עדכון מבודפסט
-
חג שמח לכולם
מעדכנת לטובת הנוסעים בקרוב
המזרקה המנגנת באי מרגיט פועלת כבר השבןע ( הופעלה לראשונה ביום ראשון 24/4)
האי מרגיט פורח כולו ומאד מומלץ!!
פארק המים פלטינוס על האי בשיפוצים נרחבים. עתיד להפתח במאי. לאור המצב בסביבתו אני בספק אם יפתח בזמן. אם מתכננים ביקור כדאי לבדוק לפני מתי יפתח.
הגלגל הענק בכיכר דק פרנץ עדיין לא פועל
היו כאן כמה ימים מאד קרים. היום יצאה השמש

דש מבודפסט היפה
איריס
-
עוד עדכון מבודפסטהחוק על סגירת חנויות ביום ראשון בוטל. רוב החנויות והקניונים פתוחים מלבד השוק המקורה המרכזי שהיה תמיד סגור ביום ראשון.
-
עוד עדכון מבודפסטד"ש חזרה מישראל החמה.....

תמונות מקסימות, גם ההפוכות....

תמשיכו ליהנות ולדווח.....
געגועי....

-
עוד עדכון מבודפסטהחוק אולי בוטל אבל כנראה שלא כולם ממהרים לפתוח בינתיים.
ביום ראשון האחרון רוב החנויות היו סגורות. בקושי מצאנו חלב...

לגבי התמונות אלה תמונות מהנייד. כבר פניתי מספר פעמים בנושא זה . תמונות מטלפון נייד עולות לעיתים הפוך , לרוב קורה בתמונות אורך.
לצערי הצוות הטכני בוחר להתעלם ...

-
עוד עדכון מבודפסטהיי איריס,
איזה כייף לראות אותך גם כאן.
התמונות נהדרות.
תהנו

-
עוד עדכון מבודפסטאיריס - תעשו חיים ! איזה כיפית בודפשט
-
עוד עדכון מבודפסטאיריס היקרה,
אין על שיבה לבודפשט כדי לנפוש!
התמונות נהדרות! מחכה לשאר העדכונים. יש לך תמיד המון מה לתרום!
הרבה

אורנה
-
עוד עדכון מבודפסטענת נקודה.
כל כך כיף לראות גם אותך כאן!!
אורנה
-
עוד עדכון מבודפסטגמאני נהנית מאוד מאוד לראות אותך כאן.
ענת נקודה היקרה שלנו, בדיוק מה שאורנה'לה אמרה!
-
עוד עדכון מבודפסטואני אסלח על תמונה הפוכה של לילך...פעם ע' המטרו היו מוכרים זרים..ובפארקים בטח יש שיחים פורחים עכשיו..
פעם ראשונה לפני שנים,היינו בסוף אפריל בבודפשט.
-
עוד עדכון מבודפסטאורנה ואלונה תודה

אחרי היעדרות ממושכת ולא מוצדקת (אין לי פתק מהרופא

), ואחרי מספר טיולים ללא הכנה בעזרת הפורום, החלטתי לחזור ולקרוא כאן ולהיכנס שוב לעניינים.כי אין כמו לצאת לטיול עם טיפים עדכניים .....
המשך חג שמח
ואיריס, תמשיכו לעשות חיים, ושמזג האויר יאיר לכם פנים
נשיקות
-
עוד עדכון מבודפסטאיריס,
תמונות נהדרות מעיר נהדרת ומטיול נינוח כלבבי.
תמשיכו להנות.
ענת.
ברוכה השבה. חיפשתי אותך בקרקוב לפני כשבוע

המשך חג שמח, עפרה
-
עוד עדכון מבודפסטתודה רבה לכולם!!!
גם אני שמחה ומתרגשת לראות כאן את חברותי היקרות ענת. ועפרהלה עע שגם היא לא מרבה לבקר.

. בתקווה שתתמידו 

היום שוב חזר הכפור למחוזותינו. רוב היום 5 מעלות שמרגישות עם הרוח כמו 2.
אמה הלילך כבר פורח על האי. היום ראיתי אחד מבעד לאוטובוס. היה קר מכדי לרדת ולצלם... אולי מחר .
חידה. מי מזהה? ( לא לתושבי בודפשט
) -
עוד עדכון מבודפסטאיריס - תודה רבה על עדכונים,
תמונות מקסימות.
אני "אוספת" טיפים על בודפשט כבר זמן מה,
אולי גם אני אעז לעלות על וויז...

-
עוד עדכון מבודפסטהלכתם לראות/לשמוע אופרטה?בית האופרטה של בודפשט.
ליליה,לא טסת וויז אייר??
לתקן מייד!
אמה
-
עוד עדכון מבודפסטאיך העזתם לצאת לטייל, בלי לעבור בפורום.... רשמתי בפני שבודפשט לא באפריל... תמשיכו להנות
-
עוד עדכון מבודפסטאמה כל הכבוד על הזהוי!! אכן בית האופרטה. האח הקטן של בית האופרה. המבנה עצמו יפה ובעיני יותר ידידותי, כי גם ממקומות זולים למעלה רואים טוב. חלקנו ישבו במקומות מצוינים באולם ( לא היה מקום לכולם יחד) בעלות זולה בהשוואה לבית האופרה.
ראינו את ההפקה נסיכה משיקגו. היה תרגום סמולטני לאנגלית . הפקה קצת ארוכה ( 3 שעות) אבל נחמדה מאד.
יפה - נראה לי שזה מזג אוויר חריג מאד!! שבוע קודם וכנראה גם שבוע הבא מזג אוויר מצוין. יש עכשיו גל קור בכל אירופה. חברות ביוון , גרמניה ופריז דווחו על שלג.
-
עוד עדכון מבודפסטרכשתי כרטיסים למופע "ריקוד החתונה" מראש. פתאום ראיתי שהסיפור על עיירה יהודית והחיים בה,חתונה..אמרתי מוזיקה ,שירים בנושא מה יכול להיות?
בכמה דקות ראשונות היו מבטי שאלה קשים מצידו של בעלי,,,אבל הן התחלפו לצחוק והנאה בהמשך. בסוף המופע אפילו קמו על הרגליים(הבעל והחברים)ההפקה הייתה גדולה,מעניינת,שחקנים רבים,שירים יפים,ריקודים מקסימים...בקיצור,נהנינו מאוד!
-
עוד עדכון מבודפסטוואי אופרטה! בדיוק חמותי ביקשה ממני לתכנן לה ולברר לה את כל הפרטים - גם בתקופה שהיא תהיה בבודפסט (סוף מאי) מוצגת רק נסיכת שיקגו. אז בבקשה - כרטיסים קניתם איפה ומתי ואיזה מקומות וכמה עלה. שלוש שעות זה מוגזם לכל הדעות. יש הפסקה באמצע לברוח? הבנתי שזה קרוב לבית האופרה?
כמו שאת מבינה אם המידע לא יהיה מדויק, אני אהיה אשמה. בעצם בכל מקרה אני אהיה אשמה

אלונה
-
עוד עדכון מבודפסטאז בבקשה - כרטיסים קניתם איפה ומתי ואיזה מקומות וכמה עלה?
כבר היום נשארו מעט כרטיסים, אם לא תזדרזו לא ישארו בכלל ואז בטח תהיי אשמה. המחירים מצחיקים מ-50 עד 150₪ (ביציע המלך).
שלוש שעות זה מוגזם לכל הדעות. יש הפסקה באמצע לברוח?
יש הפסקה ארוכה באמצע.
הבנתי שזה קרוב לבית האופרה?
מרחק של 250 מ'.