שכירות רכב מתי?
-
שלום לכולם אנחנו נוסעים לארצות הברית בחגים אוקטובר2016. משכירים רכב בוושינגטון מחזירים במיאמי לתקופה של חודש. מספר שאלות לגבי שכירות רכב: מתי כדאי לשכור? האם יש יתרון במחיר להזמנה מוקדמת? אשמח לקבל המלצות לגבי חברות השכרה. מניסיונכם איזה רכב מומלץ למשפחה שני הורים + שני ילדים 8 ו11. עד איזה גיל יש צורך בבוסטר? תודה רבה חני
-
שכירות רכב מתי?ממליץ לסגור את ההשכרה כבר עכשיו גם כי אפשר לקבל מחיר מוזל וגם כי ברוב החברות (שאני שכרתי) דמי הביטול /שינוי היו מזעריים (עד 15 יורו) ובאחת הפעמים אפילו המחיר ירד לקראת תאריך ההשכרה אז עדכנו למחיר החדש.
לי יש נסיון טוב עם אלאמו אבל כדאי להשוות בין החברות ולבדוק מבחינת "קנס" לקיחה בוושינגטון והחזרה במיאמי.
ממליץ על מיניואן אמנם 7 מקומות ואתם רק ארבעה אבל יהיה לכם מספיק מקום למזוודות ולשבת בכייף - בכל זאת יש לכם כמה שעות נסיעה טובות.
עופר
-
שלשוםהמחירים רק עולים ועולים, תזמינו רכב שניתן לשנות/לבטל אם פתאום תמצאו דיל
-
שלשוםתודה רבה נבדוק ונזמין בהקדם
-
שכירות רכב מתי?אם תסתפקו ברכב רגיל, נניח full size car, מספיק להזמין את הרכב שבוע מראש. אם מדובר ברכב גדול יותר (כמו מיני ואן), יתכן וכדאי להקדים את הזמנת הרכב. כדאי לדעת שלפחות בחלק מהחברות שדרכן משכירים רכב מהארץ (לדוגמא, ממס"י שמשתמשת באופרן, חברת הבת שלה). יש דמי ביטול להזמנה. הם לא גבוהים, אבל עבורי הם מספיקים על מנת לחכות עד לשבוע לפני הטיסה.
לא ידוע לי על כל יתרון במחיר בהזמנה יותר מוקדמת של הרכב. הבעיה ברכבים פחות סטנדרטיים (כמו מיני ואן) יכולה להיות זמינות, ולכן כדאי להקדים ולהזמין זמן רב יותר מראש (משבוע). לרכבים סטנדרטיים אין כל סיבה להקדים בהזמנה.
-
שכירות רכב מתי?ברוב האתרים האמריקאיים וגם האירופאיים אפשר להזמין רכב ללא קנס ביטול בכלל. ולכן מאוד כדאי לבצע הזמנה מוקדם - הרי אם המחיר יעלה, הרווחת. ואם ירד - אפשר לבטל ולהזמין מחדש.
-
שכירות רכב מתי?דמי הביטול של הסוכנים הישראלים הם לרוב (מנסיוני) סביבות ה 10-20 דולר.
בהנחה שהזמנתם טיסות וכו' - באופן אישי אני לא רואה בעיה להסתכן עם 10-20 דולר של ביטול.
אני לא טוען שחייבים להזמין היום, אבל הייתי סוגר את הנושא לפחות חודש לפני הטיסה ואולי חודשיים.
בגלל שההשכרה שלכם טיפונת מורכבת (תקופה יחסית ארוכה ודמי החזר לא זניחים) מומלץ לעשות השוואת מחירים יסודית (הפרשים קטנים ליום מצטברים לסכום גדול). בנוסף יתכן שהסוכנים שתדברו איתם יאלצו לברר או להתייעץ לגבי ההצעה שיתנו לכם. אז בהחלט יתכן שתצטרכו להשקיע אי אלו שעות טובות בהשוואה על פני יומיים/שלושה.ככל שמתקרבים לטיול הלחץ של לסגור דברים גדל. אז יש דברים שחייבים לעשות ברכע האחרון. אבל יש כאלה שלא, וזה בעיניי אחד מהם.
-
שכירות רכב מתי?אני אישית מעדיף להשכיר דרך סוכנות/אתר ישראלי וממליץ אותו דבר למי שללא נסיון בעניין בעיקר בגלל נושא הביטוחים והכוכביות הקטנות.
מבדיקות שעשיתי בזמנו לא מצאתי עדיפות מחיר להשכרה באתרים אמריקאיים/ אירופאיים.
עמיחי (שאני סומך על נסיונו) תקן אותי אם אני טועה.
