כרטיס לתאילנד לכיוון אחד
-
היי,
אני מתכננת לטוס לתאילנד לתקופה ערוכה ולא יודעת מתי חוזרת. הבנתי שעושים בעיות עם זה שיש כרטיס רק לכיוון אחד. אם אני עושה ויסה ל-60 יום בשגרירות בישראל, זה יכול לעזור לי אחר כך? ממש לא בא לי לקנות מראש הלוך וחזור... יש המלצות מה כדאי לעשות?
-
כרטיס לתאילנד לכיוון אחדזה שאת רוצה זה יפה מתוקה... אבל גם לרשויות ההגירה יש רצונות משלהם והם לא ממש מסתדרים עם הרצונות שלך..לצערך הרב!
אז ראשית כל למיטב ידיעתי אם לא תפלי על פקיד קפדן בדלפק לא יבדקו לך כרטיס חזור
אבל תצטרכי כמו כולם למלא שאלון דקדקני על טופס שיחלקו לך עוד במטוס..לצורך הדוגמה...כדי שתביני..אני השנה הגעתי בלי להזמין מלונות..ועוכבתי כי הנציגה שביקשה ממני לציין בטופס שם מלון שאני מגיע אליו לא היתה מוכנה לקבל את זה שלא ארשום את מה שהיא דורשת שארשום!! ולא עזרו כל ההסברים שנתתי
עד ששירבבתי לה סתם שם של מלון רק שתרד לי מהווריד
על כל יום שתישארי מעבר לויזה שלך תשלמי קנס של 500 באט
יתכן שצפויים עונשים נוספים רק שאין לי ממש קשר עם שלטונות ההגירה שמה אז לא יכול להגיד לך
-
כרטיס לתאילנד לכיוון אחדהפיתרון זה לקנות כרטיס חזור פיקטיבי ולבטל אותו
אחרי הכניסה לתאילנד, דברי עם הסוכן שלך.
-
כרטיס לתאילנד לכיוון אחדבכל מקרה תדברי עם סוכן נסיעות
כרטיס לכיוון אחד מאוד יקר אולי כדאי לקנות כרטיס פתוח לשנה
סוכני נסיעות יכולים להדפיס לך כרטיס פיקטיבי
-
כרטיס לתאילנד לכיוון אחדאם את עושה ויזה ל- 60 יום תוכלי להאריך אותה במקום בעוד 30 יום. כלומר כבר יש לך 90 יום.
יש גם אפשרויות להוציא אחכ ויזה חדשה במדינה שכנה.
נכון מה שכתב ליאו לגבי שם המלון בטופס הכניסה. תבואי מוכנה מהבית עם שם מלון וכתובתו ותמלאי בטופס.
-
כרטיס לתאילנד לכיוון אחדלציין שם מלון?! אז מה עושים כל המתכלבים שמשתכנים בגסטהאוסים באזור הקווסאן?!
-
כרטיס לתאילנד לכיוון אחדתרשום סתם שם של מלון
הם לא בודקים