מבולבלת - שווקים צפים
-
מה ההבדל בין השוק הצף דמנואן סדואק, לשוק הצף באמפאווה? (חוץ מזה ששניהם פועלים רק בסופי שבוע). מי מהם עדיף? ובאיזה שעה של היום?
אשמח לקצת סדר.
ועוד שאלה קטנה נאמר לי שאפשר לראות את הגחליליות לא רק מתוך שייט אלא מ"היבשה" טיול בין העצים , האם החוויה היא אותה חוויה?
תודה.
-
מבולבלת - שווקים צפיםהשוק באמפוואה יותר מומלץ יותר יפה..
-
מבולבלת - שווקים צפיםתודה, יש עדיפות לשעה מסויימת שלא יהיו "פקקים" בנהר?
-
מבולבלת - שווקים צפיםשייט גחליליות בכל מקרה מתחיל עם רדת החשיכה
אחרי 18:00 עולה 60 בהאט ונמשך שעה וחצי, עוצרים
באיזה 3 מקדשים זניחים וכל איזה ק"מ עוצרים ליד איזה עץ
עם כמה גחליליות וחוזרים רטובים,לא משהו שהייתי חוזר עליו.
לרגע התבדחנו שהתאילנדים מדביקים נצנצים על העצים
ושאין באמת גחליליות........
השוק באמפאווה שווה ומצדיק את הנסיעה.
כדאי גם להתעכב בשוק הרכבת ב-maha chai.
-
מבולבלת - שווקים צפיםתודה מחשבת מסלול מחדש
-
מבולבלת - שווקים צפיםאוכל רק לומר לך לגבי גחליליות הינו לפני מספר חודשים בשייט ולצערי לא היו גחליליות .שני השווקים דומים סירות על המים ומכירת אוכל וכול מיני דברים .ועל המזח שוק קטן בשני המקומות. המקומות שווים ביקור אנחנו גם אכלנו שם פשוט לבחור את המקומות שנראים לכם נקיים .
-
מבולבלת - שווקים צפיםשוק הרכבת כבר נפתח מחדש - היה סגור לשיפוצים.
שוק דמנואן סדואק פתוח כל השבוע בשעות היום.
שוק אמפאווה פתוח סופש החל משעות אחהצ - עיקר הפעילות לפנות ערב / ערב.
-
מבולבלת - שווקים צפיםתודה לכל העונים!
-
מבולבלת - שווקים צפיםאני דווקא רואה את זה אחרת. הייתי בשניהם, אם כי באמפאווה כשהיינו השוק היה בפעילות מאוד נמוכה (בכלל מזג אוויר).
אני יודע שדמנואן סדואק תיירותי ואמפאווה הוא השוק המקומי. בכל זאת, דמנואן סדואק שוק נהדר וחווייתי מאוד. שוק אמפאווה נראה לי יותר "פחוני", בואו נגיד. יש איזושהיא עליבות באוויר. שתי הסירות היחידות שפעלו היו דווקא על מנוע ופלטו עשן, וזה נורא הפריע לי. אין בדמנואן סדואק שום דאווין. שוק יפה מאוד, פעיל מאוד. כל הזסירות מושטות ידנית על ידי משיטות מקצועיות שמתפרנסות מזה. צריךל להיזהר מלקנות משהו כי הכל יקר, אבל החווייה שווה, מאוד.
דוד