שינוי לו"ז ברגע האחרון
-
היי לכולם! בוקר טוב וחג שמייח!

רציתי להתייעץ אתכם בנוגע לשינוי שעשינו ברגע האחרון במסלול שלנו.
לפי המסלול, לאחר כחמישה ימים בונקובר, אנחנו לוקחים מעבורת לויקטוריה, מגיעים לבית המלון בויקטוריה בסביבות שעות אחרה"צ המאוחרות ולמחרת בבוקר שייט לוויתנים ולאחריו מעבורת לפורט אנג'לס.
מציינת - המעבר לויקטוריה חל בסוף יוני.
עכשיו, התגלתה אצלי בעיית איזון מוגזמת בגוף והרופא המליץ לי בחום לבטל את השייט של הצפייה בלוויתנים, כי "אני לא אשרוד את זה". השייט היה אחת האטרקציות שגרמו לי להתחיל בכלל את הטיול לארה"ב וזה ביאס לי את הצורה לגמרי. אחרי שדיברתי עם קרובת משפחה שלי אתמול, אחת שחוותה את השייט, הבנתי לחלוטין שזה יהיה בזבוז זמן, כי אני באמת לא אשרוד את זה חח. אז- ביטלנו את השייט אתמול בערב.
עכשיו, השאלה היא- האם להשאיר את בתי המלון כמו שהם ולעשות משהו אחר בויקטוריה ביום הפנוי שלנו -או- האם יש מעבורת ישירה מוונקובר לפורט אנג'לס ובתקווה שיש מקום בבית המלון שהזמנו שם ללילה נוסף?
אשמח לעזרתכם,
ליאת.
-
שינוי לו"ז ברגע האחרוןליאת
לא ברורה ההתייחסות שלכם ל ויקטוריה רק - לעניין שייט צפייה ללוויתנים.
אל תשנו בתי מלון!!!, יש לויקטוריה את הקסם שלה ,וממש לא אסון שהשייט בוטל.
ובכלל אני מתפלא על כך שבעקבות ביטול הלוויתנים את שוקלת ויתור על ויקטוריה.
מוני
-
שינוי לו"ז ברגע האחרוןאני מחפשת בינתיים מה לעשות בה חוץ מפשוט לטייל.
תהיתי פשוט אם זה יהיה בזבוז או לא. עכשיו הבנתי שלא

-
שינוי לו"ז ברגע האחרוןויקטוריה נהדרת ובהחלט יש מה לעשות בה יום אחד - טיול בגני בוצארט המדהימים או במוזיאון בריטיש קולומביה.
דווקא 5 ימים בונקובר - נראה לי מוגזם
-
שינוי לו"ז ברגע האחרוןהבנתי.
בונקובר החמישה ימים כוללים סופש ואנחנו שומרי שבת. אז טכנית זה יוצא פחות.
אין שמורת טבע קרוב לויקטוריה? חוץ מהשמורה בחלק הצפון מערבי של האי, טפינו כמדומני. היא רחוקה מאוד.
-
שינוי לו"ז ברגע האחרוןלפני חודש וחצי הייתי כמעט 5 ימים מלאים בונקובר (כולל היום הראשון שהיה מלווה בג׳ט לג). אני חושבת שאתם יכולים לשקול לקצר. זה לא שאין בכלל מה לעשות בעיר רק שצריך לשאול על חשבון מה זה בא והאם זה שווה את זה. בואי נגיד שלא הייתי מרגישה החמצה נוראית אם הייתי מוותרת על מוזאון המדע או על האקווריום.
שבת בונקובר יכולה להתאים מאוד לטיול בסטנלי פארק. תצטרכו לטייל ברגל או לראות איך אתם מסתדרים עם השכרת אופניים. אם לא שוכרים אופניים אז ממש אין בעיה, הכניסה לפארק חופשית ואפשר פשוט לטייל שם.
לגבי הלוויתנים, אני לא יודעת מה המצב שם אבל במקומות אחרים בעולם שיש בהם שיט לצפיה בלוויתנים לפעמים יש גם טיסה לצפיה בלוויתנים. זה כנראה יקר יותר אבל אם זה חשוב לך אז שווה לבדוק. טסים במסוק או במטוס קל ורואים לוויתנים מהאוויר. אומרים שזה מרשים מאוד.