ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קוסטה ריקה באוקטובר

פורום מרכז אמריקה
    2
    4
    825
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אורטל צי
      אורטל צי נערך לאחרונה על ידי

היי לכולם, אני וחברה מתכננות לנסוע לקוסטה ריקה באוקטובר. יש לי מלאאאא שאלות 1. קראתי שאוקטובר זה לא חודש מומלץ.. עד כמהגרוע זה יכול להיות 2. עלות- כמה בערך יעלו שבועיים שם? מה הטווחי מחירים ( לא התכלבות אבל גם לא רמה גבוהה מידי) 3. טיול לבד- חברה שלי תתפצל ממני לאחר 10 ימים. זה מקום סבבה לטייל בו לבד? קל להכיר אנשים? זהו לבנתיים. תודה מראש לכל העונים Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

קוסטה ריקה באוקטובר

אני עשיתי טיול אחד באוקטובר בקוסטה ריקה ולא זוכר שהיה מזג אויר ממש חריג מהצפוי לעונה. לחוף הלכנו כשרצינו גם אם היה קצת עננים, כי עדין חמים או אפילו חם.

השנה היינו בקיץ (שזו גם העונה הרטובה) בפורטונה ועננים הסתירו את הארנל כל הזמן... אבל גם בעונה התיירותית זה יכול קרות..

מבחינת עלויות- מדובר במדינה לא זולה- שחלק מהבעיתיות בבה היא שאפשר ביום להספיק לעשות הרבה אטרקציות והן לא כ"כ זולות, ואז גם אם מוצאים לינה לא יקרה ומנסים לאכול במקומת זולים- עדיין הוצאה ליום יוצאת יקרה. שבועיים זה לא ביקר ארוך- אז אפשר יחסית בקלות לתכנן מה רוצים לעשות ולעשות הערכה כלכלית די מדויקת- תנסו לעבוד עם גישת התקציב שלי שמובאת בצד שמאל של הפורום.

אפשר לטייל בקוסטה ריקה לבד- היא לא מדינה שנחשבת מסוכנת במיוחד, אבל תמיד צריך כללי זהירות של מקום לא מוכר. לפגוש אנשים אחרים- אפשר בסיורים שיוצאים אליהם, לבחור מקומות לינה שיש בהם הרבה מטיילים ( הוסטלים מרובי אנשים למשל)

נסיעה טובה!

• אורטל צי

קוסטה ריקה באוקטובר

תודה על המענה. לא הבנתי איפה אפשר למצוא את גישת התקציב

• אורטל צי

קוסטה ריקה באוקטובר

מצאתי. תודה