ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עלות טיול

פורום אפריקה
    6
    8
    2708
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • GuyLiat26
      GuyLiat26 נערך לאחרונה על ידי

היי לכולם, חג שמח! Smile

כבר מאז שאני ילדה קטנה, אחד החלומות שלי הוא לטוס לאפריקה ולהרגיש כאילו אני בנשיונאל ג'יאוגרפיק, בסאפרי המהמם שיש שם ולהיות מוקפת בשמורות טבע עצומות.

לאחרונה אני ובעלי הטרי תכננו טיול בן חמישה שבועות לארה"ב וקנדה (שבע"ה יצא לפועל בעוד כחודש) ואני כבר מפנטזת על אפריקה בלי סוף ומתחילה לגשש ולקרוא המון מידע על היבשת.

מהמנוסים מכם וגם מאלו שלא, אשמח אם תוכלו לתת לי רעיון לכיוון שכדאי שאתחיל לקרוא עליו, כמו המקומות המומולצים באפריקה, בהם ניתן לחוות את אווירת הסאפרי במלוא עוצמתה.

אשמח אם תאמרו לי גם האם טיול בסגנון כזה יכול להמשך רק בסביבות השבועיים או שחייבים חודש.

וגם, כמובן, אשמח אם תוכלו לתת לי טווח עלות כוללת לטיול (זוג, טיסות, מקומות לינה נורמליים, אנחנו יחסית מפונקים ולא מסתפקים במיטה וחדש מיושן, עלויות הכניסה לשמורות וכו', אתם יודעים יותר טוב ממני מה זה כולל).

תודה רבה על העזרה,

ליאת.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Gil317
        Gil317 נערך לאחרונה על ידי

עלות טיול

חג שמח

אפריקה זו יבשת ענקית עם מעל 50 מדינות. כדי לענות על שאלת המחירים, האטרקציות והזמן שצריך לכל מקום, אתם חייבים להתמקד במדינה מסוימת, או לפחות באזור מסוים ביבשת.

אם אתם אוהבים ספארי, אז כהתחלה אני ממליץ לקרוא על מדינות כמו קניה וטנזניה(במזרח אפריקה).  ומדינות אפריקה הדרומית(נמיביה, דר' אפריקה וכן הלאה). ומשם תתחילו לצמצם.  

• GuyLiat26

עלות טיול

כן, אחרי ההודעה פה, המשכתי לקרוא בבלוגים על חוויות של אנשים מהפורום בטנזניה. קראתי לא מעט בינתיים על שמורת סנגרטי, אם אני לא טועה זה הוא שמה.

נניח בטנזניה- האם טיול בן שבוע-שבועיים יכול להספיק או שזה יהיה על קצה המזלג?

• gauntlet
            gauntlet נערך לאחרונה על ידי

עלות טיול

ספארי לכשעצמו הוא סיור מאורגן בן כמה ימים, גג שבוע של שילוב כמה אתרים

• keves160
              keves160 נערך לאחרונה על ידי

עלות טיול

בעיניי חמישה ימים ברצף בספארי זה די והותר. עושים סיור ספארי מאורגן (אפשר עם לינה בלודג'ים טובים) בסרנגטי (2 לילות ולא אחד!), בנגורונגורו ומוסיפים עוד שמורה (לייק מאניירה או טרנגירי). אם אתם רוצים יותר, אפשר להוסיף שמורה נוספת או אטרקציה אחרת (ביקור בשבטים שיהיה תיירותי למדי), או אפילו שעתיים הליכה בספארי בפארק ארושה (אין הליכה בפארקים האחרים באזור).

לזה אפשר לצרף שבוע נופש בזנזיבר (כולל לילה או שניים בעיר האבן, צלילה/שנורקלים וסיור אחד או שניים – סיור תבלינים, סיור לראות את הקופים הקטנים ביער ג'וזאני וכו') בשביל הכיף ובשביל לראות צד אחר של אפריקה.

אם אתם מתעניינים בגורילות ובשימפנזים תבדקו אופציה של להוסיף ביקור באחת השמורות הרלוונטיות (אולי באוגנדה).

• Osnat Eldar
                Osnat Eldar נערך לאחרונה על ידי

עלות טיול

מיזמנת להיכנס לטיול שלנו בנמיביה לרבות תקציב מפורט http://irgunim1.wix.com/osnat-ram אסנת

20150828_140410.jpg
                • omerc77
                  omerc77 נערך לאחרונה על ידי

עלות טיול

אם יש לכם שבועיים + ממליץ לשלב. המדינה הטובה ביותר לדעתי היא דרא"פ (וניתן לשלב אותה עם מפלי ויקטוריה וזנזיבר) כי יש בה הכל, ספארי (קרוגר ועוד) ערים (קייפטאון וכו) נופים ועוד (דרך הגנים וכו'). גם תשתיות התיירות שלה מצוינת והמחירים נוחים ( כי אפשר לטייל לבד ברכב שכור) לגבי מחירים ויעדים ספציפיים, יעידו המומחים

• GuyLiat26

עלות טיול

תודה רבה לכולם!!!

ועומר- לא ידעתי שבדרום אפריקה יש גם ספארי. אבדוק את הענין. תודה רבה!!

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון