לונדון ביום הראשון
-
אני ובן זוגי טסים בשבוע הבא לראשונה ללונדון. נוחתים בהיתרו ב 13:15, מניחה שעד שנגיע למלון+ התארגנות יהיה לפחות 16:00. מה אפשר לעשות ביום הזה במעט בשעות שנותרו?
-
לונדון ביום הראשוןאיפה ממוקם המלון?
-
לונדון ביום הראשוןאני ביום הראשון, רכשתי קודם כל טראוול קארד, זה הצעד המתבקש. הדבר השני שעשיתי היה טיול בקמדן...
-
לונדון ביום הראשוןליד תחנת earl's court
-
מהן נקודות העניין שלכם לטיול בכלל?אני לא יודע מה הטעם שלכם, אין טעם לזרוק סתם שמות של אטרקציות שאולי לא מעניינות אתכם.
תספרו מה נמצא אצלכם במפת האטרקציות ויהיה אפשר לענות מה בא בחשבון מבחינת השעה.
-
מהן נקודות העניין שלכם לטיול בכלל?כל ה"חייב לראות" לפעם ראשונה

את ההמלצות והמסלולים לקחתי בעיקר מהבלוגים והכתבות פה
-
לונדון ביום הראשוןלדעתי,
סתם להסתובב באיזור רחוב אוקספורד, כיכר לסטר ופיקדילי
-
מהן נקודות העניין שלכם לטיול בכלל?אחרי ההצטיידות בכרטיס תחבורה אפשר לצאת לטיול בגני קנסינגטון, לא רחוק מהמלון שלכם. טיילו שם כל עוד יש אור או עד שכבר תהיו עייפים.
-
מהן נקודות העניין שלכם לטיול בכלל?תודה רבה!
-
מהן נקודות העניין שלכם לטיול בכלל?מעבר ל"חייב לראות" (שזה לפעמים דברים משעממים לגמרי, וממש לא חובה עבור חלק בלתי מבוטל מהאנשים), אחזור על השאלה: מה נקודות העניין שלכם? שווקים/פארקים/מוזיאונים/אומנות/ש ופינג? הרי יש דברים כמו "פארק הרי פוטר" שהם חובה למשפחה עם ילדים, שיש מי שאפילו לא יסתכל לכיוונם. אז מה מעניין אתכם?
-
סבבה, אם ככה התשובה פשוטהתלכו לאחד מה"חייב לראות" שפתוח בשעות אחה"צ
ואם מזג האוויר לא ידידותי אז אחד כזה שנמצא במבנה סגור.
ורצוי קרוב למקום בו אתם תלונו.
-
סבבה, אם ככה התשובה פשוטהקודם כל, ארלס קורט זו שכונה חביבה בהחלט בלונדון.
בתחנת טיוב של השכונה יש 3 קווי טיוב נוחים.
בנוגע ליום הראשון, הכל תלוי בטעם האישי, אבל כשאני נוחת במקום חדש, אני מעדיף להיכנס לאווירה וללכת כבר ביום הראשון לאטרקציה מרכזית, אבל לא כבדה.
לדעתי ללכת ללונדון איי(לעלות עליו בשעות אחר הצהריים) ומשם ללכת ברגל(הליכה של כמה דקות) עד לביג בן, יכול להכניס אתכם לאווירה הלונדונית. דיי מוצלח ליום הראשון(מנסיון).
-
לונדון ביום הראשוןממליץ לטייל בהייד פארק .יש מופעים של סתם אומנים חינם ..המקום יפה פורח וכייף לטייל כמה שעות האור שנשארו לכם.
-
לונדון ביום הראשוןתספגו את לונדון. לכו לטייל ברחוב אוקספורד, תמשיכו משם לכיכרות השונים (הכל קרוב אחד לשני). פשוט לכו ותספגו.
-
לונדון ביום הראשוןאני הייתי לוקח את הרכבת התחתית (או אולי כדאי לברר אם יש אוטובוס כי אז גם תוכלו לראות משהו בדרך) ל-Picadilly Circus ומשם הולך ברגל לכיוון Leicester Square ומשם ל-Covent Garden, מוצא מקום לאכול ארוחת ערב וכך מעביר את הזמן בהליכה תוך כדי התברברות.
בקשר לאוטובוס, אני לא יודע אם יש קו ישיר. תשאלו בקבלה במלון, גם בקשר למסלול וגם בקשר לשעה. אם מדובר בשעת עומס תשבו שעות בפקקים ואז עדיף לקחת רכבת.
-
לונדון ביום הראשוןוואו! כמה טיפים!
רשמתי את ההמלצות בפניי, תודה רבה לכולם!
-
לונדון ביום הראשוןבלונדון יש תופעה של "מודיעין תיירים מהלך", כלומר אנשים שעובדים במודיעין תיירים ובמקום לשבת במשרד הם מסתובבים באיזורי התיירים, לבושים במדים שחורים עם האות i על הדש של הבגד. הם פונים לכל מי שנראה אבוד, ומציעים עזרה. אפשר גם כמובן לפנות אליהם ולשאול שאלות.
-
לונדון ביום הראשוןבעיר עם אדרנלין כמו לונדון ( מנהטן , תל אביב וכד׳ ) אני אישית אוהבת להיות בצנטרום, על ההתחלה!
לחוות את וייב של העיר.מציעה לך להתחיל - בגובנט גארדן משם לסטר q ממשיכים לפקדלי q
ציינה טאון ולסיים בערב בסוהו השוקק חיים, הלב הפועם של העיר .
כל המסלול הנל בהליכה ניחוחה .