-
שלום
אנחנו באמצע יוני נוחתים ב JFK בשדה כנראה בבוקר וטסים טיסת המשך רק למחרת.
למישהו יש רעיונות איך להעביר את היום? כרגע הזמנתי מלון ב JFK ללילה אבל אם יש הצעות לאזור אחר עם לינה קרובה ונחמדה אשמח לישמוע..
תודה
-
JFKתנסי לברר שעות מדוייקות של נחיתה והמראה
וגם מה הרכב המשפחה גילאים
מצד אחד אם ההמראה בשעות הבוקר , יש להגיע עד שעתיים לפני ההמראה,
שעה נסיעה ממנהטן
אז לינה ב JFK לא רעיון גרוע.
לרוב המלונות באזור יש שאטל חינם תבדקו באתר של המלון.
אבל, המחיר הוא ביום הנחיתה בניו יורק,
ההתניידות למנהטן קצת ארוכה בתחבורה ציבורית
אבל בחסכון במחיר הלינה תוכלו לקחת מונית הלוך חזור
שוב כמה אתם,
בד"כ ביום הראשון במיוחד אם זו טיסת לילה 1:00 בבוקר
יש צורך במנוחת צהרים / אחה"צ ויציאה להמשך בילוי בערב.
אם המלון מרוחק, רוב הסיכוי שלא תסעו פעמיים.
-
JFKתודה על ההתייחסות, אנחנו מישפחה זוג ו3 ילדים....
אנחנו נוחתים לפנות בוקר ב JFK ולמחרת רק ב1300 המראה....
כלומר יום שלם .... תודה
-
JFKכמה זמן לפני הטיסה אתם צריכים להיות בשדה? אם זו טיסת פנים, גם שעה וחצי יכולות להספיק.
במידה ואתם צריכים להיות בשדה 3 שעות לפני - קחו מלון ליד השדה. ביום הנחיתה טיילו באזור הטיים סקוור, כמה שייתן לכם הג'ט לג.
שימו לב שברוב המלונות אין ארוחת בקור.
אם יש לכם יותר זמן למחרת בבוקר, תוכלו לקחת מלון ליד הטיים סקוור.
נסיעה מהטיים סקוור לשדה התעופה במטרו - כשעה.
אני לא יודעת בני כמה הילדים, אבל החנות של טויס' אר אס תמיד נחמדה.
גם להסתובב סתם כך ברחובות ולנשום את האווירה.
לא הייתי מעמיסה הרבה פעילות באותו יום.
אושרה
-
JFKרעיון - שימו את הציוד לשמירה במלון (ואם אפשר צ'ק אין מוקדם עוד יותר טוב) וצאו למנהטן ( לדעתי סיבוב על האוטובוס קומותים שעוצר ברוב האטרקציות התיירותיות יכול להיות רעיון) כמה שתצליחו לסחוב מבחינת עייפות ולמחרת לקום בכייף ולצאת לטיסה הבאה.
עופר
-
JFKניסיתי לחפש שרשורים ישנים, אבל למעט להבין שזה לא טיול ראשון שלכם, אין לי מושג מה אתם עושים בטיול ומה עשיתם בעבר
הנטייה הראשונית היא כמובן להציע לכם לקחת מלון במנהטן ולבלות שם 24 שעות.
טיסה ב-13:00 אומר שאפשר בנחת להתעורר במלון בעיר ולהספיק להגיע לטיסה בזמן (את המונית מזמינים ל-9-10 בבוקר).
תלוי בשעת הנחיתה ומאיפה, אבל סדר גודל של 3 שעות אחרי הנחיתה אתם כבר במנהטן. כך שבהחלט יש לכם חצי יום ויותר בעיר, אם כי יש סיכוי שתרדמו מוקדם.
רק שלגיחה הזו למנהטן יש עלות מאד גבוה. הנסיעה במונית גדולה הלוך ושוב עולה 150-200 דולר (כולל אגרות וטיפים). המלון הגדול בעיר יכול לעלות מאות רבות של דולרים.
אפשר להוזיל את זה ע"י לינה ב JFK - מהשדה נוסעים למלון להשאיר מזוודות ומשם בתחבורה ציבורית לעיר. תחסכו גם חלק גדול מעלות המונית וגם בעלות הלינה. אבל המשמעות היא בערב לחזור חזרה ללינה ב JFK בתחבורה ציבורית כשכולם עייפים
אפשר גם להציע לכם שופינג. שוכרים רכב ונוסעים לאחד הקניונים - או בלונג איילנד או בג'רסי. ישנים קרוב לקניון. במקרה כזה העלות זולה בהרבה (אבל כמובן שמוציאים כסף על שופינג
) -
JFKטויס אר אס בטיימס סקוור נסגרה בתחילת השנה.
