אמסטרדם והאזור
-
אני נוסע עם 4 חברים לאמסטרדם ל 3 וחצי ימים, חשבנו יום אחד להקדיש לאמסטרדם ובשאר לשכור רכב וללכת לדורטמונד ודיסלדורף או לחילופין להסתובב בהולנד עצמה, מישהו בבקשה יכול לתת לנו המלצות? תודה מראש
-
אמסטרדם והאזורשלושה וחצי ימים של טיול חבל לצאת מהעיר. תיהנו מהעיר היפה הזו ואם תרצו בכל זאת לצאת לטיול, עדיף ברכבת. רכבת מהתחנה המרכזית, 30 דקות ואתם באוטרכט היפה, או בהארלם.
-
אמסטרדם והאזורחושבת כמו יוסיק, להישאר באמסטרדם וסביבותיה ולמצות את הימים.
יש לא מעט עניין בתוך העיר ,וברכבת הכי קל להגיע לערים נוספות
בקלות ובמהירות. נ.ב. ממליצה לא לוותר על שייט בתעלות,
טיול נעים

-
אמסטרדם והאזורלא שווה לסוע רחוק קחו רכבת או אוטובוס ותסתובבו מסביב לאמסטרדם...
-
אמסטרדם והאזורתודה,
אנחנו 5 מבוגרים עדיין חושבים שיש לנו מה לעשות שם 3 וחצי ימים?
(כי מוזיאונים וכו' פחות בקטע שלנו)
-
אמסטרדם והאזורבטח! אמסטרדם זו עיר מאוד מהנה, עם אווירה נעימה, ולא חסר מה לעשות בה גם ללא מוזיאונים. מקסימום, אם ישעמם לכם, אפשר לנסוע ברכבת למקום אחר בהולנד, כפי שהציעו כאן. התחבורה הציבורית מאוד נוחה בהולנד.
-
אמסטרדם והאזורערב טוב.
גם לדעתי - אין צורך להרחיק מאמסטרדם,תקראו את המלצות יונית,בשירשור מקבילי בפורום,כמו כן מצרף שני קישור השלמה לאמסטרדם.
וכאן תתחילו מהתגובה מס' 3.
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-4188152#msg_4188 152
בהצלחה וטיול כייפי ומהנה,שבת שלום חיים.
-
אמסטרדם והאזור -
אמסטרדם והאזורעם ארבעה חברים וחושב שישעמם לכם באמסטרדם?
הזמן עובר שם במהירות, יש המון מסיבות ופאבים וקופי שופס והרבה מה לראות. חבל לצאת מהעיר. יש הרבה אוכל טעים והאנשים סופר חברותיים, גם ההולנדיות. תהנו. הדבר היחיד שעולה לי בראש ששווה בשילו לנסוע שעתיים לגרמניה זה אם תשכרו רכב מהיר ומפנק ותרצו לחוות נהיגה ללא הגבלת מהירות באוטובאן של גרמניה. או קניות בקניון centro בעיר oberhausen- שעתיים מאמסטרדם. ספר בסוף מה עשיתם ותהנו
-
אמסטרדם והאזורתודה,
חשבנו בכל אופן לשכור רכב ולצאת יום אחד,
אפשר בבקשה המלצות על האי טסל
תודה מראש
-
אמסטרדם והאזורלא יודע אם זה רלוונטי לך, כי אני הייתי עם ילדים. בכל זאת מקשר לבלוג שלי שם תוכל לקרוא על הביקור שלנו בטסל: