כבודה ב- Czech Airlines
-
שלום
אני מתכוון לנסוע לפראג בעוד כחודש. הזמנתי כבר מלון, אך טרם הזמנתי טיסה.
בחברת התעופה הצ'כית מצאתי טיסה מתאימה, רק מה שמוזר לי זה שהם מציינים שם שהמשקל המקסימלי המותר למזוודה הגדולה הוא 15 ק"ג!!!! האם זה נכון? משקל זה מאוד קטן לדעתי. או שלא הבנתי נכון?
ככה זה כתוב שם:
The ticket price for each passenger includes following free baggage allowance:
Cabin baggage 1 piece (8 Kg)
Checked baggage 1 piece (15 Kg)אשמח לשמוע מאנשים שיש להם ניסיון עם החברה.
תודה
-
כבודה ב- Czech Airlinesאם זה מה שכתוב, זה אכן המשקל. יתרה מזאת מניסיון איתם, מותר לך פריט אחד בלבד לבטן המטוס ואי אפשר לפצל למשל 2 תיקים של 7 ק"ג כ"א. מצוין שמותר one piece.
-
כבודה ב- Czech Airlinesאני הזמנתי איתם והתברר לי שטסה עם SMART WINGS ואכן הכבודה היא 15 ק"ג.
מה שאתה יכול לעשות זה קודם כל להירשם לתוכנית המיילים של החברה הצ'כית בחינם ואז להזמין את הכרטיס עם מס הנוסע המתמיד שקיבלת. לפי מה שהבנתי מקבלים כרטיס פלסטיק הביתה וכשמראים אותו מותר להעלות 23 ק"ג.
אני לצערי קודם הזמנתי ורק אחכ נרשמתי וכיוון שאין פעילות בחשבון אני לא זכאית להטבה הזו.
דבר נוסף. ניתן להוסיף כבודה עבור תשלום לפי מיטב זכרוני (תבדוק לא רוצה להטעות)סדר גודל של 30 יורו לעוד 8 ק"ג-
לנו פחות בעייתי המשקל כי אנחנו ארבעה ובכל זאת אני נוקטת בשיטת ה:התאזרחות - הבגדים הישנים שלי זוכים לאזרחות אירופאית....אנחנו נוסעים עם נעלי ספורט ישנות ומשאירים שם ועולים לטיסה עם סנדלים. גם חולצות טריקו או פיג'מות ישנות נלבשות שם ונזרקות.
ענת
-
כבודה ב- Czech Airlinesתודה רבה לכם על העזרה.
יש לי עוד 2 שאלות.. אם נגיד אני לא לוקח מזוודות קטנות של 8 ק״ג להעלות למטוס, האם הם מחשבים את המשקל הכולל? או שזה לא קשור?
השאלה השניה היא איך אני נכנס למערכת הזאת שמקבלים כרטיס כפי שהזכרת?
תודה שוב