ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התלבטות בין שני פארקים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    5
    1039
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • הררית
      הררית נערך לאחרונה על ידי

שלום בעוד כשבועיים  טסים  לסין. מתלבטים בין  פארק Jiuzhaigou  לHuangshan ? מה יותר נגיש מבחינת טיסות מבייג'ינג ? במי מהם ניתן להתנייד בקלות  מבחינת תחבורה ( ללא רכב) ? קל לניווט וכו' ?

מה הזמן המינימלי לטיול בפארק כזה ? האם זה בסגנון של טראק או שאפשר לעשות מסלול יום ולחזור ללון בכפר ?

כמו כן האם מישהו יודע על מקום תירגול של צ'יקונג בבייג'ינג  ( בפארקים ? )

אשמח להמלצות ,

תודה .

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Roi eco
        Roi eco נערך לאחרונה על ידי

התלבטות בין שני פארקים

לגבי הצ'י-גונג:

סתם תרגול, או שיעור? אם שיעור - באנגלית, כן?

תרגולי צ'י-גונג אפשר למצוא בכל פארק, בכל מקום בסין. בשעות הבוקר המוקדמות.

אם את לומדת אצל מורה בישראל, אפשר לשאול אותו/אותה.

האם תהיי בעוד מקומות מלבד בייג'ינג?

• ענתנת
          ענתנת נערך לאחרונה על ידי

התלבטות בין שני פארקים

אני עונה לך מהידע שצברתי תוך כדי התכנון שלי, כי עדיין לא הייתי בשניהם אבל מתעתדת בטיול הקרוב (לא קרוב כמו שלך אמנם Smile

קודם כל אמנם לא שאלת את זה אבל מההתרשמות שלי לשני הפארקים אופי שונה לגמרי ואולי את צריכה להכניס גם את כקריטריון בבחירה. אם ראית תמונות את בטח מבינה למה אני מתכוונת.

הגעה: להר הצהוב את יכולה לקחת רכבת מבייג'ין. נדמה לי שיש רכבת מהירה ויש רכבת לילה. את צריכה להגיע לעיר שמכונה גם טונשי TUNXI וגם חואנגשאן. לג'וג'איגו את צריכה לקחת טיסה יקרה למדי.

בהר הצהוב את לוקחת מונית או אוטובוס לתחילת המסלול ושם את מטיילת ברגל. אפשר טיול יום (קצר יותר או ארוך יותר לפי הכוח והיכולת) ואפשר לישון על ההר, יש בתי מלון (זה יקר למדי). אני לא חושבת שיש טעם לרדת ולעלות שוב למחרת.

בג'וג'איגו אסור בעקרון לישון בתוך השמורה, כך שנכנסים ויוצאים באותו יום. בפנים יש אוטובוס של השמורה שנעזרים בו כדי להתנייד בין הנקודות כי המרחקים גדולים.

זמן מינימלי: בכל אחד מהם אפשר יום אחד אבל את צריכה להוסיף את ההגעה והחזרה. 

בצמוד לג'וג'איגו יש פארק נוסף בשם חואנלונג שחבל לפספס אם תגיעי עד שם.

בשורה התחתונה - לדעתי אם את קצרה בזמן יותר נוח וקצר להגיע לחואנגשאן.  

• משה ר
            משה ר נערך לאחרונה על ידי

התלבטות בין שני פארקים

הייתי רק בזואיזאייגו והוא מדהים. ניתן להגיע בטיסה מצנגדו(ואולי מעוד מקומות, צריך לבדוק) משדה התעופה יש ואן ולוקח שעה וחצי עד לכפר שליד הפארק או עד לפארק. קונים כרטיס ליומיים, צריך להודיע להם. התניידות קלה ופשוטה באמצעות אוטובוס שניתן לעלות ולרדת וללכת ברגל בשבילים מסודרים. פארק מהמם.

• ניתאי א
              ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

התלבטות בין שני פארקים

אופי הפארקים מאוד שונה אחד מהשני.

פארק זואיזאייגו הוא מישורי, הליכה לאורך ערוץ נחל. הגעה אליו היא בטיסה לעיר הסמוכה או הגעה לעיר צ'נגדו ואוטובוס של 8 שעות.

בעוד שבחואנגשאן הוא הר שנמצא כמה שעות נסיעה ברכבת מהירה משנגחאי או נסיעה טיפה יותר ארוכה מבייג'ין.

ניתן לטפס את ההר באמצעות מדרגות וניתן גם לעלות ולרדת מההר ברכבל, אך גם על ראש ההר עצמו יש הרבה מדרגות.

כדי לחוות את היופי של ההר מומלץ לטייל עליו יומיים (לינה של לילה אחד עליו - להתעורר לזריחה לפנות בוקר). אך יש לבדוק היטב את מזג האוויר לפני שעולים, ככה שאם את קצובה בזמן יכולה להיות לך אולי בעיה.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון