ייעוץ דחוף גווילין / יאנגשו
-
יוצאים בקרוב לסין ונגיע ליומיים מלאים לגווילין. מתלבטת האם שוווה לשהות בגווילין או לדלג ולנסוע ישר ליאנגשו? קבענו עם נהג שיקח אותנו למערת הכסף,גבעת 5 האצבעות (מקום תצפית חדש לדבריו),מופע impression, שייט ברפסודת במבוק. האם יש עוד אתרי חובה שאסור להחמיץ? קיימת אפשרות לשוטט בגוילין מספר שעות לפנות ערב לפני הטיסה שווה או לשוטט ביאנגשו. תודה מראש לכל העונים.
-
ייעוץ דחוף גווילין / יאנגשובגדול עדיף לשהות ביאנגשואו, אלא אם ממש חשוב לכם לבקר במקומות שהזכרת.
האמת, אם יש לכם רק יומיים זה לא כ"כ משנה איפה תשהו.
השיט בנהר - אחת האטרקציות היותר שוות ומהנות באיזור.
השיט שיוצא מגווילין ליאנגשואו אורך כ-4 שעות ויקר מאוד.
יותר זול וגם יותר כיף להגיע עצמאית (אוטובוס מקומי) לכפר Yang-Di ושם להתחיל את השיט עד Xing Ping. אורך כשעה וחצי. האוטובוס יעצור על שפת הנהר ליד סירות הבמבוק.
משם יש אוטובוסים חזרה לגווילין או יאנגשואו.(תשאלי שם, כולם מכירים)
-
ייעוץ דחוף גווילין / יאנגשוהמקומות שהזכרת, הם לא באמת בגווילין.
המופע הוא כמובן ביאנגשו
שייט ברפסודת במבוק - אני עשיתי את זה ביציאה מיאנגשו. אני די בטוחה שזה מה שגם יעשו איתכם, פשוט תסעו ברכב לאותו מקום אבל מגוילין.
את מערת הכסף אני לא מכירה אבל גיגלתי ומצאתי המלצות וגם הן היו קשורות ליאנגשו.
גבעת 5 האצבעות נמצאת אני חושבת בשינגפינג שהיא בערך בדרך מגווילין ליאנגשו.
בקיצור נראה לי שהנהג יקח אתכם מגווילין ליום שלם באיזור יאנגשו ויחזיר אתכם למלון בגווילין. זה כמובן אפשרי כי זו בסהכ כשעה נסיעה. זה לא באמת משנה מאיפה יוצאים ליום העמוס הזה.
עכשיו השאלה מה אתם רוצים לעשות ביום השני.
אם תרצו למשל לנסוע ליום טיול בטראסות האורז אז הגיוני לעשות את הלינה כולה בגוולין, כי טראסות האורז הן בצד השני של גווילין ויותר קרוב להגיע מגווילין מאשר מיאנגשו.
אם תרצו עוד אטרקציות באיזור יאנגשו, כמו לקחת למשל אופניים לשוטט שם או לבקר בכפרים באיזור, יהיה עדיף לישון שם ולהגיד לנהג שיאסוף אתכם ממלון שם.
לגבי שיטוט בערב לפני הטיסה:
לדעתי עדיף בגווילין. בערב לא תשוטטו בטבע סביב יאנגשו, והעיר עצמה לא מקום מלהיב במיוחד. ממוסחר נורא. תיירותי לגמרי.
גווילין זו עיר קטנה במונחים סינים, אני מאד חיבבתי אותה. אפשר ללכת לאגם, הפגודות בתוך האגם מוארות בערב מאד יפה. יש שוק לילה, לא לתיירים אלא מקומי ונעים (לא יודעת אם כל יום). ליד האגם יש מדרחוב עם מסעדות, ושם מצאנו שוק אוכל שאכלנו בו ממש טוב. בערב אחר אכלנו במסעדה נחמדה באותו מדרחוב.
-
ייעוץ דחוף גווילין / יאנגשותודות לעוזרות. שדות האורז מוצפות במים בתקופה זו ומכיון שהיינו בוויטנאם בתקופה זהה החלטנו לוותר.
לצערי הרב אינני יודעת לרכוב על אופניים (גדלתי בלב ת"א והורי פחדו) כך שזה לא רלוונטי.
אאמץ את ההצעה לטייל בגווילין וללון ביאנגשו.
-
ייעוץ דחוף גווילין / יאנגשוטם זמן הטיול שלכם מוגבל הייתי מוותר על גווילין וישר נוסע ליאנגשו.
משתמש בגווילין רק בשביל תחבורה
-
ייעוץ דחוף גווילין / יאנגשובערב ביאנגשו ניתן להצטרף לדייג ולראות דיג עם קורמורנים.נכון זה תיירותי אבל מאוד מעניין.
-
ייעוץ דחוף גווילין / יאנגשוזה הצגה לתיירים בלבד,לא דגים ככה כבר מזמן,עולה הרבה כסף כדי שיעשו לך את ההצגה הזו,והחיה סובלת סתם כדי לשעשע
-
ייעוץ דחוף גווילין / יאנגשופפקין,כפי שכתבתי זה תיירותי אבל מאוד מעניין.
לא זכור לי שזה עלה הרבה כסף
-
ייעוץ דחוף גווילין / יאנגשורק יומיים..... אין ברירה רק יאנגשו. לא שווה לנסוע עד לשם בשביל לטייל.. שווה ללון שם ולהרגיש את הקסם. מה שכן יש כמה אתרים נחמדים בגוילין שאפשר לעשות אותם, הפארק 7 הכוכבים העיר נחמדה, קניות עדיף במרכז בגווילין. אבל - לא לוותר על יאנגשו וללון שם. שיט - מיותר מאוד לשוט מגווילין ליאנגשו . ארוך משעמם וחוזר על עצמו. סעו במונית ליאנגשו - ומשם אפשר לנסוע עם מונית לגדות הנהר ולחזור חזרה בסירת במבוק עד יאנגשו - אחת החוויות המדהימות והזכורות ביותר מסין.