ליזיאנג-סין
-
מבקש המלצות לטיולי יום בליזיאנג ובסביבתה(בנוסף לכפר baisha ). תודה משה
-
ליזיאנג-סיןתיכף יבוא רועי עם ההמלצה המעולה על טיול "אקו" בעמק נוג'יאנג.
ועד אז, 2 המלצות -
1. אל תצפה ליותר מדי מהביקור בכפר באישה, אותי הוא מעט איכזב בגלל המסחריות שבו. יש אפשרות להקיף את הכפר בהליכה רגלית של כשעה, מאוד יפה שם מסביב.
(ואם אתם נתקלים בכלבים נובחים פשוט תמשיכו ללכת, מבלי להביט להם בעיניים)
אפשר גם להמשיך משם באוטובוס להר Jade Dragon (באותה תחנה שירדתם כדי להגיע לכפר).
2. העיירה שאשי - בנוסף להיבט ההיסטורי, הביקור שם הפתיע אותי לטובה.
עיירה קטנה ודי שוממת עם בתי בוץ וברים בסגנון המערב הפרוע (רק בלי ג'ון ויין וצ'ארלס ברונסון
).היא נמצאת בעמק יפה שאפשר לטייל בו כמה שעות או כמה ימים (טרק לא קשה) או לנסוע בין הכפרים על אופניים.
נמצא במרחק נסיעה של 3-4 שעות מליג'יאנג.
-
ליזיאנג-סיןגילי תודה רבה. אמתין לרעיונות נוספים. משה
-
ליזיאנג-סיןכמעט מדיוק גילי!

ההמלצה שלי היא על חברת "ליג'יאנג סינטוו אקוטוריזם" שהיא חברה בבעלות של כ-20 משפחות נאשי כפריות, ויש להם מסלולים במקומות שלא מגיעים אליהם לבד (וקצת קשה לתקשר עם סבתות מהמיעוט באי, גם אם מדברים סינית...).
יש להם מסלול מגניב דרך וונחאי ללאשיחאי, או מסלולים יותר מתאגרים כמו לראות את הקופים הנדירים (מין שחי רק בצפון מערב יונאן) ואחרים.
בנוסף להצעות הטובות של גילי - יש את שוחה (束河 Shuhe) שהיא חביבה, אבל באמת אני חושב שהשילוב של טבע והכפרים של המיעוטים האתניים בסביבה הרבה יותר חוויתיים.
אפשרות נוספת, זה לנסוע ליומיים-שלושה ללימינג Liming 黎明, לא רחוק מליג'יאנג ולא ממש מוכר. כשהייתי שם ב-2013, אני לא זוכר שראיתי פרטים באנגלית (יעני, אנשים שיכולים לתקשר באנגלית), אבל אני סביר לניח שאפשר להסתדר ללא סינית.
מצרף תמונות ממספר המקומות הללו:
-
בקשר ל-שוחה 束河ב-2008 כבר היתה מלאכותית לגמרי (אבל יפה...)
עדיין מהדהדים לי דפיקות ה"כאילו" של מרקעות הכסף אצל מוכרי התכשיטים (דופקות עם פטיש על סדן קטן וכשאתה מתרחק ממשיכות בעניינים אחרים).
-
ליזיאנג-סיןתמונות מהטיול (רגלי) עם סינטוו: ליג'יאנג - וונחאי - לאשיחאי
-
ליזיאנג-סיןתמונות מהטיול (רגלי) עם סינטוו: ליג'יאנג - וונחאי - לאשיחאי
-
ליזיאנג-סין- יופי דל תמונותתודה רבה. שלחתי ללילי מייל וביקשתי לקבל הצעות מחיר לטיולים. אם המחירים יהיו סבירים יכול להיות שנזמין טיול. רצינו לנסוע עצמאית ללוגו אבל מסתבר כי התיירות למקום הינה סינית ואין מערביים ובגסטהאוזים לא מדברים אנגלית וזו בעיה. אם יהיה להם מחיר סביר אולי נטייל ללוכו.
-
ליזיאנג-סין- יופי דל תמונותאחלה תמונות

-
תודה
הנה כמה מלימינג 黎明 liming -
תודה
הנה כמה מלימינג 黎明 liming -יפה מאוד -
תודה
הנה כמה מלימינג 黎明 liming -יפה מאודרועי תמונות מדהימות, אני אדבר איתך קצת כשאסע לשם לקבל טיפים

-
תודה
הנה כמה מלימינג 黎明 limingוואהו...איזה צילומים....
-
תודה
הנה כמה מלימינג 黎明 liming

-
ואו רועי התמונות מדהימות -
על האגם בלאשיחאי -
על האגם בלאשיחאיתמשיכו עם התמונות, כיף פה

xfwind - התמונה עם הילד מעולה!
וזה ילד שצילמתי בליג'יאנג
-
Haibaoחה!
גילי - אני משער שזה היה מתישהו ב2009-2010.
מה שיש לילד על הראש זה האיבאו / 海寶 / Haibao, ה-mascot של אקספו 2010 שהיה בשנגחאי.
-
Haibaoיכול להיות, לא יודע. זה היה ב-2013, אבל ג ב-2011 ראיתי תספורות כאלה.
האוסוציאציה שזה העלה לי היא נסיון לחיבור בין הראש ללב.