עיירת האג ליד אמסטרדם
-
היי כולם, רציתי לדעת האם אתם חושבים שמשתלם לקחת משדה התעופה רכב ישירות להאג, לעשות שם לילה , לטייל באיזור ביום למחרת ואז לחזור לאמסטרדם?
האם האג עיירה מעניינת? שווה ביקור? יש מה לראות באיזור? האם יום אחד מספיק?
אשמח לעזרה!!!
תודה,
לי
-
עיירת האג ליד אמסטרדםאם אנחנו מדברות על אותו הדבר, האג אינה עיירה. אלא עיר (השגרירות הישראלית שוכנת שם)
מצרפת לך קישור לגבי האטרקציות המרכזיות בעיר
http://family.lametayel.co.il/%D7%90%D7%98%D7%A8%D7%A7%D7%A6 %D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96%D7%99%D7%95%D7%A A+%D7%91%D7%94%D7%90%D7%92
אני טיילתי בעיר ונהניתי בה הרבה יותר מאשר באמסטרדם. למיטב זכרוני יש גם מדרחוב מקורה של חנויות ורחוב קניות גדול עם רשתות ידועות.
-
עיירת האג ליד אמסטרדם -
עיירת האג ליד אמסטרדםתודה רבה
את חושבת ששווה לנו לעשות שם לילה? מצאתי בAIRBNB דירה בבניין גבוה מאוד עם נוף מהמם... את חושבת שזה שווה את ה"לבזבז" לילה אחד באמסטרדם על האג?
תודה
-
עיירת האג ליד אמסטרדםאני לא יודעת באיזה הרכב אתם נוסעים. עם ילדים זה סיפור אחד וללא ילדים, סיפור אחר.לכמה זמן את/ם נוסעים?
לא נסעתי להולנד עם ילדים אלא לבד וביקרתי בהאג ואמסטרדם. לא שכרתי רכב אלא נסעתי ברכבת. אני אהבתי מאוד את העיר.
-
עיירת האג ליד אמסטרדםאנחנו זוג, אולי נהיה עם עוד זוג אבל ככל הנראה נהיה רק אנחנו...
התכנון הוא 10 ימים , מתחילים בברלין וממשיכים לאמסטרדם. חשבנו מהשדה תעופה באמסטרדם כבר להשכיר רכב ולסוע ישר להאג כי זה יותר קרוב הבנתי..
אז באמסטרדם נהיה בערך 5 ימים.. יש סביב האג עוד איזורים כפריים?
-
עיירת האג ליד אמסטרדםלדעתי כדאי אכן ללון בהאג, היא שווה ביקור. ולא צריך רכב משדה התעופה, אלא עדיפה רכבת. כנ"ל בחזרה לאמסטרדם.