ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מזל שיש ביטוח רפואי

פורום צפון אמריקה
    5
    7
    1241
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • israelimom
      israelimom נערך לאחרונה על ידי

כמה חודשים אחרי הטיול, הגיע היום בדואר חשבון מחדר מיון שביקרנו בו עם הילד. היינו שם בערך שלוש שעות שכללו  בדיקת דם. החשבון הגיע ל-2438.47 דולר....

למזלנו, הביטוח (דרך כללית) כבר כיסה במקום כמעט את כל העלות. משום מה לא גבו מאיתנו את ההשתתפות העצמית במקום (אפילו לא חשבתי על זה אז) ועכשיו נותר לשלם $30 השתתפות עצמית... 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

מזל שיש ביטוח רפואי

העלויות של בריאות בארה"ב הן פשוט לא מהעולם הזה.  בישראל, גם ללא הפניה מרופא, העלות היתה נמוכה מ- 1,000 ש"ח.

• israelimom
          israelimom נערך לאחרונה על ידי

מזל שיש ביטוח רפואי

בדיוק. פעם יצא לנו לעשות בדיקת MRI בארץ באופן פרטי. בדיקה מהיום להיום, MRI ראש, כולל פענוח, עלתה אלף ש"ח - פרטי לגמרי. בארה"ב אני מניחה שזה היה חמש ספרות ובדולרים...

• sara3125
            sara3125 נערך לאחרונה על ידי

מזל שיש ביטוח רפואי

היי

קרה לי מקרה דומה. חזרתי מטיול בצפון מזרח ארה"ב לפני כחצי שנה.

באחד הימים הרגשתי לא טוב , והרגשתי שאני חייבת חדר מיון, בהנחיית הבטוח הרפואי גם של הכללית (רכשתי את הבטוח המשופר) הגעתי לחדר מיון הקרוב למקום בו הייתי, קיבלתי טיפול מעולה ומרשם לתרופה ולא נדרשתי לשלם גם את ההשתתפות העצמית.

חשבתי שבזה נגמר העניין והבטוח יטפל, לציין שלאחר נסיעות רבות לחו"ל זו פעם הראשונה בה נזקקתי לטיפול רפואי, ואינני מכירה את ההתנהלות. המקרה קרה בתחילת הטיול ועד לסופו כבר שכחתי מהתקרית הזו. 

אתמול קיבלת חשבון של 450 $ , אכן לא גבוה כמו שאת קיבלת אבל בכל זאת נלחצתי.

הבוקר יצרתי קשר עם הבטוח והם מבקשים את מכתב השחרור מבי"ח, כרטיס טיסה , העתק של הפוליסה.

למזלי, הכרטיס והפוליסה עדיין נשארו במייל שלי, אבל אינני זוכרת אם שמרתי או איפה מכתב השחרור והסיכום הרפואי ועכשיו אני לחוצה.

איך נגמר אצלך העניין ? אשמח לשמוע

תודה

שרה

• sara3125
              sara3125 נערך לאחרונה על ידי

מזל שיש ביטוח רפואי

יכול להיות שאם במהלך התקופה שמסתבר שהחשבון לא כוסה ע"י הבטוח (שכרגע בבירור...) הייתי מנסה להכנס שוב לארה"ב היו עושים לי בעיות בכניסה לארה"ב ? יש תיעוד על כך ?

ממש לא נעים...

• shemer_t
                shemer_t נערך לאחרונה על ידי

מזל שיש ביטוח רפואי

עושה רושם שמי שמטפל בעניין בחב'/סוכנות הביטוח מקטין ראש ומטרטר אותך.

את הפוליסה הוא יכול לאתר לפי מס. זהות שלך במערכת (בהנחה שאת יודעת לפחות באיזו חברה בוטחת).

כרטיס הטיסה לא באמת מעניינו, אבל גם את זה די קל לשחזר.

מכתב השחרור וסיכום רפואי - מניח שקיבלת דרישת תשלום בדואר או במייל ויש שם פרטי התקשרות.

צרי עימם קשר ובקשי העתק מהנ"ל תוך הסבר שאת צריכה את ההעתק עבור הסדרת התשלום.

• אנשיםטובים
                  אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

מזל שיש ביטוח רפואי

לגבי כרטיסי טיסה - אחת הדרישות של הביטוח היא שהוא יתפוס על כל התקופה בחול. אני מניח שכרטיסי הטיסה נדרשים להוכחת השהייה

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון