טיול בסין- כמה זמן יספיק?
-
היי,
אני מתכננת טיול בסין בספטמבר, יש לי חודש ושבוע כאשר אני מתחילה ומסיימת בשנגחאי ורוצה להישאר שם יומיים בערך כל פעם, ורוצה עוד כמה ימים בביג'ין (כרגע אני חושבת על חמישה.. עדיף יותר או פחות?)
אחרי שמורידים את הזמן בערים נשאר לי רק שלושה וחצי שבועות לטיול באזור שנגחאי, שיאן סצו'אן ויונאן... זה מספיק זמן לכל זה?
-
טיול בסין- כמה זמן יספיק?תלוי מה את רוצה לראות, כמה את מתכוונת להעמיק, איך את מתניידת.
קחי בחשבון גם את החג בתחילת אוקטובר ותראי איפה את "מתחבאת" בזמן הזה, כמה את מתכננת להתנייד בזמן הזה וכו'. את לא יכולה להתעלם מהפיל הזה בתכנון שלך..
אני גם אהיה בסין ובחרתי לשרוץ בשנחאי כמעט כל השבוע הנ"ל.
-
טיול בסין- כמה זמן יספיק?בייג'ינג ראוייה ל 5 ימים ללא ספק.
סיצ'ואן ויונאן זה מחוזות ענקים עם המון דברים לראות ניתן לטייל חודש בכל אחת מהמחוזות אז תלוי מה תרצו לראות
-
טיול בסין- כמה זמן יספיק?אנחנו נהיה כמה ימים מתוך החג הלאומי בביג'ין וכמה בשנגחאי ואנחנו מזמינים נסיעות ומלונות כבר עכשיו כדי לא להיתקע...
כעיקרון כמובן שהיינו שמחים לבלות ביונאן וסצ'ואן חודשים רבים, השאלה אם בשלושה וחצי שבועות נספיק להיות שם יותר מאשר להציץ ולברוח...
כמובן שאנחנו מודעים לכך שלא נמצה שום דבר, אבל נרצה להספיק את הפנדות בצ'נגדו, את גוזיגזו ועמק תשעת הכפרים, ולטייל טיפה בבק דור (בגג להתקדם לכפר או שניים לא משהו משוגע) ואולי להספיק איזה טרק...
יחד עם זה נרצה להכניס ביקור בז'וז'ואנג והנגז'ו ושמורת ההר הצהוב ליד שנגחאי.. או שלזה עדיף לצאת לטיולי יום בשנגחאי על חשבון הזמן שמוקדש לה? (במצטבר יהיה לנו בה שבוע, נחזור בהמשך לעוד יומיים אחרי הפיליפינים)
-
טיול בסין- כמה זמן יספיק?ב3 וחצי שבועות ניתן לראות את האטרקציות המרכזיות ( אני לא אוהב להשתמש במושג הזה ) ביוהנאן וסיצ'ואן, תנסו להשתמש בטיסות פנים אם כדי לרווח קצת את הלוז.
כמה ימים תהיו בשאנגחאי?
להגיע לסוז'ו או האנגז'ו ליום טיול אחד לדעתי מיותר אני עשיתי זאת בטיול הראשון לסין, ואז בטיול השלישי חזרתי והקדשתי לכל אחת מהן 3 ימים.
ההקר הצהוב לא ניתן לעשות ביום אחד זה מנימום יומיים עד שמגיעים מתמקמים יום למחרת מטפסים יורדים,ואז רוב הסיכויים שנשארים לישון ללילה בעירה לרמגלות ההר ויוצאים בבוקר.
-
טיול בסין- כמה זמן יספיק?לדעתי אפשר להוריד יום יומיים מבייג'ין,
3-4 ימים, כולל ביקור בחומה, זה מספיק לטיול של חודש ושבוע.
פחות אהבתי את בייג'ין אז זה עניין של טעם אישי.3 שבועות וחצי זה קצת "לרוץ" (לסמן V) אבל זה מה יש..

לדעתי תצטרכו לבחור מספר מצומצם יחסית של אטרקציות בסצ'ואן ויונאן.
לפי מה שציינת זה נראה לי בסדר.
אנסה לחלק את הימים שיהיה לך כיוון כללי (הערכה גסה) -
פנדות חצי יום, זה נמצא קרוב לצ'נגדו והביקור שם אורך סה"כ כמה שעות.
ג'יוג'איגואו - 2 לילות מינימום, כי אין תחבורה ציבורית בלילה חזרה לצ'נגדו.
מה שכולם מכנים "בק דור" - נסיעה מצ'נגדו לכיוון שנגרילה או ליג'יאנג - שבוע עד שבוע וחצי שכוללים ביקור בשמורת יאדינג (טרק).
זה תלוי כמה זה יהיה קרוב לחג הלאומי. אם תספיקו לחזור לשנחאי עד ה-25 בספטמבר אז לא אמור להיות עומס רציני בסצ'ואן ויונאן.
ההר הצהוב, הלוך חזור משנחאי + ביקור בהר - מינימום יומיים.אם זה יהיה בסוף הטיול, כלומר די קרוב לחג, אמור להיות עומס כי זה יעד מאוד מתוייר גם ע"י סינים, אז אולי זה יקח יותר מיומיים.
-
טיול בסין- כמה זמן יספיק?פפקין, הגבנו ביחד

-
טיול בסין- כמה זמן יספיק?חשבנו להגיע לבייג'ין רק ב28 לספטמבר ואולי אפילו אחרי אם לא נחוץ להיות בה הרבה זמן.. בזמן הזה מה25 בספטמבר כבר יהיו ממש עומסים ביונאן וסצ'ואן? ואם כן יש שם אתרים מסוימים שבהם היה פחות עמוס?
וגם בתכנון שלנו להגיע לחומה הסינית עוד בתאריכים האלה (28 או 29 ) זה כבר יהיה נוראי העומסים בתאריכים האלו?
-
טיול בסין- כמה זמן יספיק?הלחץ יתחיל בערך ב28 לספטמבר כבר,כל האתרים הכי מפורסמים ביונאן וסיצ'ואן יהיו עמוסים.
אם בתארכי החג אתם חושבים לנסוע לחומה תסעו לקטע אחר ולא לבדאלינג שיהיה נורא עמוס