עופר
-
שכירות רכב מתי?עופר אני מסכים איתך מה גם שבעת צרה חו"ח אני חושב שהתנהלו ואפילו משפטית מול ספק ישראלי תהיה קלה יותר ולמיטב הבנתי כמוכר השירות הוא לא יוכל להתנער מהאחריות שלו! יחד עם זאת בפעמים האחרונות שהזמנתי רכבים ביצעתי את ההזמנה בעזרתו של אורן ברנטאלקארס וזה קצת בניגוד לתאוריה שהצגתי מכיוון שמחיר ההשכרה היה זול משמעותית מהדילרים האחרים או החברות האחרות והביטוח היה מקיף יותר. למען הדוגמה הזמנתי רכב 7 מקומות ב קליפורניה כולל נהגים וביטוחים ל 23 ימים ב 851 יורו! תנאי ההזמנה הם כאלו ששילמתי מראש ויש לי אפשרות ביטול ללא קנס עד 48 שעות לפני ההשכרה, ומאז המחיר רק עולה.... כך שאני ממליץ להזמין מוקדם ככל שניתן...
-
שכירות רכב מתי?זה לא עניין המחיר העדיף כאן או שם. לפעמים זה כן, אבל זה לא העניין.
כאשר מזמינים זמן רב מראש עם אפשרות ביטול בחינם - למעשה מבטיחים את המחיר כמו שהוא כרגע. מעדיף עם סוכן ישראלי? במיוחד אם זו פעם ראשונה? אין בעיה, רק לדאוג לדמי ביטול נמוכים.
היה ומחיר ההשכרה יעלה בצורה משמעותית לקראת הנסיעה - לך יש הזמנה עם מחיר מובטח, ואז כנראה תרצה להישאר עם ההזמנה הזו... כמו שיערי הציע.
לא השתנה המחיר? ירד המחיר? בטל את ההזמנה ללא קנס והזמן במקום אחר.
השכרה "מסובכת" של רכב מיניואן מוושינגטון למיאמי חד-כיווני לא משאירים לרגע האחרון בכל מקרה. זו לא השכרה מעגלית של רכב קומפקטי.
-
בהקדם, ועוד המלצה על אתר AirportRentals.comהזכירו פה את ראנטל קארס האירית, עם נציגים דוברי עברית,
אז יש גם את AirportRentals.com הניו זילנדית,
ברוקר שמתווך בינך לבין החברה.
http://www.airportrentals.com/
בצעתי אצלם שתי הזמנות מ סיקסט LAX
תוך דקה הגיע מייל אישור גם מהם וגן מייל מ SIXT עם לינק להשלים פרטיים אישיים, כך שאיסוף הרכב יהיהה מהיר יותר.
וגם וואוצר ישיר מאתר של SIXT ( במייל)
גם אני עוקב לקראת אוקטובר
המחירים כל הזמן עולים, לא ממש ברור מדוע.
הדיל שאני מצאתי הוא בתשלום מראש, כולל כל הביטוחים , יצא 180$ לשבוע פול סייז, במקום 240$ ( ללא תשלום מראש)
היום המחיר באתר 300$ ( ללא תשלום מראש|)
יש לי עוד השכרה של שבוע בפוטלנד ששם אני לא מוצא עדיין מחיר אטרקטיבי, אז ביצעתי הזמנה באוויס, בלי לשלם...רק לתפוס רכב.
אם אתם לא שולטים באותיות הקטנות באנגלית, אכן עדיף להזמין מהארץ,
לא חייבים סוכן אפשר לבד מאלאמו ישראל, אופרן, אלבר טריפטי, שלמה סיקס ועוד.
ולשים לב שכלולים כל הביטוחים
תוספת שלהם אח"כ בתחנת ההשכרה תייקר בצורה משמעותית את העלות.
-
28-30/4 מבצע באלאמו ישראל לרגל שידרוג האתרhttp://www.alamo.co.il/1220-he/Alamo.aspx
15% הנחה ממחיר השכירות הבסיסי.
במקרה היה רשום לי מחיר לשבוע פול סייז שמצאתי לפני חודש 295$ עכשיו 271$ ,
לא 15% הנחה אבל גם נחמד.
-
שכירות רכב מתי?בכל הפעמים שהשכרתי, המחירים שקיבלתי בטלפון בארץ לאחר מו"מ קטן, היו יותר טובים מההצעות באינטרנט. בעיקר אם יש לכם כל מיני כרטיסי מועדון דוגמת אמריקן אקספרס, הייטק זון וכדומה.
לכן ממליץ לבצע זאת טלפונית מהארץ, ולא דרך אתרי האינטרנט.
לדוגמא, 10 ימים של רכב פול סייז לפני כמה שבועות בווגאס, יצא באיזור ה175 דולר, בחברת dollar דרך המוקד הטלפוני בארץ.
-
28-30/4 מבצע באלאמו ישראל לרגל שידרוג האתראת המבצע לאתר החדש, הם גם עשו בדיוק אותו דבר לפני שבועיים...