ממוריאל דיי
-
שלום.שאלה לגבי קניות.ב30.5 אנחנו עוזבים את יוסימיטי פארק בדרכנו לאגם טאהו.היכן יש מרכז קניות בסביבה שווה לעצור בו?מה אמריקאים נוהגים לעשות ביום זה? ואולי יש הצעה מיוחדת אחרת ליום ספציפי זה?תודה רבה למשיבים
-
ממוריאל דייבאופן שמאד מוזר לנו הישראלים - האמריקאים מתייחסים לממוריאל די כיום חג, ובגדול עושים שלושה דברים:
1. שופינג
2. על האש
3. מטיילים ומבלים
(כך שהפארקים למשל יהיו יותר עמוסים)
-
ממוריאל דייהייתי נמנעת מקניות בממוריאל.
נכון שיש הנחות ומבצעים, אבל, גם עומס גדול במרכזי הקניות.
אני באופן אישי, מעדיפה לעשות קניות רגועות ונינוחות, ולשלם טיפה יותר (וזה באמת טיפה).
-
ממוריאל דיידווקא הנסיון (המוגבל שלי) העלה הנחות מאד יפות ביום הזה
אנסח זאת כל - אם אהיה שוב בארה"ב בממוריאל די- אני מניח שאלך לשופינג
אבל אכן העומסים גבוהים בהחלט, ואכן צריך לשקול אם העומס שווה את הכסף.
אבל לדעתי העומס הוא גבוה בהשוואה למה שאני לפחות רגיל בארה"ב, אבל לא יותר גרוע מקניון ישראלי בבוקר של ליל הסדר או ראש השנה
-
ממוריאל דייכמו כבר ענו, יש סיילים והנחות די משמעותיות. אני לא נתקלתי בעומס יותר מקניון בארץ בשישי בבוקר, או מעזריאלי בכל זמן שהגעתי אליו.
-
ממוריאל דייבמסלול מיוסמיטי לאגם טאהו לא ידוע לי על אאוטלט או מרכזי קניות גדולים.
בעיר SOUTH LAKE TAHOE יש חנויות כגון:
ROSS DRESS FOR LESS
TJ MAX
BIG K MART
אבל לא ידוע לי על מבצעים מיוחדים שחנויות אלה עורכות לכבוד הממוריאל דיי.
-
ממוריאל דייתודה רבה
-
ממוריאל דיייצא לנו להיות באאוטלט ג'רזי גרדנס בממוריאל דיי. נתלו שלטי הנחה על כל חלונות הראווה , וההנחות היו בגובה של 15-20%. האאוטלט היה מלא אבל לא ברמת עומס מוגזמת . בשעות אחהצ היה יותר עמוס
-
ממוריאל דיישים, לב. זה ממוריאל דיי... WEEKEND !
הנחות כל הסופש !
וההנחות מתחילות כבר ביום שישי. וביום זה יש הרבה הרבה פחות עומס על החנויות.
במקביל, גם בחנויות ה ONLINE יש הנחות מרשימות, ואפשר להזמין ולשלוח ליעד בו תהיו בהמשך
הייתי פעמיים בניו יורק במיוחד בסופש זה. הנחות מעולות.