-
JFKאוף, נכון, שכחתי
-
JFKזאת האופציה שחשבתי לשים את הדברים ולצאת למנהטן- אני מתלבטת אם לא לקחת את המלון בעיר... החשש הוא שחבל כי במילא ניפול לישון בשבע בערב....
-
אבל יש חנות ענקית של דיסנישילדים מאוד יאהבו, ולא רק ילדים.

-
JFKאם התוכנית היא מנהטן יש שתי אפשרויות - מלון במנהטן או מלון ב JFK
אין ספק שמלון במנהטן הרבה יותר יקר - הן משיקולי עלות המלון והן משיקולי המוניות (שאחרת אפשר בתחבורה ציבורית).
ולכאורה - אם תקדמו מוקדם מה הטעם במלון במנהטן?
אבל אני חושב דווקא הפוך - כשתהיו מאד עייפים - התגלגלות ברכבת תחתית + החלפה + שאטל למלון ליד JFK יהיה מאד מורכב וקשה. והידיעה שזה צפוי לכם תגרום לכם להתקפל יחסית מוקדם, כשרק יתחילו ניצני העייפות.
אולי יש אפשרות לתפוס מונית ספונטנית חזרה. לא יודע עד כמה מוניות ל-5 נוסעים זמינות בהתראה קצרה.
ואם בבוקר לא עשיתם צ'ק אין אלא רק השארתם מזוודות - אז גם כשכבר תגיעו למלון יש עוד פרוצדורה מסויימת של צ'ק אין ואיסוף המזוודות
מלון בעיר לעומת זאת יאפשר לכם למשוך עוד קצת ועוד קצת, כי אתם יודעים שרבע שעה מרגע שתרצו אתם כבר במיטה. כולל גם אולי אם צריך פיצול - אחד ההורים והילד הקטן יותר מתקפלים טיפה קודם (אם כי לא בהכרח מי שיהיה עייף ראשון הוא הקטן - זה גם מאד תלוי בכמה ישנו בטיסה וכו').
תוכלו יחסית בקלות לנסות עוד לאכול ארוחת ערב יותר מסודרת בעיר וכו'.
וגם פה - אם בבוקר החדר לא היה זמין ורק השארתם מזוודות, עדיין תוכלו לחזור בצהריים לצ'ק אין ואולי אפילו מקלחת רענון ולצאת שוב.
אגב - מלון ליד השדה ותחבורה ציבורית פנימה יבזבז לא מעט זמן על זוג השאטלים והתחבורה בהשוואה למונית ישר לעיר. ואם תקחו זוג מוניות פנימה והחוצה עם מלון ב JFK החסכון בהשוואה למלון במנהטן כבר יורד (אם כי עדיין מלון בעיר הרבה יותר יקר).
-
JFK 30 שעות קונקשןאם נוחתים בבוקר וממריאים למחרת בשעה 13:00
כלומר אפשר לצאת מהמלון עד 10 בבוקר. תעשו צק אין מוקדם באינטרנט, גם אם יש לכם מזוודות,
ברוב המקרים יש דלפק נפרד למסירת מזוודות למי שכבר עשה צק אין לבד.
ויש לכם זמן לטארוחת בוקר נעימה באיזה דיינר או קפה בעיר.
שווה להנות ממנהטן.
הנסיון שלי עם טיסות שנוחתות לפנות בוקר, הוא טיול בעיר עד אחה"צ,
השפכות למיטה באזור 16:00 מקומי, ( 23:00 שעון ת"א) אחרי לילה לבן.
השכמה בערב המאוחר, וסיבוב לילה במנהטן,
העיר בטוחה לגמרי באזורים המתויירים ומאוד מעננינת ופעילה בלילה.
וזה אפשרי רק אם המלון במנהטן,
במקרים בהם לקחתיח מלון ליד JFK לחסכון הכספי, או כי למחרת הטיסה היתה על הבוקר 7-9 אז לא קרה שיצאתי פעמיים למנהטן, זה די טרטור.
מה שכן אני לא ישן בטיסות בד"כ. ולא טסתי עם ילדים , כך שאולי זה לא י יתאים לכם
-
JFKאם כסף הוא לא השיקול, אז בוודאי מלון במנהטן, מכל הבחינות.