ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אזהרה חמורה!

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    6
    8
    1838
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Alon_3591849
      Alon_3591849 נערך לאחרונה על ידי

זה עתה חזרנו מהודו, בדלהי נפלנו לידי משרד נוכלים שמתחזה למשרד ממשלתי, אחרי הנפילה ראינו אזהרות באינטרנט לגביהם. מדובר במשרד בשם !ncredible india, tourist information and reservation center. והוא נמצא ב CP , ישנם עשרות נוכלים שעובדים עבורם וחוסמים את המשרד בו זרים יכולים לקנות כרטיסי רכבת, הנוכלים, לבושים במדים! מפנים את הקרבן למשרד הזה שמרמה ללא הכרה. כרטיסי רכבת בעלות 50$ עלו לנו 350$ שם. ברגע שמבינים שנדפקים, חוזרים למשרד ונתקלים באיומי רצח, בלי צחוק. גם המשטרה לא עזרה לנו. כמו כן, פורטים כסף? תמיד תהיו בשניים! לעולם לא לתת את הדולרים ביד! להניח על השולחן בגלוי ולא לתת לחלפן לגעת עד שהוא אומר את הסכום! הם מתמחים בלקחת כמה שטרות ולומר שיש פחות. במקרה וקרה לכם, מיד לגשת לתחנת המשטרה, במקרה הזה הם עוזרים!

000.jpg
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני
        רוני נערך לאחרונה על ידי

אזהרה חמורה!

רק  יכול לנחם  אתכם  שכבר  לפני  23  שנים  שהייתי  בהודו  בפעם  הראשונה.  ניסה  נהג  הרקשה  לשדל אותי  לקנות כרטיסי רכבת אצל  חבר  שלו  ,  כי  הקופה  בתחנה  סגורה...זה לא  עזר  לו...הייתי  איתי  מטיילת מקוריאה  שכמעט  הכתה  אותו

• yaelll33
          yaelll33 נערך לאחרונה על ידי

אזהרה חמורה!

אם אתה יכול לפרסם אזהרה זאת בפייסבוק של פורום הודו מירון מנהל זאת זה חשוב כל המטיילים בהודו פעילים שם .

• shimon amar
            shimon amar נערך לאחרונה על ידי

אזהרה חמורה!

בוקר טוב לכם.מדוע לא קראתם באזהרות לפני.

• Alon_3591849
              Alon_3591849 נערך לאחרונה על ידי

אזהרה חמורה!

שמעון תודה רבה, הארת את עיני, בתמימותי הרבה לא חשבתי שישנם נוכלים בהודו, המדינה תמיד הצטיירה בעיני כסמל לרוחניות ויושרה. כעת אנו מבינים שזו מדינת הנוכלים ב הא הידיעה ושכל תושב שם, מטרה אחת לו בחיים: למצוץ את לשד התייר התמים.... 

אשמח לקרוא דברים שכתבת, כיוון שללא ספק אתה איש העולם הגדול ובעל ניסיון רב, אנא חשוב על כך ואולי כדאי שתפרסם בלוג של עיצות.

תודה לך איש יקר וחכם

אהרן

• karnielr
                karnielr נערך לאחרונה על ידי

אזהרה חמורה!

תודה על האזהרה! חשוב לקרוא על מגוון רמאויות כדי להתכונן ככל הניתן...

• Soft Cell
                  Soft Cell נערך לאחרונה על ידי

אזהרה חמורה!

הודו מדינה ענקית, עם מיליארד ומאתיים מליון נפש. יש שם הרבה אנשים טובים אבל גם הרבה אנשים רעים. 

העצה הכי טובה זה לשאול הרבה אנשים, נניח שרוצים לארגן טיול ממשרד שנמצא במלון / גסט האוז אז עוברים לפני כן בעיר ונכנסים לכמה משרדי נסיעות ושואלים. מכל תשובה לומדים משהו.

• shimon amar
                    shimon amar נערך לאחרונה על ידי

אזהרה חמורה!

חס וחלילה כמובן שלא כולם רמאים.ניתקלתי בלא מעט משרדים וסוכני נסיעות שעזרו לי מעל ומעבר. אבל כדאי ומומלץ לעשות שעורי בית לגבי הדברים האלו בעיקר בארצות העולם השלישי.בכל השנים שאני מטייל ובעיקר בהודו אני ממשיך לעבור על טיפים שמטיילים כתבו וזה ממש עוזר. אבל אל יאוש שזה לא יגמור לכם את החשק מלהמשיך לטייל.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון