המלצה למסלול ברומניה
-
שלום,
נודה על המלצות למסלול טיול ברומניה במשך כשבוע, בחודש אוגוסט 2016, בהרכב של 2 זוגות + 2 נערות בנות 15.
מעוניינים בטיול שמשלב טיולי טבע קצרים, עיירות וטירות מעניינות , אקסטרים קל כמו רפטינג, רכבות הרים וכד'.
לבסוף עיר עם קניות.
באילו חלקים של המדינה כדאי להתמקד מבחינת האטרקציות והעונה, האם מומלץ טיול כוכב או לינה במספר מקומות, האם מומלץ רכב פרטי או רכב שטח וכד'...
נשמח לכל מידע שיכול לעזור ולמקד.
בתודה מראש.
-
המלצה למסלול ברומניהבהתחשב בפרמטרים שציינתם, כדאי להתמקד בלינה בעיר בראשוב, לקחת רכב (פרטי יספיק, לטעמי אין שום צורך ברכב שטח) ולעשות טיולי כוכב לאיזור סינאיה/ בוצג', איזור פויאנה/פרדאל ואיזור סיגישוארה (אם רוצים, אפשר לגוון עם לינה אחת באיזור סיביו).
לקחת בחשבון לחות גבוהה למדי (אולי גם גשמים) ונסיעות איטיות.
יש המון חומר על האיזור, כולל אטרקציות (קניות/ פארקי מים/ מסלולי הליכה ופארקי חבלים/ טירות מעניינות וכיו"ב). רק לבחור מבין שפע האפשרויות.
-
המלצה למסלול ברומניהשלום לכם,
גם אנחנו 2 משפחות עם ילדים המטיילים בקיץ הקרוב ברומניה.
אשמח לפירוט נוסף/הפניות לאטרקציות אקסטרים קל לילדים (אצלנו הם בגילאים 6-18)..
אני לא יודע להגיע למגלשות בבושטני, אני כבר מתכנן את פארק המים ליד ברשוב, את פארק הדובים.
מה יש עוד?
תודה
דקסה
-
המלצה למסלול ברומניהמישהו שאל את זה קודם?
באתר למטייל קיים מידע רב ,סיכוי טוב שהשאלה שאתם רוצים לשאול כבר נשאלה והתקבלו תשובות מכל הצבעים והכוונים. עשו חיפוש קודם כל על היעד- קראו טיפים, קראו בלוגים, תציצו בסיכומי טיולים- ותראו אם השאלה נשאלה בעבר והאם התשובה שניתנה שם-נותנת גם לכם מענה.
בצד- יש ריבועים של שאלות שכיחות בפורום- סביר להניח שתוכל למצוא מענה.
רוצים לשאול שאלה חדשה?
חברי הפורום עם המון רצון טוב לסייע לגולשים הפחות בקיאים באיתור מידע, יעוץ, תיקוני מסלול, ועצות טובות מאד. מאידך רצוי שהגולש יציג את עצמו (זוג עם שלשה ילדים בגילאי גן, או קבוצת נשים בטיול טרום חתונה עם רכב, בתחבורה ציבורית, מספר ימי הטיול, עיר או כפר ) התשובות יהיו בהתאם.
קראו חומר- בנו לעצמכם שלד של מסלול- העלו אותו לפורום ותקבלו עצות (מצוינות) לשינוים והתאמות.
לא נוכל לעזור למי שלא מוכן לעזור לעצמו.
מצופה מהגולש לחזור להגיב לתשובות אליו תוך פרק זמן סביר של ימים ספורים
-
המלצה למסלול ברומניהכדי למקד אותכם קצת יותר.
1001 טיפים על רומניה,ניתן לסנן לפי
יעד(עיר/מקום)
נושא -סוג הטיפ..
גם כאן ניתן לסנן לפי יעד וסוג טיול
אמה
-
המלצה למסלול ברומניהשלום אלה !
נודה על המלצות למסלול טיול ברומניה במשך כשבוע, בחודש אוגוסט 2016, בהרכב של 2 זוגות + 2 נערות בנות 15.
- המסלול שהמלצתי כאן בהודעה מס' 2 יתאים לדרישות שלכם עם שינויים קלים וקצת יותר זמן . תלחצי על כל הכיתוב הכחול ויפתחו לך קישורים לפרסומים שלי.
מעוניינים בטיול שמשלב טיולי טבע קצרים, עיירות וטירות מעניינות , אקסטרים קל כמו רפטינג, רכבות הרים וכד'.
- מגלשות הרים יש רק בעיירה בושטני, המסלול לא ארוך, 180 מטר בעליה ו-320 מטר בירידה . הוא נמצא ליד מסלול הסקי קאלינדרו וכיוון שזה גבוה היינו צריכים סוודרים באמצע אוגוסט. לא בטוח שהרפטינג ברומניה הוא מוגדר אקסטרים קל אך אם תרצי אוכל להמליץ לך היכן לעשות.
לבסוף עיר עם קניות.
- ממש אין בעיה של קניות ברומניה , בכל עיר וגם לידה תמצאי קניונים גדולים : בוקרשט , בראשוב, סיביו. אנחנו מצאנו קניון גדול וזול ליד העיר FAGARAS .
באילו חלקים של המדינה כדאי להתמקד מבחינת האטרקציות והעונה, האם מומלץ טיול כוכב או לינה במספר מקומות, האם מומלץ רכב פרטי או רכב שטח וכד'...
- אוגוסט הוא חודש חם מאוד ברומניה ובבוקרשט זה סביב ה-40 מעלות חום, לכן המסלול שלי הוא רובו בהרים שם הרבה יותר קריר. רק קחו בחשבון שבחודש זה הכבישים עמוסים ובסופי השבוע עוד יותר, זה כמו אצלנו בחו"ל המועד פסח למשל.
- מספיק רכב רגיל .
נשמח לכל מידע שיכול לעזור ולמקד.
- תמיד תוכלי לחזור אלי אם שאילות ממוקדות .
-
המלצה למסלול ברומניהשלום אלה !
- עכשיו עם פחות פרגיות ואדי אלכוהול אני מציע לך מסלול נוסף קצת יותר ארוך וכאן תוכלי לקרוא פרטים לגבי האטרקציות שהצעתי לדייב .