ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חודש בחוף המזרחי

פורום צפון אמריקה
    2
    3
    699
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Noam3316664
      Noam3316664 נערך לאחרונה על ידי

אני מסיים מחנה קיץ במיזורי בתחילת אוגוסט ומעוניין לטייל במשך חודש בחוף המזרחי ולסיים בניו יורק, אין לי אפשרות לצאת מארצות הברית (קנדה וכו'), והתקציב שלי הוא כ20 אלף שקל. אשמח לעזרה ולרעיונות תכנון כולל טיפים לגבי נסיעות ולינה. תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

חודש בחוף המזרחי

קודם כל לגבי ניו יורק - שים לב שמאמצע ספטמבר זו הועידה השנתית של האו"ם שגורמת לבלגן גדול לעליה גדולה במחירי הלינה.

לא יודע מה התאריכים המדוייקים שלך אבל שים לב

אני מניח שתקציב של 20 אש"ח הוא לא כולל טיסות הלוך ושוב, אבל כן כולל את עלות המעבר ממיזורי לניו יורק.

אני מתחיל מהכיוון של הכסף - 20 אש"ח ל-30 יום הם 170 דולר ליום. בתקציב כזה יהיה לך קשה להכניס דברים גדולים ויקרים.

אני מניח שמדובר על התניידות בתחבורה ציבורית. זה אומר טיול ערים, ומקסימום טיול מאורגן שיוצא מהעיר.

לינה בתוך ערים בחדר במלון מתחילה ב-50 דולר, אבל בהרבה מקומות יכולה לעבור את ה-100. מה שאומר שככל הנראה תצטרך בחלק מהמקומות לחפש לינה בחדרי מעונות משותפים בהוסטלים וכדומה. זה מתאים לך?

עלות של אוטובוסים בחלק מהקוים הפופולאריים יכולה להיות מאד זולה (החל מ-10 דולר להזמנה מראש). אבל במקומות אחרים יכולה להיות מאד לא זולה (גם 40 דולר לנסיעה של 5 שעות זה אפשרי).

הנסיעה באוטובוס ממיזורי (איפה?) לניו יורק תיקח סדר גודל של 24 שעות נטו של אוטובוסים, ואולי יותר.

במקרה כזה אני מניח שהאפשרות הפשוטה היא לעשות מסע דילוגים מאיזור מיזורי לניו יורק, כשכל פעם עוצרים באיזה עיר לכמה ימים

אפשרות שניה היא לטוס ממיזורי למקום יותר מרכזי (ניו יורק או משהו באיזור) ושם לטייל עם פחותץ נסיעות. קח בחשבון שטיסת פנים כזו יכולה לעלות גם 150 דולר. נכנס בתקציב אבל לא זניח

האם עד כאן כל מה שכתבתי נראה לך הגיוני?

• Noam3316664
          Noam3316664 נערך לאחרונה על ידי

חודש בחוף המזרחי

קודם כל תודה על ההתייחסות!

התכנון המאוד כללי כרגע אך לא יודע אם פרקטי הוא אכן שיטת הדילוגים, מיאמי אם מתאפשר וכל איזור נויורק בוסטון וושינגטון. כן אין שום בעיה עם הוסטלים וכדומה, השאלה היא באמת איך אני עומד בתקציב כי כחייל משוחרר כרגע זה מה שמתאפשר לי

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון