאימות לכם,
2. להדפיס את השובר.
נכון שבתחנות אמורה להיות חוברת עם שוברים מתאימים אבל אמורה, לא תמיד יש.
אם אין שובר - אין הנחה.
תכלס אין לכם הרבה מה להפסיד מעבר לאולי מחיר סיעה חד פעמית לתחנת רכבת עילית. אם העדפתם טראוול קארד, מחיר נסיעה שבועית בטראוול קארד זהה למחיר נסיעה שבועית באויסטר. יש חוסר נוחות מסויימת בכך שהכרטיס איננו אלחוטי.
-
הטראוול כארד אכן שווה ביותרכפי שאמר הדרקון אין לכם מה להפסיד.
שהינו בלונדון 5 ימים, קנינו את הכרטיס בתחנת ויקטוריה (נא לא לשכוח להביא תמונות פספורט של כ"א מהנוסעים) ונסענו ללא הגבלה בעיר בתחתית ובאוטובוסים.
לדעתי הטרוול קארד עדיף כל האוייסטר משום ששילמת פעם אחת ויותר לא התעסקת עם השאלה כמה כסף נותר בכרטיס. מאד נוח. רצוי לקנות את הכרטיס לאזורים 1 ו 2 בלבד כי שם נמצאות רוב האטרקציות. במידה ותרצו לנסוע מחוץ לאזור (למשל לקיו גרדנס) מבקשים בתחנה extension - הרחבה.
מאד כדאי להדפיס בבית את כל הקופונים. במקרה שלנו לא היתה חוברת בתחנה.
נסיעה טובה!
-
הטראוול כארד אכן שווה ביותרתודה לכם!